Vesna Ks
Domaćin
- Poruka
- 3.132
Pocela sam i obloge da stavljam.Sutra ukljucujem Vimang,a od prekosutra Escozul!Dosta angazmana ce traziti sva ta terapija,ali ona MORA biti glavna aktivnost mojih dana,a ostalo kad i kako se moze.Sva te obloge,mazanja...bice komplikovano oko posla,uskladiti sve!
E,tu je prica o bolovanju-sad mi bas treba,i niko mi i ne brani-ali taj manjak novca je neprihvatljiv sada,kad imam studente u Beogradu,tu brdo para treba.Ali-resice se sve!
E,tu je prica o bolovanju-sad mi bas treba,i niko mi i ne brani-ali taj manjak novca je neprihvatljiv sada,kad imam studente u Beogradu,tu brdo para treba.Ali-resice se sve!

ja ne mogu da ih pregledam,vjerovatno zato što nemam profil,a vjerujem da su extra!!!
.Mi se vratili sa godisnje kontrole kod onkologa i hirurga.Rezultati dobri.Kontrola kod onkologa posle godinu.U meguvremenu krvna slika i pracenje hemangioma.Doktorka onkolog,mila osoba iznenadila me to sto je pamtila detalje iz mamine bolesti iako kod nje nismo bili vise od godinu.Pitala za operaciju srce.Potsetila me na velike rane na stopala koje je mama dobila kao reakcija na Xeloda.Mama je tada nosila isklucivo pamucne carape ili bosa,nikako sintetiku i kozu mazala obicnom pavlovicevom kremom .Tada lekarka joj smanjila i dozu Xelode.Vesna koliko mozes oslobodi ranu da koza moze da dise.Mami nije bilo vazno sta ce drugi reci sto nosi i sta misle ,slusala je savete onkologa.pozz.