GAGA1510
Iskusan
- Poruka
- 5.286
A mora malo...))))
Šaljem i tebi veliku pusu i topao zagrljaj ( a i zahladnilo je)!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A mora malo...))))
Šaljem i tebi veliku pusu i topao zagrljaj ( a i zahladnilo je)!!!!!

[/IMG]![]()
Kakve dijete,kakvi bakraci,vazno je da si snalazljiva![]()
nešto se ne sećam...A kad si me ovo slikala?nešto se ne sećam...
lili nema odustajanja,i mišljenja sam kao i likita i bikia da se to pošalje i vidiš šta će ti odgovoriti pa tek onda donijeti neku odluku.....................a suma je velika i da je 700 eura kad ih nemaš,ali kad pomisliš koliko stotina hiljada treba nekome da se liječi...........to je tuga golema!!!!Šalji molim te i ja,imaš dovoljno razloga za to ,pa ćemo posle vidjeti šta i kako!!!!Ljubim te i grlim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

A kad si me ovo slikala?nešto se ne sećam...
Kraljica si,ha,ha,ha..............šta se nećeš sjetiti

Lili,probaj,mozes samo da dobijes a 7000 evra moze lako da se skupi-trazi od opstine,sigurno ce dati deo,od firme i one gde ti radis ( koliko sam razumela zaposlena si ) a i od svih jacih firmi u gradu a i na fb da se trazi i ovde .Verujem da ce svi pomociNije ona tvrdoglava,problem je novac,nije lako naci 7 hiljada evra kad zivis od bedne plate i kad ne znas bas nikoga ko bi ti pozajmio
jer i ti sto imaju su stipse pa se i ne usudjujes da trazis..Razumem je potpuno,i ja sam razbijala glavu danima gde i kako naci,smisljale smo i zajedno...ja zaista nemam pojma
mislila sam da joj otvorimo ziro racun pa da se nadamo nekom novcu ali to moze da potraje ko zna koliko i kakav bi odziv kod ljudi imalo....
Ne znam nisam pametna,a nikako se ne treba prepustiti slucaju i odustati od ideje da se ode u Tursku.
Ajde da se nekako organizujemo i pocnemo da skupljamo novac,ja sam ZA a ne znam odakle da pocnem i kako se to inace radi...
Posle ćemo da nađemo nekog donatora pred sam kraj života da nam sponzoriše Lili![]()

Da bi to pitanje postavila lekaru, prvo mora da nadje lekara koji je pre svega covek, i koji ce zaista da se stavi na njeno mesto i razmisli kao da je o njemu rec. A bojim se da je to manje vise nemoguca misija...

ima u kopirnici da ti skenira sliku skenera i prebaci na cd , pa cu to kad budem isla na konzilijum i poslacu turcima , eto likita nemoj biti tuzna poslaculili nema odustajanja,i mišljenja sam kao i likita i bikia da se to pošalje i vidiš šta će ti odgovoriti pa tek onda donijeti neku odluku.....................a suma je velika i da je 700 eura kad ih nemaš,ali kad pomisliš koliko stotina hiljada treba nekome da se liječi...........to je tuga golema!!!!Šalji molim te i ja,imaš dovoljno razloga za to ,pa ćemo posle vidjeti šta i kako!!!!Ljubim te i grlim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

hehe super , bice dobro , vazno je da si boljeMa lilihip nema druge nego da salje Turcima-mi smo sve na svoj nacin tako dosadne-gore od svake hemioterapije!A pare cemo,vala,izvrteti.i ja sam sigurna!
Devojko,shvati,NISI SAMA!!!
Ja sam danas bas skitala,uradila pedikir,kupila sandale...jes da sam sad lipsana,ali prijalo mi je.Blizi mi se matura,mora teta da se licne![]()
od 11 bila opet na komisiji pa od pola dva do pola sedam cekala da mi dr da doznake , sad dosla kuci i plus nisam ponela mobilniPa gde si ti,nedostajala si mi![]()

videcemo sta kaze konzilijum ali hvalaLilihip,ne odustaj .Tu smo da pruzimo moralnu i svaku drugu podrsku.
citala sam i ja o yondelisu , poslacu i njima pismo pa cu videti , nas sistem je jako los , pare idu na racune ljudi a lekova nema , ustvari cela zemlja je propala bas i svakim danom je sve goreSada sam odgledala Puls Nacije na B92 .... i imamo izvanredne lekare, ali imamo rdjav sistem..... dobro da su i normalni pored Fonda i Ministarstva i odvratnih politicara.....
Sinoc sam citala o Zrinki Balic, i ona ima sarkom, ali drugacije se zove nego njen, u Hrvatskoj su je otpisali , pisala je na sve strane i dosla do dr. Peter Hohenbergr iz Nemacke, ta
bolnica je valjda specijalizovana za srkome. Postoji neki lek ili citostatik i zove se Yondelis , ovi su njoj poklonili , ali nisu mogli cak ni da dostave u Hrvatsku nego je zena isla tamo
na terapije. Mozda , ako budes pisala i ti upadnes u neku eksperimentalnu grupu .... ko zna , neki su nabavljali u Grckoj i Spaniji . Ako trebas prevod na engleski moj drugar ce ti
to odraditi, ti za 16-ti iskopiraj sta je potrebno za prevoditi .... Ma ja sam ubedjena da novaca ima, ali sa njima raspolazu rdjavi , partijski kadrovi....
Samo jedan primer...mog supruga su u Klinickom centru operisali vrhunski hirurzi, zbog sistema je zavrsio na terapiji u S.Mitrovici, umro za 2 meseca nakon operacije. Zdrav razum ti
govori da ga ovaj ni u ludilu ne bi operisao, a da ocekuje da tako kratko zivi.... prognoza je bila 5 godina, ali to je samo statistika, i ko zna sta bi bilo da je imao odgovarajuci tretman , ali nije ...
Hocu reci, da je na njega potrosen ogroman novac, a da ovi u Mitrovici nisu imali svest o tome ... i ja sm na Forumu upravo iz tih razloga, da nadjemo nacin da vrsimo pritisak na one
koji raspolazu novcem koji , blago receno, neracionalno trose... ili nisu kadri da ga trose racionalno . Morate priznati, da raspolaganje novcem nije bas za svakog.... Lilihip, pitaj tog dr.,
zaista, sta bi on uradio na tvom mestu. Neka te uputi .... sta postoji i mimo naseg sistema .
Likita, znam da si i ti prosla svasta, citala sam tvoje postove na drugom Forumu , ja i pored svega krivim sistem, a ne lekare. Ljuta jesam na njih sto su pristali da budu dovedeni u takvu
situaciju, pa ih svaka susa iz Fonda moze prozivati i kaznjavati , ali sada je izgleda prevrsilo svaku meru pa se nesto i promeni. Pa zamisli da samo dva milona ljudi u Srbiji izdvoji po 10 e , steka cigara , koje su to pare, a koliko bi se sa tim parama ljudima pomoglo, a nama nikakav izdatak. Moramo nesto smisliti....
treba videti da li ce to uopste pomoci , poslacu skener i cekati odgovorLili,probaj,mozes samo da dobijes a 7000 evra moze lako da se skupi-trazi od opstine,sigurno ce dati deo,od firme i one gde ti radis ( koliko sam razumela zaposlena si ) a i od svih jacih firmi u gradu a i na fb da se trazi i ovde .Verujem da ce svi pomoci
Znam da to nije prijatno ali trebas svojoj deci a vidjala sam na fb da su ljudi uspeli da za relativno kratko vreme skupe stotinak i vise hiljada evra -ono da ljudi zovnu broj fiksnog ili mobilnog i doniraju 50/100 dinara -njima malo i jednostavno jer ne moraju da idu do banke i uplacuju , a onom kome treba ogromno
Pomocicemo svi
od 11 bila opet na komisiji pa od pola dva do pola sedam cekala da mi dr da doznake , sad dosla kuci i plus nisam ponela mobilni![]()
ok , cmokMa bezobrazluk na sve strane,znam kako je,pricala sam ti kako su mene tako maltretirali,da mi je to cekanje i ispravljanje njihovih
gresaka,teze padalo nego hemoterapija i zracenje zajedno.....
Niko bre nema obzira,ni sestre ni lekari po domovima zdravlja,ni pacijenti
koji po difoltu sede po cekaonicama da bi ubili vreme(barem kod mene ima takvih na kilo)ne fali im nista
a ne bi te pustili preko reda,ma ni da umires pored njih....
Odmaraj pa se cujemo sutra,zvacu te )))