Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ocemo ali jos malo , kad se vesna vrati sa kube i ja oporavim od operacije , taman bas lepo vreme a i prodju ovi radovi po basti
vadila krv , sutra rezultat , pola stvari nisam obavila jer do 9 radi , tako da i sutra i prekosutra opet moram a i naci dva davaoca krvi , sto ispade tesko sve neki sto se boje koga god da pitas

koja krvna grupa ti treba imam neke ,,veze,, u zavodu

ocemo ali jos malo , kad se vesna vrati sa kube i ja oporavim od operacije , taman bas lepo vreme a i prodju ovi radovi po basti
vadila krv , sutra rezultat , pola stvari nisam obavila jer do 9 radi , tako da i sutra i prekosutra opet moram a i naci dva davaoca krvi , sto ispade tesko sve neki sto se boje koga god da pitas

E hebes poso . Pa zar ti da trazis davaoce...... sta ce jos da te snadje , al neka nije maligno pa im oprostimo i ovo.

Bilo bi divno,nisam ni mislila sad odma da se vidimo,kad budemo svi mogli)))))))))))
Meni nisu trazili davaoce krvi,dal zbog dijagnoze ili zato sto sam i ja bila davaoc dok se ovo nije desilo,bas bez veze.Sad su mi rekli da vise nikad ne mogu da dajem krv,kad mi je dedei trebalo hitno davaoci ja sam odvela dvojicu kolega da daju i pitala kad cu smeti ja,rekose nikad:sad2:
Naci ces vec,samo da to sve bude u redu:ok:pa da se sastajemo:klap:

To obavezno treba da uradimo!Ajde-neka bude druga polovina maja!

e , valjda bude ok a ako nije opet sta se moze , kako si ti , jel bolji nalazi malo , jesi smanjila pusenje

Pusenja smanjila / one neke tanke uz kafu i kada se zaboravim / a kako nemam temperaturu valjda su i nalazi bolji. Nisam ponavljala....
jos me boluckaju sinusi , sutra mi donose svez ren, kazu da je" zdravo dobro" udisati isti ... i to cu raditi samo da eskiviram lekare.
Pozz i bude to OK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back