Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Popijes nesto z smirenje lezi i naspavaj se. Danas mojoj apotekarki prosla inspekcija
te sam , bez recepta , dobila dve kutije tabletica ...... sad sam mirna dva meseca z;)
Znam da nije dobro, al rdjavo i bez njih.

Valerijana meni nije nista, a demetrin.... to nisam nikada probala.
Zaboravila sam gde sam slusala, ali kazu da deluje brojanje od 300
u nazad, ali smanjujes za 3 297...... i lepo nije moguce o bilo cemu drugome
razmisljati. Ja se toga setim , ali vec popijem tabletu i nisam sigurna koliko
deluje, ali brojim i zaspim .

Biće dobro lilihip,ma samo da skener bude dobar,to je važno!!!
Samo ti hajde na odmor kad god stigneš to će da ti prija,kad se čovijek malo isključi,onda je drugačije!A svaka kontrola je stresna,što zbog iščekivanja nalaza,što zbog svega što se nagleda..............i ne znamo šta nam je dok tako ne vidimo svašta!Mene već pomalo hvata nervoza zbog kontrole u martu,bliži se,ali pokušavam da što manje razmišljam o tome!

Samo ti hajde na odmor kad god stigneš to će da ti prija,kad se čovijek malo isključi,onda je drugačije!A svaka kontrola je stresna,što zbog iščekivanja nalaza,što zbog svega što se nagleda..............i ne znamo šta nam je dok tako ne vidimo svašta!Mene već pomalo hvata nervoza zbog kontrole u martu,bliži se,ali pokušavam da što manje razmišljam o tome!
ma ne brini , bice sve ok , mora biti

uh taj mart

Lilihip,bice to dobro,mora!
Znas i sama a prirodno je da strepimo,pa ljudi smo!
Planiraj taj odmor i opusti se ))
U martu cemo svi detaljan izvestaj ovde,ima nas oho-ho...pa kad krene cascavanje,zaboravicemo na sve ovo sad.
Pozdrav:zpozdrav:

Kontrole jesu nezgodne,podsetimo se kroz sta smo sve prosli..uz dobre rezultate koje vam svima zelim mozda je jos jedina dobra stvar u svemu tome sto se podsetimo da ipak moramo biti na oprezu.Ja sam od juce jedva ziv,skoro na istom mestu gde je odstranjen problem pojavila se neka tamna izraslina.Jutros nisam nasao onkologa pa odem do hirurga,on to lepo iscacka i kaze da je bilo parce unutrasnjeg konca?Skoro osam meseci po operaciji?Ne znam sta da mislim..
Gaga,Lilihip,Mima,bice sve u redu,ne brinite.Pa ipak je mart vas mesec!I udrite po cvekli,he,he

Kontrole jesu nezgodne,podsetimo se kroz sta smo sve prosli..uz dobre rezultate koje vam svima zelim mozda je jos jedina dobra stvar u svemu tome sto se podsetimo da ipak moramo biti na oprezu.Ja sam od juce jedva ziv,skoro na istom mestu gde je odstranjen problem pojavila se neka tamna izraslina.Jutros nisam nasao onkologa pa odem do hirurga,on to lepo iscacka i kaze da je bilo parce unutrasnjeg konca?Skoro osam meseci po operaciji?Ne znam sta da mislim..
Gaga,Lilihip,Mima,bice sve u redu,ne brinite.Pa ipak je mart vas mesec!I udrite po cvekli,he,he

Ne znam šta bih dodala na to peca........................ma samo da se čovijek nervira i sikira,a kao da se čivamo stresa,ma moš misliti!!! I šta bi na kraju jel bio končić!?
Da mart nam je svima ulio strah u kosti,a samo se nadam da će svima biti sve super pa da se okupimo kao što smo planirali!

meni krvna slika super , cak i hemoglobin 121 , er 4.20 , super bas , samo sedimentacija evo godinu dana jos stoji 42, sad jos nalaz skenera i kontrola , peco eto imao si koncic za srecu , kakav je to konac da se jos nije raspao , cudo bas , kontrole su uvek stresne bas

meni krvna slika super , cak i hemoglobin 121 , er 4.20 , super bas , samo sedimentacija evo godinu dana jos stoji 42, sad jos nalaz skenera i kontrola , peco eto imao si koncic za srecu , kakav je to konac da se jos nije raspao , cudo bas , kontrole su uvek stresne bas
koncic za srecu...svilen konac,samo da nije svileni gajtan.Mozda je mutirao od cvekle?

Ko o cemu,vi o cvekli ;) Au strasno peco sa tim koncem!!! ;) Lili,znaci sad cekamo izvestaj sa skenera?! Mora da bude dobar !!! Znaci preksinoc,sinoc i veceras sam sve vreme ucio,svi zivi nasli da pitaju ... -.- Padose prve ocene:patologija,farmakologija,matematika,... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back