Na mene se i danas ljute, ali bas me briga. Pametnom, nije potrebno objasnjavati, budali zalud. Moj suprug nije hteo ni njegovu sestru niti njenu decu da dodju u posetu, oni zive u
Novom Sadu, osim njih drugih nema i veoma smo ih voleli. Nije se niko naljutio. Ja sam imala dogovor sa suprugom, nema poseta, idemo u grad pa se tamo vidimo .... on je mogao to.
Ako mozes, objasni svekrvi, verujem da je njoj njegovo dobro iznad svega, da ti samo sprovodis njegove zelje, da njemu kojekave price ne prijaju, a ako se ljute, pa bolje da se oni
ljute nego da se on nervira. Nije nuzno da ga o svemu obavestavas, ko se ljuti i dal se ljuti . Imas ljudi koji nisu kadri neke stvari razumeti, ali opet, to nije razlog da tvog supruga
dodatno nerviraju. Njemu je to najmanje potrebno. Jel ti mogu nekako pomoci? Eto, smisli sta ti je potrebno pa, ako ga toliko vole neka izvole....... ******, ala ima skotova neopevanih...
Nemoj da se sekiras i kajes, ti to cinis zbog njega.... i ja sam
Moj muz ne moze nigdje,i ja sam sa njim pricala,malo je komplikovana ta prica da vam sve objasnjavam,a rado bi da mogu bolje bi me razumjele sta hocu da kazem,u sustini on nije rad da tako cesto dolaze i zna da se iznervira,a pred njima nema valjda srca da bude toliko direktan,saspe on nekad njima,ali ne tako kao ja
Stvar je u tome sto oni vise mene nerviraju nego njega,jer on ih priznao ili ne- voli,njegovi su,a ja iz opravdanih razloga doticnog ujaka ne podnosim,ne mrzim nikoga,ali jednostavno taj covjek je neko koga ja poslednjeg zelim da gledam svaka 2-3 dana,ni roditelje i sestru nemam tu potrebu da gledam tako cesto
On(muz) je to rekao i odustao,jednostavno kaze pa pusti ih,vidis da gledaju samo sebe,ne slusaju nikoga
Ja tom ujaku kazem da je to njegova zelja,a ne moja,a on kaze ja njega moram tako cesto vidjeti i tacka,ja cu samo na 2 minuta,a ostane minimum pola sata-sat svaki put,nekada i vise
Sa svekrvom je tek druga prica,sve ona to zna,i ja sa njom sve ove godine imam super odnos,saspemo jedna drugoj u lice sta nam ne pase i idemo dalje,nema nekih velikih svadja,ali u familiju joj ne diraj,vidim da joj je bas krivo sto sam to rekla,ona samo kaze sta ja tu mogu,nisam ja kriva sto dolaze
Ma oni pomognu samo finansijski,to je problem najveci,sto moji ovise o njima,jer su svi upetljani u porodicnu firmu i da izvinete tu se vise ne zna ni ko pije ni ko placa
Ja znam kako bi to rijesila,ali ne mogu ja da njima odredjujem i sredjujem dugogodisnje odnose
Mima ne fermaju oni nista,dzaba prica,sad prima terapije,osjetljiv je sreca pa nema puno virusa,pa mama mu je bila bolesna i ulazila nam,kaze mora ga vidjeti,kao na sekundu stavi maramicu preko usta,on se jadan nervirao,svadjao sa njom,a onda ona osjetljiva i povredjena sto on ne razumije koliko ona njega voli,i da mora da ga vidi,ma koplikacije zive