Онкологија 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a nikako da dodjkem do neta seka i irena okupirale a meni se stalno spava , evo pijem onaj fortran za ispiranje creva , 2l odjednom , uzasno , bas sam nekako neraspolozena , valjda me brine sta ce biti sutra , :roll:

Samo polako i ne razmišljaj mnogo o tome. Nije prijatno, ali preguraćeš. A imaćeš i anesteziju, pa ne bi trebalo ništa da osetiš.
I tu tečnost nemoj odjednom da piješ jer može da ti se smuči i da povratiš, a onda ništa nisi uradila. Znači po gutljaj dva na par minuta. I tek kad počneš da izbacuješ iz sebe skroz čistu vodu, onda si spremna za pregled :)

Samo polako i ne razmišljaj mnogo o tome. Nije prijatno, ali preguraćeš. A imaćeš i anesteziju, pa ne bi trebalo ništa da osetiš.
I tu tečnost nemoj odjednom da piješ jer može da ti se smuči i da povratiš, a onda ništa nisi uradila. Znači po gutljaj dva na par minuta. I tek kad počneš da izbacuješ iz sebe skroz čistu vodu, onda si spremna za pregled :)
pa dobicu lokalnu to ti je ko nista

Dobro jutro ljudi moji!!! Juce sam isao sa mamom u GAK u visegradskoj na gin.pregled...i .. moraju da joj vade onaj polip,prilicno je veliki 2x1,5cm,moraju kako sam ja razumeo da joj odrade kiretazu i to pod opstom anestezijom.Kazu da zahvat traje svega par minuta ,ali malo me strah zbog te opste anestezije.A i posle verovatno i to ide na PH,mislim valjda,trebalo bi?! To joj zakazano u petak u 8!!! Mama ne pokazuje nikakve znake uplasenosti,ali zato ja,haos... :sad2:

Bikice,srecno danas!!! I ako dr bude nadrndan,lupi mu samar :D
Pozdrav i poljubac za sve :D :heart::zag:

Petre,biće to sve super!Normalno je da se bojiš kao što reče likita,nije čovijeku sve jedno,naročito u ovo ludo današnje vrijeme,ali što god se na vrijeme preduzima-tim bolje!!!
veliki pozdrav za tebe i tvoje!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back