onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Petre, da čujem bilans januarskog ispitnog roka. Daj da se bar sa nekim studentom radujem, kada sa mojim detetom ne ide.

Домаћице, ја сам у јануару имао само генетику. Исход знате. До јуна немам испите, осим мучних колоквијума из анатомије и ових мало лакших из хистологије. :)

- - - - - - - - - -

Пољубац девојкама.

Joooooooooooooooooj ... baš sam se iznervirala !!!
Za dve nedelje imam zakazanu operaciju a pokupila sam neki virus ... rasturio me je - i kijam i kašljem i grlo me boli ... sva sam slomljena :dash:

- - - - - - - - - -

Evo i ja da se javim, sve vas pozdravljam, nadam se da ste svi dobro.
Ja sledeće nedelje ima veliku kontrolu na Onkologiji, tako da sam sad u takvom haosu oko snimanja, vađenja krvi i ostalih nalaza.
Ljubim vas sve pa se čujemo.
Valjda će biti sve ok :sad2:

Pahuljo ... držim ti fige i naravno da će sve biti OK ... nemoj ni da sumnjaš :heart2:

Mene stegla kičma :besna: Imate li neko delotvorno rešenje? Boli pa rastura! Ako se skroz ukočim mogu samo da se roknem!
imam ja draga
ja sam bila ukocena i tri dana bukvalno nepokretna u januaru, da je dete moralo da mi stavlja pelenu da bih mogla da piskim..znaci nisam mogla ni da se okrenem u krevetu

sta si uradila pre nego sto te je steglo? i u kom delu?

- - - - - - - - - -

mogu li ja vas nesto da pitam
saradnicu su mi operisali juce
otklonili su celu dojku
na onoj analizi koja se radi na samoj operaciji hirurg je rekao da je tumor petica
sta to znaci?

Poslednja izmena:
imam ja draga
ja sam bila ukocena i tri dana bukvalno nepokretna u januaru, da je dete moralo da mi stavlja pelenu da bih mogla da piskim..znaci nisam mogla ni da se okrenem u krevetu

sta si uradila pre nego sto te je steglo? i u kom delu?

- - - - - - - - - -

mogu li ja vas nesto da pitam
saradnicu su mi operisali juce
otklonili su celu dojku
na onoj analizi koja se radi na samoj operaciji hirurg je rekao da je tumor petica
sta to znaci?

Ne znam šta znači za tumor da je petica. stadijum nije sigurno.
Kičma me stegla u krstima skroz dole nisko, a šta sam radila pre toga ne sećam se. Ništa posebno u svakom slučaju. Bolucka ona već desetak dana al ja sve kao proći će, nije strašno, međutim od juče baš počelo da boli. Noću me recimo ne boli, dok ne legnem u neki nezgodan položaj, ali kako ustanem iz kreveta, tako počinje...

Ne znam šta znači za tumor da je petica. stadijum nije sigurno.
Kičma me stegla u krstima skroz dole nisko, a šta sam radila pre toga ne sećam se. Ništa posebno u svakom slučaju. Bolucka ona već desetak dana al ja sve kao proći će, nije strašno, međutim od juče baš počelo da boli. Noću me recimo ne boli, dok ne legnem u neki nezgodan položaj, ali kako ustanem iz kreveta, tako počinje...

boli te jer kad ustanes zakacis pokretom prsljena oteceni nerv
prolazi sa mirovanjem
ne smes nista tesko da dizes
bilo bi dobro kad bi mogla da lezis sledeca dva dana i mirujes
polozaj na ledjima na cvrscoj podlozi i glava u sto ravnijem polozaju..sto manji jastuk
ili na stomaku
u odnosu na mesto bola (sa leve ili desne strane) kad lezis na stomaku mozes da izbacis nogu savijenu pod uglom od 90* sa strane gde je bol intenzivnija i tako opustis kicmu potpuno
to su dva polozaja u kojima se svi prsljenovi sami vracaju na svoje mesto i oslobadjaju pritisnuti nerv
bolni deo utopli blago..nikako termofori, samo neki dzemper ili cebe prebaci kako bi popustio spazam misica koji drze kicmu, jer i to izaziva bol
imas u apoteci ili liliju da kupis crveni konjski gel, neka ti neko to maze preko bolne zone 4-5 puta u toku dana..
u svakom slucaju, kad ubuduce osetis da se u ledjima nesto desava, daj sebi nekoliko dana odmora od fizickih poslova jer ce oporavak krace da traje :zag:

nikako nemoj da spavas na boku!

Hvala ti, tako ću i da uradim. S tim što sam ja mazala zelenu konjsku mast jer računam upala je u pitanju i ne treba je dogrevati dodatno. Ali probaći i sa crvenom, imam je kući. Uglavnom i ležim, doduše kad dođem s posla i spremim ručak i pozavršavam po kući šta još imam. Noću i spavam tako na stomaku sa izbačenom nogom, verovatno zato noću i ne boli.. :obozavam:

Svim damama od Pere
sie.jpg

propustih silne serije i filmove, treba to sad nadoknaditi ;)
ionako je vreme gnjecavo, nigde se ne žurim, malo uživanja i za ja,
i mi cigani dušu imamo :mrgreen:

Ma to te neko slagao, kakva duša, kakvi bakrači, to je bre precenjeno :zcepanje:
A vreme je ... boli glava...
Sedim u kancelariji, dok napolju kiša lije, a oko mene se prave potoci i bare, a bogami i vodopadi :zper: ... A ja pogled u plafon pa se nešto pitam oće li pasti meni na glavu il će me zaobići, i tako teče redovno radno vreme i prekovremeni rad :zcepanje:

Ma to te neko slagao, kakva duša, kakvi bakrači, to je bre precenjeno :zcepanje:
A vreme je ... boli glava...
Sedim u kancelariji, dok napolju kiša lije, a oko mene se prave potoci i bare, a bogami i vodopadi :zper: ... A ja pogled u plafon pa se nešto pitam oće li pasti meni na glavu il će me zaobići, i tako teče redovno radno vreme i prekovremeni rad :zcepanje:

ау , какве су те то мисли спопале ,
треба да уживаш у прековременом раду , знаш ...:lol:
О каквим потоцима и водопадима ... код нас падуцка,
а неко ми је рекао да је мајски сценарио могућ :eek:

- - - - - - - - - -

Недо , уживај ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back