Onkomafija - vreme izmedju skenera 2

Screenshot_20230918-141030.jpg

To je mišljenje preko imejla dr Basare.

Mama je na ginekologiji na Institutu Sremska Kamenica danas je dobila prvu hemoterapiju.Dobro se oseća nije joj bilo muka jer su joj dali nešto protiv muke.

U četvrtak je gotova 1 serija.
Gledala sam Vašaru pre oko mesec ipo dana na CG jutarnjem programu i koliko sam shvatila ona,se bavi samo hematologijom pa zato nisam ni obratila pažnju ko je dao drugo mišljenje. Koliko se to mišljenje poklapa sa mišljenjem ovih iz Kamenice?

Meni su se prve metastaze pojavile 2018 i evo 2023 ja ih i dalje imam, a primila sam 46 hemoterapija da bi mi rekli idi kući nemamo više lekova za tebe.

Stomak me boli od kašlja toliko da sam popila paracetamol da možda malo smanji taj bol. Srećom više me ne boli grlo i kijavica se smanjila, smanjuje se i kašalj konačno.
Vraćam se u sredu kući pa cu ići u petak i utorak na Onkologiju. Treba da uzmem poslednji CD, da idem kod mog onkologa da vidim sta da radim sa portom, i da pokušam da ga ubedim da mi da uput za Petskener.

Rekli su nam kao što sam par puta rekao da se može desiti da dobije metastaze i posle 6 serija hemioterapija a može da se desi da i ne dobije nikad u prevodu mač sa dve oštrice
знаш шта беочинац.
ово знамо и без тебе, и нема потребе да наглашаваш.

Зорици срећно са алтернативом...

Back