Mima76
Ističe se
- Poruka
- 2.369
to je uv zracenje hehe
vidis kako Lili zna na sta sam mislila
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je uv zracenje hehe
super , i moj je pisao koncar ali tamo nije upaoi mi smo se upisali
upao je u Koncar ja odma nasla vezu da ga prebacim u sportsku
a on kaze cekaj da razmislim
mozda ostanem i u ovoj skoli
nije losa a ako nista drugo ispred nosa mu je
pa sad ima fore do septembra da odluci
e bas me dugo nije bilo.nije nikakvo opravdanje al hiljadu i jedan razlog postoji sto me nije bilo.prvo sam radila sve te gluposti od rezultata....pa onda dve uzastopne kontrole u Kamenici za 15 dana.iiiiiiiii sve odlicnooo.grudni hirurg mi rtekao sad kad sam bila kod njega da mi on vise nece zakazivati kontrole nego samo ako onkolog bude trazio misljenje.onkolog mi zakazao za 24 septembar sledecu kontrolu.svi rezultati su dobri.ne postoje udaljene metastaze.krvna slika odlicna.ultra zvuk bez ikakvih promena na bilo kom organu.snimak pluca odlican.ma sta da vam kazem ja pucam od zdravlja.hahahahah.samo da se ne ureknem.neko me pita odakle sam.ja sab sapcanka ili civijasica.svima vama zelim rezultate kao sto su moji.

e bas me dugo nije bilo.nije nikakvo opravdanje al hiljadu i jedan razlog postoji sto me nije bilo.prvo sam radila sve te gluposti od rezultata....pa onda dve uzastopne kontrole u Kamenici za 15 dana.iiiiiiiii sve odlicnooo.grudni hirurg mi rtekao sad kad sam bila kod njega da mi on vise nece zakazivati kontrole nego samo ako onkolog bude trazio misljenje.onkolog mi zakazao za 24 septembar sledecu kontrolu.svi rezultati su dobri.ne postoje udaljene metastaze.krvna slika odlicna.ultra zvuk bez ikakvih promena na bilo kom organu.snimak pluca odlican.ma sta da vam kazem ja pucam od zdravlja.hahahahah.samo da se ne ureknem.neko me pita odakle sam.ja sab sapcanka ili civijasica.svima vama zelim rezultate kao sto su moji.

gago . kako si mi ti , tamo na mou imamo mali laptop , pa se slova izlizala , nije isto kao ovako , uzivaj sa muzicem u dobrim rezultatima![]()

hehe , i ti nam ozdravi , kad ides na preglede da vidis sto te to boliĆao društvo, evo i ja da se upišem ovde!! Vidim imamo nove članove, što je lepo, popadali ljudi na naš šarm
Vidim imamo i puno dobrih rezultata, što mi je posebno drago!!!!
I naravno, Lili nam se vratila, naša morska sirena![]()
![]()
e kako si nam ti , pozdrav i tebi , i ti budi vesela i zdravadragi moji,moram da Vas pozdravim,i pozelim lepo i zravo leto...i da bude ako moze neki stepen nize,ova temperatura me ubi zivu.
haha hahaMorska sirena...hehehehehe...
E ovoj Likiti svaka ka Njegosu )))))))))

kod mene se nesto nebo naoblacilo seva.mozda i bude malo kise i osvezenja.do sada sam bila napolju.lepo zahladilo al stoka od komaraca pojede me zivu.ubih se braneci se od njih.sva se isamara.i na kraju pobegla u kucu.u kuci isto milina.klima lepo rasladila a nema komaraca.sad ovako moze da se zivotari.jedino me muci glad.a ja kao resila malo da omrsam.uspela sam za dva meseca da skinem devet kilograma.omrznucu kuvani kuous.hahahaha.sve tesim sebe da ja volim povrce i da je to ukusno.ma ja volim meeeeeeeeso.po mogucstvu pecenu gudu.al cvrc.morala da se odreknem da bi spala koja kila.moracu malo da prekardasim i malo da se namotam pecenja.hahahaha

nisam narcisoidna al svaki put kad prodjem pored ogledala sama sebi kazem kaka si lepa.nikad lepsa nisi bila.hahahahaha.
...Tako i treba,super osecaj 
Pogledajte prilog 246172 od maturske slike pa do danas.

nazalost jedna mama je izgubila bitku
zao mi je sto sam vec na putu za more pa ne mofu da odem kod sumporceta da joj licno izjavim sauceste nego samo telefonski.....
kuckam za telefona zao mi je za pravopisne greske
ajoj tuge , sumporce primi moje saucesce , boze zasto ovako sve lose idenazalost jedna mama je izgubila bitku
zao mi je sto sam vec na putu za more pa ne mofu da odem kod sumporceta da joj licno izjavim sauceste nego samo telefonski.....
kuckam za telefona zao mi je za pravopisne greske