Ne žele da je operišu u Kladovu jer ne žele da je muče Rekli su da ima 2-3 meseca života. Dve opcije, da živi ovako ili da ako hoće u Beogradu da je operišu. Tako da treba da joj kažemo a ja trenutno ne mogu da pojmim da je ovo stvarno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moj Bože,ala je ovo teško.Ne žele da je operišu u Kladovu jer ne žele da je muče Rekli su da ima 2-3 meseca života. Dve opcije, da živi ovako ili da ako hoće u Beogradu da je operišu. Tako da treba da joj kažemo a ja trenutno ne mogu da pojmim da je ovo stvarno.

radujem se zbog tebe. rekoh tiUpravo se vratih sa konsultacije, CT/PET snimci su pokazali odlične rezultate u odnosu na pre 6 meseci kada sam počeo tretman.
Kancer se skoro potpuno povukao, a od tumora ostali su ostaci. Mnogo manji nego pre 6 meseci.
Dobra vest je i da se tumor na pankreasu značajno smanjio tako da je potvrđeno da je u pitanju bila metastaza plućnog tumora.
Nastavljam i dalje istu terapiju s tim što sada idem na kontrolu na dva meseca, a ne svakih mesec dana... zaista ne znam kako da opišem kako se osećam. Mnogo smirenije, po prvi put otkako sam otkrio bolest osećam da sam se vratio u neku normalu...
@casperka - strašno mi je žao da to čujem. Možda ipak postoji šansa za nekim čudom.
Teško...Ne žele da je operišu u Kladovu jer ne žele da je muče Rekli su da ima 2-3 meseca života. Dve opcije, da živi ovako ili da ako hoće u Beogradu da je operišu. Tako da treba da joj kažemo a ja trenutno ne mogu da pojmim da je ovo stvarno.
Na tabeli izričito piše cm, ali moguće da je greškaČuni mi se da izražavaju mere u mm, mada ko će ih znati, važno da se smanjio.
ma nije greška. da je izraženo u milimetrima ne bi ni osetio da imaš tumor.Na tabeli izričito piše cm, ali moguće da je greška
gledala sam juče kakvo je i kod tebe vreme.Od jutros me boli glava, dijareja i mučnina, zašto ne mogu da pišem, ali život je to...biće bolje nadam se.
Opet jutros ono prelomljeno u pogledu, čim se vratim u Beograd moram ići kod očnog, ali i kod neurologa da mi promeni lekove.
Popila lek za glavobolju, ne pomaže.

Bilo kiše, strašno, pada kao ludo. Malo stalo pa evo opet počela i tako će do nedelje.gledala sam juče kakvo je i kod tebe vreme.
juče sam bila k'o pijana od vremena.
preko dana 22 C i čudna neka vrućina, a noći hladne.
pa se namešta na kišu,a nikad da padne, a gledam da je na moru bilo.
možda te malo lomi i vreme.
a diareja, je l piše da je jedna od mogućih nuspojava, opet zaboravih kako se lekić zove.
ne bi me iznenadilo da je od njega![]()
srećom, nisi kandidat za boldovanoBilo kiše, strašno, pada kao ludo. Malo stalo pa evo opet počela i tako će do nedelje.
Endoxan se zove lek. Da i mučnina i dijareja je nuspojava. Ludilo. Ne piše tamo uzalud da može izazvati čak i anoreksiju.

Mama je srećna i kaže da je super. Sestra nabavila igricu tenkiće pa smo danas sve četiri igrale (imam 2 sestre). To joj je omiljena igrica a nije igrala otkako smo bile male.@casperka, nadam se da je mami udobnije i lakše kod kuće.
neki put je i to lekovito,ako se može kontrolisati sve drugo.
mislim na vas![]()
odlično, pa naravno da se dobro oseća kući, sa vama koje je mazite i paziteMama je srećna i kaže da je super. Sestra nabavila igricu tenkiće pa smo danas sve četiri igrale (imam 2 sestre). To joj je omiljena igrica a nije igrala otkako smo bile male.
Boli je kada ustaje baš tu gde je kila i brzo se zamara. Naručila sam iz manastira Ravanica neka dva melema. Valjda će joj dići imunitet ako pre toga ne ode na operaciju. Krvna slika joj je dobra. Nestvarno mi je, ne znam, kao da to što su nam rekli neće se u skorije vreme desiti.
Hvala na pitanjuKako si ti, Affro?
Liki, čime se ti zabavljaš ovih dana?

kod mene je vreme kišno, hladnjikavo, ne mami napolje,Liki, čime se ti zabavljaš ovih dana?
okani se tuge,znašHvala na pitanjuovde sa decom je hvala bogu. Malo me zeza to titranje pred očima i bude neprijatno, ali prođe. Čim se vratim moram ići kod očnog da vidim o čemu se radi.
Polako me hvata tuga, primiče se subota i moj povratak, a tek su se mala deca polako počela da navikavaju na mene. Duše![]()

Si šefeokani se tuge,znaš
neće proći dugo, a ti ćeš se opet zaleteti na more, a ja cvrc![]()

etakoc...Si šefe![]()