Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa nemoj im davati lovu ,

e sad gotovo,ja dala,ko velim krv smo,treba pomoći,znam kako je kad se nema,
ceo mi život bio takav,samo što samo ja izgleda mislim na taj način,oni jok,
ma Lil,jednom budala uvek budala,al naučila školu,više nisam dobra,
da ne davim,ima detalja da ti se stomak okrene,ko ih šiša,nisu vredni jedne reči

292942_10151091173051460_1351200719_n.jpg

O Boze uzasa!!
Ma izmet je najmanji problem,nema veceg uzasa nego kada vidim ove leseve?!
Otkuda toliki,kako ih ne sahrane negdje,bilo dje zakopaju?
Ne treba im novac za to
Jos piju tu vodu i kupaju se,pa dobro svi nisu pomrli od tih infekcija i bolestina
Nasa snajka koja studira medicinu u Njemacoj je bila u Indiji i opcinjena je sa njom,bas cu je pitati za ovo...

O Boze uzasa!!
Ma izmet je najmanji problem,nema veceg uzasa nego kada vidim ove leseve?!
Otkuda toliki,kako ih ne sahrane negdje,bilo dje zakopaju?
Ne treba im novac za to
Jos piju tu vodu i kupaju se,pa dobro svi nisu pomrli od tih infekcija i bolestina
Nasa snajka koja studira medicinu u Njemacoj je bila u Indiji i opcinjena je sa njom,bas cu je pitati za ovo...
pitaj , mozda turisti i ne vide to , idu sa vodicima obilaze hramove

na obali se spaljuju leševi,a pepeo se baca u reku i tako duša stigne do bogova il' tako nekako,
naviklo to na kugu,koleru,gubu,ima ih više nego kineza :roll:
a ni ameri ne pokažu svoje crnačke i belačke sirotinjske delove,e to je tek tuga u zemlji slobode i demokratije,
gde bolesnu babu izbace iz bolnice,jer nema para da plati lečenje,licemeri jedni :evil:

na obali se spaljuju leševi,a pepeo se baca u reku i tako duša stigne do bogova il' tako nekako,
naviklo to na kugu,koleru,gubu,ima ih više nego kineza :roll:
a ni ameri ne pokažu svoje crnačke i belačke sirotinjske delove,e to je tek tuga u zemlji slobode i demokratije,
gde bolesnu babu izbace iz bolnice,jer nema para da plati lečenje,licemeri jedni :evil:
hehe al smo ljuti

Nema jos nekog pomaka,sem da se apetit mozda jos povecao,bio je i prije ali je sad mozda jos malo bolji,ali prvih dana nismo pravilno ni uzimali Escozul,posto ima dosta lijekova da pije,pa obroci jednostavno nismo uspjevali da uzima dovoljno razmaknuto,pa tek jedno 5 dana sad to radimo kako treba...
Ako bude ikakve vajde pisem,ako ne...

Nema jos nekog pomaka,sem da se apetit mozda jos povecao,bio je i prije ali je sad mozda jos malo bolji,ali prvih dana nismo pravilno ni uzimali Escozul,posto ima dosta lijekova da pije,pa obroci jednostavno nismo uspjevali da uzima dovoljno razmaknuto,pa tek jedno 5 dana sad to radimo kako treba...
Ako bude ikakve vajde pisem,ako ne...
pa gura u svakom slucaju ..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back