- Poruka
- 6.981
ne sme više. probila limit na mobilnom
Ahahahahha,legenda,e vi's cim dodje jedan od njih "dvojice" tj dve -Asterix & Obelix odmah se ispise 10tak strana za par sati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne sme više. probila limit na mobilnom
ma ne vide oni to dal je gužvano šta ti je. ko zna kad su zadnji put obrisali đozluke

pa nije valjda ,čula ja mnogo gadne priče o mobu i netu u grčkoj,samo da ne bude iznenađenjeeeeee
ima da radi dve godine prekovremeno da to plati

a znas valjda , al tu je onko mafija , likita likili nedaAhahahahha,legenda,e vi's cim dodje jedan od njih "dvojice" tj dve -Asterix & Obelix odmah se ispise 10tak strana za par sati![]()
pu pu daleko bilo!a nisi lezbos![]()
a znas valjda , al tu je onko mafija , likita likili neda

ce da bude za eurepu pu daleko bilo!

Ahahahahha,legenda,e vi's cim dodje jedan od njih "dvojice" tj dve -Asterix & Obelix odmah se ispise 10tak strana za par sati![]()

a mora se nadoknaditi , za laku noc da se malo razgibamo , ismejemo ,Crni Petre, koji par sati. Lilihip spavala, to sve za ovo kratko vreme![]()

pu pu daleko bilo!

obrisi naocare neces ni vrancuze videti , mozda ih sa bivsim zamenisjes ti to crn petre? il mi treba jača dioptrija![]()

Crni Petre, koji par sati. Lilihip spavala, to sve za ovo kratko vreme![]()
) .... Lili pise za sve pare a ne moze na racunpa da joj uplatimo neki dinar ..... da ima da se javi .![]()
a ko iz zatvora da sam izaslaI to sto kazeŠ (dogovorili smo se da nema persiranja?) .... Lili pise za sve pare
![]()
jes ti to crn petre? il mi treba jača dioptrija![]()

ko mi kaže???![]()

a ne moze na racun

a ko iz zatvora da sam izasla

da da dok nauci jezik , do tad ostarih ,
.A ovde kako vidim sve idealni
pa na mobilni, koji je broj ponela - ja imam onaj sto se zavrsava sa 10 ...
Ono pustiti bez kontrole je bas rizicno![]()