GAGA1510
Iskusan
- Poruka
- 5.286
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jos mi je sve to jako daleko,dogovarajte se
ja cu samo uskociti![]()

u pravu si , nje vazna hrana vec druzenje , jer i necemo imati puno vremenamalko sam razmišljala (jeste,jeste,umem i ja to),bilo bi lepo da to bude onako neobavezno,
imamo tri sata puta tamo i nazad,svi ćemo biti smoreni ko suvi paradajz,da se ne gubi
vreme na kuvanje,spremanje,pranje sudova,nego da sednemo negde na burek i jogurt i
pričamo i družimo se onako,opušteno...imamo vremena za dogovor i to dosta,pa da razmislimo,
ovo samo onako čisto okvirno,prihvatam odluku većine naravno,al da se uzme u razmatranje![]()

malko sam razmišljala (jeste,jeste,umem i ja to),bilo bi lepo da to bude onako neobavezno,
imamo tri sata puta tamo i nazad,svi ćemo biti smoreni ko suvi paradajz,da se ne gubi
vreme na kuvanje,spremanje,pranje sudova,nego da sednemo negde na burek i jogurt i
pričamo i družimo se onako,opušteno...imamo vremena za dogovor i to dosta,pa da razmislimo,
ovo samo onako čisto okvirno,prihvatam odluku većine naravno,al da se uzme u razmatranje![]()
ma jela sam ja za vreme zracenja sve samo sto su rekli cak i godinu posle nisam jela kupus i pasulj , ali ovo se nece izleciti ali ok mislim da je hemo to malo tako isforsiralaJesi li malo pocela da obracas paznju na ishranu?
ne mislim da sad jedes neke papazjanije i pticje mleko
nego vise kasasto,izbaci svu tesku hranu mojoj tetki
su do prosle nedelje a dva meseca od zracenja kao sto si imala ti,
promenjen rezim ishrane dali,nije smela pasulj,grasak,kupus,neko voce,ne znam sta sve,ma skoro
nista nije smela da jede,sad na kontroli joj rekli da je ok i pocela je normalno da jede..a to su joj
tamo gde i tebi,na radioloskom rekli za vreme i dva meseca nakon zracenja...ima prolive ali to krvarenje ne.
Vidi,povedi malo racuna o ishrani,ruckaj ko beba neko vreme pa ces videti kako ce ti biti
posle nekog vremena,pokusaj...
Ja sam dobro,nervozna kao i uvek,u haosu i guzvi,umorna ali u principu ok...
gde si sumporcemoze, moze![]()

gde si sumporce![]()

Slazem semalko sam razmišljala (jeste,jeste,umem i ja to),bilo bi lepo da to bude onako neobavezno,

malko sam razmišljala (jeste,jeste,umem i ja to),bilo bi lepo da to bude onako neobavezno,
nisam ja tako loša domaćica, umem i da skuvam po nešto
Hocu i ja u nis, odmah, sad![]()

A zašto ti mene ne volišnisam ja tako loša domaćica, umem i da skuvam po nešto
![]()
Meni nije problem da vas ugostim, ali isto tako prihvatam i to što si predložila. Međutim, tu je već druga stvar problem.. a to je vreme. Da li će biti dovoljno toplo da budemo napolju, šetamo i sednemo negde na otvorenom.
Ako dolazite busom putujete ravno 3 sata, ali opet ima dovoljno vremena da se vidimo i ispričamo i za povratak nazad. A još ako se organizujete kolima, ojha biće vremena za sve!! Lako ćemo se organizovati za sve, ali da li će nam vremenske prilike ići na ruku..
...e sta ti uradi zena...evo ja te volim 
u pravu si , nje vazna hrana vec druzenje , jer i necemo imati puno vremena
A meni je baš bilo lepo kod tebe......e sta ti uradi zena...evo ja te volim
![]()
jao ti me voliš!! Bar neko da me voli 
Ijaaaaaaaaaaoo...faaajaaa...

A zašto ti mene ne volišnisam ja tako loša domaćica, umem i da skuvam po nešto
![]()
Meni nije problem da vas ugostim, ali isto tako prihvatam i to što si predložila. Međutim, tu je već druga stvar problem.. a to je vreme. Da li će biti dovoljno toplo da budemo napolju, šetamo i sednemo negde na otvorenom.
Ako dolazite busom putujete ravno 3 sata, ali opet ima dovoljno vremena da se vidimo i ispričamo i za povratak nazad. A još ako se organizujete kolima, ojha biće vremena za sve!! Lako ćemo se organizovati za sve, ali da li će nam vremenske prilike ići na ruku..

Slazem se![]()

tačno sam znala,ali u reč kako ćeš reagovati
dobro,ajmo sad da objasnim
1.ti si dokazala i pokazala kakva si domaćica,ako se dobro sećam probala sam tvoje majstorije
2.sad mi konkretno kaži minutažu koju je Lili provela s nama u razgovoru,sedeći za stolom,bez trčanja po kujni,postavljanja,rasklanjanja,pranja sudova?
3.i sad sam ja zlotvor što hoću da te poštedim tih gubljenja vremena,umesto da samo sedimo i pričamo?
4.dobro,ja sam zlotvor !
5.vreme će biti nemam pojma kakvo,nisam ja baba Vanga i nemam staklenu kuglu,na kraju to može i u toku dana da se promeni sto puta,kakvo bude prilagodićemo se tome
6.jel dosta ovog nabrajanja,bole me prsti?![]()
...e ako si joj rekla