lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
sva sam slomljenma ali to je od vre,mena , svi se zale , boli me stomak cesto , problem je jos ono zbog cega dobih hemio , to da vidimo u utorak sta je sa tim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma proci ce , u svakom slucaju rekla sestri mojoj da cu do nje na more , da mozak oporavim , nista bolje od sunca i mirisljavog vazduha i gledanja u moreDa,teske su kontrole i zbog drugih koje vidis.I ja imama te reaktivne zlezde na drugom pazuhu,ali stoje tako godinu dana.Cekanje rezultata takodje nije lako,ali proci ce i ti dani!
ma ne brini , bice sve ok , mora bitiBiće dobro lilihip,ma samo da skener bude dobar,to je važno!!!
Samo ti hajde na odmor kad god stigneš to će da ti prija,kad se čovijek malo isključi,onda je drugačije!A svaka kontrola je stresna,što zbog iščekivanja nalaza,što zbog svega što se nagleda..............i ne znamo šta nam je dok tako ne vidimo svašta!Mene već pomalo hvata nervoza zbog kontrole u martu,bliži se,ali pokušavam da što manje razmišljam o tome!
Biće dobro lilihip,ma samo da skener bude dobar,to je važno!!!
Samo ti hajde na odmor kad god stigneš to će da ti prija,kad se čovijek malo isključi,onda je drugačije!A svaka kontrola je stresna,što zbog iščekivanja nalaza,što zbog svega što se nagleda..............i ne znamo šta nam je dok tako ne vidimo svašta!Mene već pomalo hvata nervoza zbog kontrole u martu,bliži se,ali pokušavam da što manje razmišljam o tome!

da bas tako , bicemo sve dobro , narocito one koje su je;le cveklu hehe , ma samo da sine sunce i zamirise vazduh na prolece sve je onda lepse i srecnije
Kontrole jesu nezgodne,podsetimo se kroz sta smo sve prosli..uz dobre rezultate koje vam svima zelim mozda je jos jedina dobra stvar u svemu tome sto se podsetimo da ipak moramo biti na oprezu.Ja sam od juce jedva ziv,skoro na istom mestu gde je odstranjen problem pojavila se neka tamna izraslina.Jutros nisam nasao onkologa pa odem do hirurga,on to lepo iscacka i kaze da je bilo parce unutrasnjeg konca?Skoro osam meseci po operaciji?Ne znam sta da mislim..
Gaga,Lilihip,Mima,bice sve u redu,ne brinite.Pa ipak je mart vas mesec!I udrite po cvekli,he,he
koncic za srecu...svilen konac,samo da nije svileni gajtan.Mozda je mutirao od cvekle?meni krvna slika super , cak i hemoglobin 121 , er 4.20 , super bas , samo sedimentacija evo godinu dana jos stoji 42, sad jos nalaz skenera i kontrola , peco eto imao si koncic za srecu , kakav je to konac da se jos nije raspao , cudo bas , kontrole su uvek stresne bas
atologija,farmakologija,matematika,...