BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
laku noc![]()
Joj kakva si,nista bez te perverznjakuse od smajlice...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
laku noc![]()
pojela sam smrznute maline , iste je boje ko cvekla pa mu dodje na isto

Čovece ,nema me pola dana na krstarici,ono 3 ipo strane ispisaneBiki nam u pubertetu,...lili nam isto vesela ;9 neka ,neka bolje tako
![]()
@snovak- Dobrodosli na ovu nasu temu,zelim Vam sve najbolje sto se lecenja tice,ovde su svi nasmejani,raspolozeni za salu,mada ima i kriznih perioda,ali to se brzo prevazidje! Svako dobro![]()
Hehehehe...jeeeeste,u pubertetu ))))
Kissic tebi maleni,gde si bre ti?
Eto ne da mi se da odem da spavam..
azite ovo imam 3,3,3,2 iz matematike,i na polugodistu 3,i curka me pita da bi mi zakljucila 3,uradih joj dva zadatka,i ona kao ima jos vremena ,odlucicu o tvojoj sudbini,i kaze ona,vidim ja ima ovde ovaca za sisanje....ja se zgranuo,i ja njoj sram vas bilo ,mi smo za vas ovce za sisanje...i ona meni pa znas kako -zakon jaceg,ja mogu da kazem sta hocu....poludeo sam samo pokazi koja je i biki i ja u ponedeljak bijemoEvo me,ni meni se neda da zaspim...Danas u skoli nikad goreazite ovo imam 3,3,3,2 iz matematike,i na polugodistu 3,i curka me pita da bi mi zakljucila 3,uradih joj dva zadatka,i ona kao ima jos vremena ,odlucicu o tvojoj sudbini,i kaze ona,vidim ja ima ovde ovaca za sisanje....ja se zgranuo,i ja njoj sram vas bilo ,mi smo za vas ovce za sisanje...i ona meni pa znas kako -zakon jaceg,ja mogu da kazem sta hocu....poludeo sam
uzasna je -.- i posle vidim zakljucila mi 3... sacuvaj me boze,ovo jos nisam doziveo
![]()

mali se slika sa nekim curama pa je zauzetHehehehe...jeeeeste,u pubertetu ))))
Kissic tebi maleni,gde si bre ti?
Eto ne da mi se da odem da spavam..

mali se slika sa nekim curama pa je zauzet![]()
a to mi je drugarica iz ulaza kao da ja znam ko zivi kod tebeA da da ,a Lili sve zna![]()
a to mi je drugarica iz ulaza
![]()
Evo me,ni meni se neda da zaspim...Danas u skoli nikad goreazite ovo imam 3,3,3,2 iz matematike,i na polugodistu 3,i curka me pita da bi mi zakljucila 3,uradih joj dva zadatka,i ona kao ima jos vremena ,odlucicu o tvojoj sudbini,i kaze ona,vidim ja ima ovde ovaca za sisanje....ja se zgranuo,i ja njoj sram vas bilo ,mi smo za vas ovce za sisanje...i ona meni pa znas kako -zakon jaceg,ja mogu da kazem sta hocu....poludeo sam
uzasna je -.- i posle vidim zakljucila mi 3... sacuvaj me boze,ovo jos nisam doziveo
![]()
bice istaJeli to ona o kojoj smo vec komentarisali? Ili je nesto novo ?
Jeli to ona o kojoj smo vec komentarisali? Ili je nesto novo ?
A ona sa bokserskom bradom je prof. dr mr sci spec prim itd. predaje higijenu,a ova je jedna babuskera koja nas urniseA kako ste mi Vi? pozdrav
![]()
Snezana, smisli ce sutra nesto na Konzilijumu ...neku novu terapiju koja ce delovati....
Podrav tebi i budi sa nama, lakse je...
Devojke se verovatno odmarju ....
Pozdrav tebi , drzi se samo
snovak-zao mi je sto ti tako ide...Ja sam isto uvek imala brugu sta i koliko reci deci.Kazem im istinu i uvek je obojim u optimizam."Tako je,ali evo ima jos raznih terapija,ja cu se boriti kao i uvek..".valjda im smanjim sekiraciju.Dvoje starijih koji su u Bgd.zadrze tu sliku,kad se cujemo delujem vedro,malo muka pomenem,vise ne...najzalije mi je za ovu malu kod kuce-ona ipak snimi sve-kad me boli,kad crvenih ociju izadjem iz kupatila.prisustvovala je svemu..trudim se ja i zbog nje da sve bude blaze nego sto jeste..ipak vidi ona da to vise nije ona mama od pre,puna energije,koja za tili cas pristane da je vodi na bazen,u skitnju..Na zalost,i oni moraju osetiti svoj deo.
Ponovicu i zbog tebe-moj kolega je dobio dg.pre 3-4 meseca-rak pluca sa metastazama na prsljenovima.Dali su mu zracenje i neke tablete IRESA koje su skoro registrovane kod nas.On nema nikakave nezeljene reakcije od njih,a MR pokazuje da su promene na plucima mnogo manje,a na kostima za sada nista(pije 3 meseca)Pitaj na konzilijumu za njih!

A ona vakcina o kojoj se pricalo skoro,
sa Kube a samo je za karcinom pluca....?

Ko zna, mozda bude i neke koristi , kasnije , od tog urnisanja... e , zeza me ovaj kompjuter, svaki put moram da idem na broj strana , ne pojavljuje mi se automatski kada pisete, nesto
mora da sam cacnula, a da nisam trebala...
Neka si se izjadala,tome ova tema izmedju ostalog i sluzi
Samo hrabro i nikako se ne predaj,naci ce se neko resenje i za tebe,verujem da ce se
potruditi oko tebe,mlada si zena i optimista pre svega,pitaj sutra i za tu vakcinu kako,sta...
ako se budes setila svega jer ja obicno tada kad treba svasta nesto da pitam,sve pozaboravljam....
Pozdravljam te i javi sutra kako si prosla na konzilijumu,a kako sutra kad je sutra subota?
cao ljudi,ne znam odakle da pocnem...
Od najlepseg-cerka mi jutros u 6 salje poruku(na terenu je pa rano ustaje)da je radila test na trudnocu i da je pozitivan!Ako Bog da da sve bude u redu-u februaru cu postati babuska(hocu babuska pa da posle idem na evrovizijukoja bi se mogla odrzati u Turskoj)Koja zbrka osecanja-u trenutku presrecna i ponosna i ujedno spisak briga oko trudnoce,porodjaja,zivota...al te brige sam odmah oterala iz glave!![]()
Sinoc sam sa drustvom iz odeljenja bila na jednom malom splavu u blizini grada-mnogo nam je bilo lepo,pricali,secali se i dooobro ismejali-kao da smo jos ona deca...
Tamo sam se lepo osecala,ali kod kuce vidim-leva ruka i obe noge otecene kao krofne!A sto sad noge ovoliko???Ja nikad nisam imala sklonost da tako oticem bez obzira na vrucinu,aktivnost,jedino pred kraj prve trudnoce.A jutros-ova saka je tako otecena da ne mogu da je zatvorim,mislim-puci ce koza.Otkud sve ovo
U 11.30 idem na prozivku,a veceras u kafani-zurka.