Онкологија 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde si ti Vlado bre ?!
Pitala sam se vec jednom, Petar kaze ima te na forumu ali nisi dolazio ovde kod nas..
Sta ima, mali?

Nisam uopšte pisao proteklih 5 dana, bio sam baš loše raspoložen, a i ne bi valjalo da sam naleteo nekoga ko ima običaj da me nervira, svašta bih mu rekao. :mrgreen:
Danas idemo u školu, prva nedelja, i već nam stavili da radimo subotom, i to odrađujemo za petak, kada imamo 9 časova.. Užas..
Kako si Ti? :zag:

Ej, ne znam sta se to desava, nisi jedini tako lose volje,
i ja se jedva sastavljam...i mnogo njih odavde sa foruma...
E i oni sa tim radnim subotama brate mili, oduvek mi to ide na nerve:evil:
Po ovakvom vremenu vas samo maltretiraju, bezveze....
Ja sam ok, valjda :z;: ne bih da nabrajam sta me sve muci...potrajalo bi :ljutka:
Kako tvoja ledja,jel malo bolje ?

Hahaah, ma hajde subote, ali da Ti vidiš koliko smo mi u školi. :rotf:
Evo sredom smo u školi od 8:20 pa sve do 15:05, i da li oni zaista očekuju da mi budemo skoncetrisani svih 7 sati? Ili petkom, trebali bi ići na 12:00, pa ostati do 19:30, ali ja retko kada odem na veronauku, a na kraju nas profesor fizičkog pusti sa časa. Mada je i to najgore, što sam ja oslobođen od fizičkog, a moram prisustvovati času..

Ej, ne znam sta se to desava, nisi jedini tako lose volje,
i ja se jedva sastavljam...i mnogo njih odavde sa foruma...
E i oni sa tim radnim subotama brate mili, oduvek mi to ide na nerve:evil:
Po ovakvom vremenu vas samo maltretiraju, bezveze....
Ja sam ok, valjda :z;: ne bih da nabrajam sta me sve muci...potrajalo bi :ljutka:
Kako tvoja ledja,jel malo bolje ?

Leđa me stalno bole, ništa novo. Ponovo me muči Astma, noćas sam baš teško disao, mislio sam da ću na hitnoj završiti, jer sam ostao bez pumpica.. :dash:
I sada kada krene to kolo, dva puta nedeljno kod pulmologa, pa dok mi ne pogodi dozu koju mi odgovara, maltene će proći cela zima. Prošle godine mi je u početku prepisala pumpicu da koristim 2x2 , a na kraju smo završili sa 4x3, i još po potrebi.. :lol:

Poslednja izmena:
POZZ Sofija, Lili-skitaro, Vlado, pa kako ne mogu da ti odrede dozu vise?
Tebi smeta i ovo hladno vreme sigurno...zaebana je astma i dosadna....
Gotova pita, da mogu poslala bi vam...hehehe..na poslu pravim pitu, jos samo to nisam radila na poslu :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back