Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa cija ono slika bese? Nisam corava , pa prvo sam njih uocila, a tek posle pogledala glavu, ebiga , kada je tako .....
znas da ih nosis , isticu se ;):lol:

Hvala,hvala...opasna si nema sta,znas gde treba da gledas:super:
Sad mi javila mama,u petak,22.juna pre 8 sati ujutru da sam tamo
sa krvnom grupom,papucama,spavacicom,licnom kartom,knjizicom,uputom za dnevnu bolnicu,da ne jedem i ne pijem nista
i do podne idem kuci:sad2:
Plaaaaaaaaasiiim seeeeeeee:sad2:

Hvala,hvala...opasna si nema sta,znas gde treba da gledas:super:
Sad mi javila mama,u petak,22.juna pre 8 sati ujutru da sam tamo
sa krvnom grupom,papucama,spavacicom,licnom kartom,knjizicom,uputom za dnevnu bolnicu,da ne jedem i ne pijem nista
i do podne idem kuci:sad2:
Plaaaaaaaaasiiim seeeeeeee:sad2:

Plati da te uspavaju , ili to planiraju pa zbog toga ides gladna da ti ne bude muka...gledala sam u bolnici muke nakon anestzije .
Znam da se plasis , odvratno je sve to . Sada se setih , imala sam vanmatericnu pa su me kiretirali pre operacije, urlala sam , ali
zapravo, nisam nista osetila , samo tako reagujem na one njihove sprave, naravno da su me i uspavali ...... i nije mi posle bilo muka

Plati da te uspavaju , ili to planiraju pa zbog toga ides gladna da ti ne bude muka...gledala sam u bolnici muke nakon anestzije .
Znam da se plasis , odvratno je sve to . Sada se setih , imala sam vanmatericnu pa su me kiretirali pre operacije, urlala sam , ali
zapravo, nisam nista osetila , samo tako reagujem na one njihove sprave, naravno da su me i uspavali ...... i nije mi posle bilo muka
Ma ide totalna anestezija svakako,ali koje je to mucenjeeeee....vec mi nije dobro.

Ma ide totalna anestezija svakako,ali koje je to mucenjeeeee....vec mi nije dobro.

Nije sa anestezijom....valjda je to nesto najhumanije u medicini. Spavas i nemas pojma, a posle ti daju za bolove pa prodje.
Ja se inace jako bojim , kod stomatologa sam zaspala na stolici - toliko sam se napila tableta .... do kraja sam odlucila da se ne
strsiram stalno - nego dva tri dana i zavrsila sa njima . Pa ima ovih koje to sve rade bez anestezije, njima to ko dobar dan.
Bice tiproblem sto ces biti i zedna i gladna :think:

Nije sa anestezijom....valjda je to nesto najhumanije u medicini. Spavas i nemas pojma, a posle ti daju za bolove pa prodje.
Ja se inace jako bojim , kod stomatologa sam zaspala na stolici - toliko sam se napila tableta .... do kraja sam odlucila da se ne
strsiram stalno - nego dva tri dana i zavrsila sa njima . Pa ima ovih koje to sve rade bez anestezije, njima to ko dobar dan.
Bice tiproblem sto ces biti i zedna i gladna :think:

Nece mi biti problem sto sam zedna i gladna,rano ce me raditi,ne brini Liki hehehehee...

Gde ste bre svi?
Jel to svi cekate 9 sati,nista pre..:lol:
Ja sam tek sad uspela da sednem malo od kad
sam dosla s posla jos u pola 5:evil:
Zalivala bastu,cvece,usisavala kucu jer su mi
sin i njegovi drugari napravili haos,kopaju nesto
u garazi,neki kanal za kola,sto puta ulazili
u kucu i haos,sad cekam da veceraju i da se tornjaju,kad sklonim
sve sudove eto mene opet ovde)))
Moram da se pohvalim,mladji sin mi je danas spremio
musaku sa tikvicama,kuvarcic moj:heart:
Ajde,cekam vas u 9:bye:

Ma nije nista strasno meni su prosle godine skidali polipe posle anestezije odlezala jedno sat vremena sela u auto i otisla kuci.
Mama mi je otisla da nabere list od dunje tako da odmah kuvam caj
Veceras u 9 se cujemo

Bas me zanima jel caj pomogao>Mami je bilo, kao sto kazu,kao rukom odneseno.Kad je primala cis platinu gemzar imala je problema sa zatvorom.Tad sam uzela neki caj u prodavnici zdrave hrane i isto je bilo jako delotvorno,bez grceva i bolova,.Ako nekog zanima mogu otci u tu prodavnicu da pitam kako se zove caj*nisu napisali kako se zove.

Gde ste bre svi?

Blago tebi! Eve me ! ;) izvinjavam se sto kasnim 10 minuta ;) morala seka nesto da prepise sa vikipedije :)

Gde ste bre svi?