BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Dobro jutro svima 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

kad ti kazes moram slusati , ovih dana nema koga ne boli glavaDobro jutro!
Mene glava razbija od jutros, pa budite nežni
Lili srećo, sunce treba i zdrav čovek da izbegava, a kamoli bolestan. Naravno je da nećeš da se pečeš napolju na 200 stepeni u 12 sati, ali neko normalno ponašanje, tipa debela hladovina, izbegavanje šetnje dok je vrelo je sasvim dovoljno da sebe zaštitiš od alergija. Naravno kupanje u moru je obavezno!!! Samo se ti pakuj i pravac more!
kad ti kazes moram slusati , ovih dana nema koga ne boli glava

3 2 1 i sad boli glavaaaaaaaaaaaMene ne boli![]()
kad ti kazes moram slusati , ovih dana nema koga ne boli glava

hahaha , ngo taj tvoj pcelinjak prodaje li med?![]()
Samo ti mene slušaj daleko ćeš da doguraš!! Možda u haremu nekog šeika![]()
Da ti ispričam jedan biser. Svojevremeno je moj otac trebao da radi analizu mutacije nekog gena, i ja sam tu koordinirala sa onkološkim institutem iz Bgd-a i nekom laboratorijom, i kako se uvek predstavljam punem imenom i prezimenom, ljudi me upamte na oba mesta, i pošalju ovi sa instituta tatin nalaz, a na njemu piše: ordinirajući lekar dr Ljiljana Živković, onkolog, klinički centar Niš
Prema tome! Samo ti slušaj svog lekara, tj mene!!![]()
vi zivkovici iz nisa....![]()
Samo ti mene slušaj daleko ćeš da doguraš!! Možda u haremu nekog šeika![]()
Da ti ispričam jedan biser. Svojevremeno je moj otac trebao da radi analizu mutacije nekog gena, i ja sam tu koordinirala sa onkološkim institutem iz Bgd-a i nekom laboratorijom, i kako se uvek predstavljam punem imenom i prezimenom, ljudi me upamte na oba mesta, i pošalju ovi sa instituta tatin nalaz, a na njemu piše: ordinirajući lekar dr Ljiljana Živković, onkolog, klinički centar Niš
Prema tome! Samo ti slušaj svog lekara, tj mene!!![]()
opasni stehahaha , ngo taj tvoj pcelinjak prodaje li med?
o , svaka cast ,Sad za neki dan treba ja i muž ko puž da vrcamo prvu turu

hehe i ti imas medVrckaj Likiiiiiiiii![]()

o , svaka cast ,![]()

ja mislila da ti radis u nekom pcelinjaku , pa se mislim gde je to u nisu , lepo da se nastavi tatin posaoJeeeeste ... i meni mnogo drago.... nemaš pojma koliko.. zato što nastavljam nešto što je moj tata voleo![]()
a pčele su ostale od mog oca, pa mene duša bolela kad je bilo reči da prodamo tih 6 košnica, i onda ja i muž rešimo da uzmemo te pčele i nastavimo da ih čuvamo. Bilo je 6 košnica februara, sad ih ima 8 i ko što ti rekoh sad treba da vrcamo svoj PRVI med, i to je nešto što me čini posebno srećnom!e pa srecno i sve u zdravlju pojeliJa radim na fakultetua pčele su ostale od mog oca, pa mene duša bolela kad je bilo reči da prodamo tih 6 košnica, i onda ja i muž rešimo da uzmemo te pčele i nastavimo da ih čuvamo. Bilo je 6 košnica februara, sad ih ima 8 i ko što ti rekoh sad treba da vrcamo svoj PRVI med, i to je nešto što me čini posebno srećnom!

Jel donosis 16. na degustaciju?
Naravno!
bumbara da te bockaJedva cekam!!!!
Samo nemoj i neku pcelicu da prosvercujes,nahebasmo svi onda tamo,kao ja prosle nedelje....
kako ce doneti kad sve pojedu , osam kosnica je maloJel donosis 16. na degustaciju?