- Poruka
- 6.981
Sta ti je iskustvo!
Kako ste Vi? pozdrav 
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vesna,lilihip,Mima cestitke za male maturante i zelim vam jos puno,puno zajednicke lepe trenutke![]()
Idem i ja nesto pametno da radim,
nesto sam se smorila i razocarala u neke ljude
..... pozz,kuckamo se kasnije![]()
ajde videcemoVodim te ja,sledeci vikend,hoce i Lili sa mnom,pravimo rostilj ))))

Evo dacu ja jedan ))))
al da me vodis malo...
bas tako , bikica nam danas bila previse na suncuBikilix, ovo ti je neko ludo vreme i mozda treba da savladas tehniku da
od drugih i ne ocekujes previse , zapravo nista, kao i oni od nas... pa ako
se prijatno iznenadimo OK, ako ne, opet isto.... i niko nije kriv ....
isteracemo mi njoj te bubiceali oci bi mogliE...nasu krv,bubrege idr.vise niko nece...Mozda i bolje!

hvala , cerka ima u petak 8 , jos i to da se pregura , a 7 konzilijum moj , pa sta li ce reci![]()
Sta ti je iskustvo!Kako ste Vi? pozdrav
![]()
sve za sto eura , pola ja pola tata , ali zato pet sati proveli u centru usce , pet puta usli u zaru , pa izasli pa u c a kupili kosulju , u new yorkeru pantalone , one bile najskuplje 5000 .patike puma 4700, sva sreca ne frizira se i ne gelira nokteImas i malog i velikog maturanta?(psssst...koji si banku orobila?)
ali zato ova velika , za nju cipele i haljinu imamo ali frizura i nokti , ce dan oderu ali dace tata , gratis dobila u holidej inu proslavu spaslo nas jer je 7200 bilo
ne znam sta ti znaci ta rec ali kad je u pitanju zlatana verovatno znaci gledala sta drugi rade hahaha
Hehehehe...nema na cemu ))))
A ,,kandzelose,,znaci spava,krnjose,kunta.....
sve za sto eura , pola ja pola tata , ali zato pet sati proveli u centru usce , pet puta usli u zaru , pa izasli pa u c a kupili kosulju , u new yorkeru pantalone , one bile najskuplje 5000 .patike puma 4700, sva sreca ne frizira se i ne gelira nokteali zato ova velika , za nju cipele i haljinu imamo ali frizura i nokti , ce dan oderu ali dace tata , gratis dobila u holidej inu proslavu spaslo nas jer je 7200 bilo
![]()
I od mene sve ČESTITKE MATURANTIMA,a i ponosnim roditeljima!!!!
i irena uzela haljinu za 20 eura , njene drugarice po 200eura , sile im kreatorke , ma nije normalno , moj mali sve sto kupio nosice u skolu , patilke mu svejedno trebale , irena bas skromna inace , samo ce se isfenirati , tu je najvaznije kako se provedes a ne koliko si hiljada eura na sebe stavioA ja ceri kupila haljince jos u Americi,za 23$(tada bilo oko 2000din),svidelo mi se,pa rekoh i da promasim-dacemo nekome.Ispalo je pun pogodak!Baletankice,sitnice(rukavice,torbica-Kinezi),sminka i friz kod drugarice za sitne pare...a dete ko bombona,primereno i uzrastu i prilici! Ni ovo dvoje starijih ne behu veliki finansijski udar,nekako umeju da se skockaju za male pare!
A to 7200 je bas dranje.Mi ovde i nemamo hotel koji bi mogao da trazi tolike pare!
bar 4 putadace Bog,osetices taj ponos vise puta!

i irena uzela haljinu za 20 eura , njene drugarice po 200eura , sile im kreatorke , ma nije normalno , moj mali sve sto kupio nosice u skolu , patilke mu svejedno trebale , irena bas skromna inace , samo ce se isfenirati , tu je najvaznije kako se provedes a ne koliko si hiljada eura na sebe stavio
i irena uzela haljinu za 20 eura , njene drugarice po 200eura , sile im kreatorke , ma nije normalno , moj mali sve sto kupio nosice u skolu , patilke mu svejedno trebale , irena bas skromna inace , samo ce se isfenirati , tu je najvaznije kako se provedes a ne koliko si hiljada eura na sebe stavio
bar 4 puta![]()

maturanti dobro , moj ostavljen u osam i dosli po njega u 1 , nema skitanja ni setkanja a ni alkohola , vesna koliko vi placali slavlje u skoli?Dobro jutro!!!! Gde ste svi? Vilenili nocas do u sitne sate pa sad spavate, a?
Kako prosli maturanti? Nadam se da su se lepo proveli!