Онкологија 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ti neces insulin ili ti oni nece da daju ... mislila sam na insulit . Kod mene u ulici malo ko nije na insulinu i svi jedu , al setaju ..

gledam da ne doguram do insulina,lakše mi da popijem tabletu i obarim pirinač,nego da se bodem,
šetnja pomaže,ali nije lek,što se mene tiče,hrana je spas i lakše mi da ne jedem,evo sad se preznojavam,
to je šećer,nemoj daa je nekom palo na pamet da je klimaks,to sam davno obavila :rotf:

gledam da ne doguram do insulina,lakše mi da popijem tabletu i obarim pirinač,nego da se bodem,
šetnja pomaže,ali nije lek,što se mene tiče,hrana je spas i lakše mi da ne jedem,evo sad se preznojavam,
to je šećer,nemoj daa je nekom palo na pamet da je klimaks,to sam davno obavila :rotf:

A ja sve pod klimaks ... jos mi i taj očin fali ... a niko mi u porodici nije imao secer , istina ni uvecanu stitnjacu, a ja je imam,
ma necu da mislim o tome.... a ima tebe , pa bari pirinac .... ;) a i mene znoj obliva hmm...

Poslednja izmena:
Ма да, може и без мака. ;) Нисам се ни ја нешто претргла с количином коју сам ставила. Чисто мало да га зашарени. :)

Није се мени дешавал да хоће да ме праве будалом. Заправо, дешавало се (а коме није? ;) ), пре ми се дешавало да ме мушкарци доживе као слатку, малу, наивну којој треба заштита.А та заштита је обавезно подразумевала , уствари, доминацију нада мном. И онда се силно изненаде кад схвате да то баш није тако лако изводљиво. :mrgreen:
То је тај лажни утисак који одајем изгледом. :think:
Бар сам ја то себи тако објаснила. :lol:

Ма да, може и без мака. ;) Нисам се ни ја нешто претргла с количином коју сам ставила. Чисто мало да га зашарени. :)

Није се мени дешавал да хоће да ме праве будалом. Заправо, дешавало се (а коме није? ;) ), пре ми се дешавало да ме мушкарци доживе као слатку, малу, наивну којој треба заштита.А та заштита је обавезно подразумевала , уствари, доминацију нада мном. И онда се силно изненаде кад схвате да то баш није тако лако изводљиво. :mrgreen:
То је тај лажни утисак који одајем изгледом. :think:
Бар сам ја то себи тако објаснила. :lol:

Dobro si ti to sebi objasnila :lol:

А шта ћу. :lol:
Лакше је да њима припишем фелер него да окривим саму себе за лоше изборе. :zcepanje:
(мада, морам да признам да мој актуелни драги није такав :heart:....сазрело се ваљда па се и укус променио)

jel je jutro il je dan? :D
jao meni se još spava,ni kafa ne pomaže :D
sam da kažem,ovako ja zamišljam druženje,
Lili hvala ti za onu suludu tortu-ubicu i za sav trud
i da znaš,nema tebi druge titule,samo domaćica :super:
oćeš da me usvojiš? :flert::andjeo::kolac:

images

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back