Звала сам Неду , али се није огласила нити једном :think
а видим да је јуче вирнула
а видим да је јуче вирнула
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Petre, da čujem bilans januarskog ispitnog roka. Daj da se bar sa nekim studentom radujem, kada sa mojim detetom ne ide.

Evo i ja da se javim, sve vas pozdravljam, nadam se da ste svi dobro.
Ja sledeće nedelje ima veliku kontrolu na Onkologiji, tako da sam sad u takvom haosu oko snimanja, vađenja krvi i ostalih nalaza.
Ljubim vas sve pa se čujemo.
Valjda će biti sve ok![]()

Imate li neko delotvorno rešenje? Boli pa rastura! Ako se skroz ukočim mogu samo da se roknem!imam ja dragaMene stegla kičmaImate li neko delotvorno rešenje? Boli pa rastura! Ako se skroz ukočim mogu samo da se roknem!
Šta bi bila petica, ne znam...imam ja draga
ja sam bila ukocena i tri dana bukvalno nepokretna u januaru, da je dete moralo da mi stavlja pelenu da bih mogla da piskim..znaci nisam mogla ni da se okrenem u krevetu
sta si uradila pre nego sto te je steglo? i u kom delu?
- - - - - - - - - -
mogu li ja vas nesto da pitam
saradnicu su mi operisali juce
otklonili su celu dojku
na onoj analizi koja se radi na samoj operaciji hirurg je rekao da je tumor petica
sta to znaci?
Ne znam šta znači za tumor da je petica. stadijum nije sigurno.
Kičma me stegla u krstima skroz dole nisko, a šta sam radila pre toga ne sećam se. Ništa posebno u svakom slučaju. Bolucka ona već desetak dana al ja sve kao proći će, nije strašno, međutim od juče baš počelo da boli. Noću me recimo ne boli, dok ne legnem u neki nezgodan položaj, ali kako ustanem iz kreveta, tako počinje...

Samo da vas pozdravim upravo sam dosla sa Onkologije
Kontrola završena , sve je odlično
sledeća kontrola u septembru

Samo da vas pozdravim upravo sam dosla sa Onkologije
Kontrola završena , sve je odlično
sledeća kontrola u septembru

Gde ste ljudi? Nikog nema danima.
Ejj , ja samo virnem i ćutim ...
kako si ti ? Otkočena![]()

Da definitivno
Čim sam dobila, tako su i prestali bolovi. Sačuvaj me bože..
Kako si ti? Pušiš li nešto?![]()

propustih silne serije i filmove, treba to sad nadoknaditi
ionako je vreme gnjecavo, nigde se ne žurim, malo uživanja i za ja,
i mi cigani dušu imamo![]()
... A ja pogled u plafon pa se nešto pitam oće li pasti meni na glavu il će me zaobići, i tako teče redovno radno vreme i prekovremeni rad 
Ma to te neko slagao, kakva duša, kakvi bakrači, to je bre precenjeno![]()
A vreme je ... boli glava...
Sedim u kancelariji, dok napolju kiša lije, a oko mene se prave potoci i bare, a bogami i vodopadi... A ja pogled u plafon pa se nešto pitam oće li pasti meni na glavu il će me zaobići, i tako teče redovno radno vreme i prekovremeni rad
![]()