Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
otromboljeno opuštajuće 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

zasluzila si

Glava mi puca bas sam nesto bezveze,ne znam da li sam vam rekla da sam uspela da produzim bolovanje jos 2 meseca
Dobro vece!
- - - - - - - - - -
Ja uzeo knjizicu,imali super zurku u skoli,sa razrednom. Videcete slike na fb.![]()
Bilo je bas lepo,ostaje jos da unovcim knjizicu,hehe![]()

Super, mislim za bolovanje, a za glavu bezveze..popi nesto odma, ne trpi nikako bol.
- - - - - - - - - -
O super, super...bice neka kinta za Majdanpek![]()

popila sam brufen ali opet boli onako dosadno tupo,a David kao za baksuz nece da spava i uvek tako kad meni najvise trebaju mir i tisina njih dvoje povilene :mad:

popila sam brufen ali opet boli onako dosadno tupo,a David kao za baksuz nece da spava i uvek tako kad meni najvise trebaju mir i tisina njih dvoje povilene :mad:

Hehehe,valjda.![]()
Joj,samo da odem. Jeste 7 dana,ali znaci.![]()

Petre kako si polozio?Lepo se provedi u Majdanpeku joj sta bih ja dala da mogu da sada pobegnem negde sama na par dana
Kako da ne znaci, mir, odmor, nema stresa, jurnjave haosa...uzivaces![]()

Bravo za uspeh,znaci kod tebe na lecenje
Biki ako neprestane glava imam u steku votku sa ukusom mentola pa cu da se usikam i da spavam,sve cekam da prestanem da dojim ovog malog pa da je probam ali ako dodje do toga da lekici nedeluju alkohol hoce![]()