Vesna Ks
Domaćin
- Poruka
- 3.132
Istomisljenice!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam da estrogen pozitivne zene cekaju 5 godina jer za to vreme piju antiestrogene i opasnost je kad nabujaju hormoni.Kod ovog naseg skota estrogen ne igra ulogu,ali treba da se iscistis od otrova,zracenja,ojacas pa je svakako pozeljno da sacekas 5 godina.Koliko sada imas?
Ja zavrsih zracenje,jeee!Jos ne mogu da se raskravim,u povratku crklo grejanje.Isla sam i na kontrolu,vidi i dr.da ima reakcija,zraci ce jos neko vreme raditi svojhe pa cemo za mesec dana videti krajnje efekte.
Sto se posla tice,ja nisam ni prestajala(osim na kratke periode odmora ili bolovanja).Motivisale su me moja potreba da budem tamo i potreba za celom platom.Ali sve to ne bi bilo izvodljivo da mi kolege nisu omogucile da radim lakse poslove i gledale kroz prste kad izadjem ranije.sa time sam zaista imala(i imam)srece!
Sad u maju će mi 2 god.od operacije,a u septembru će biti 2 god.od poslednje terapije..a ja imam 29 god.
Jeste li vi imali u svojoj praksi neki sl.slučaj? I znači u stvari neki problem ne bi pravili hormoni nego otrovi koje sam primila.............ma samo da bide sve ok u ovih 5 god.pa valjda će biti i trudnoća nekad!!!
)uhhh,jedva ustadoh..
Gaga,moja mama cita sve postove ,i zna za tvoju situaciju,i kaze da nasa bivsa komsinica,koja je bila isti slucaj kao i ti...cekala tih 5 godina...i u 36 godina -rodi ona bliznakinje..plavusice male...,sad ima 39 godina,i bila je pre mozda 2 nedelje kod nas...i opet ceka bebu(opet devojcica). Ne brini se ,doci ce sve na svoje
![]()
U Bg -16 stepeni,haos...
Pozzdrav svima![]()

,hvala ti na ovako lijepim rijačima i pozdravi mamu puno!!!Uljepša mi dan
!
!!!Ma samo da sve bude super kao i do sada i biće beća malih,a kad smo kod broja,mm je uvijek bio za troje,tako da ste Vesna istomišljenici........još kad bi bio slučaj kao kod Petrove komšinice nama posle svega u životu ni ne treba veće bogatsvo!

Gago, opusti se bice i beba!!! Ti si svoje zavrsila i odradila!! Mlada si i ne brigaj mnogo! Ajde pa i ti da nas ovde obradujes blizancima!
i tebi!Pogledajte prilog 222494
klikni na sliku,uvecaj

Pogledajte prilog 222494
klikni na sliku,uvecaj
Mislim da je već bilo reči o ovome na forumu,ali nisam pronašla zadovoljavajuće odgovore,pa zbog toga otvaram temu.Interesuje me da li je neko čuo za lečenje raka petrolejom.Čula sam i pročitala o raznim ljudima koji su se na ovaj način izlečili,pili su po jednu jelovnu kašiku medicinskog petroleja na dan,i tako 40 dana,pa se onda napravi neka pauza...Da li je neko imao neka iskustva sa ovim?
Postoje tablete petroleja, koje se sisaju u ograničenoj dnevnoj količini, kupovali su ih u nemačkoj
na onkologiji ima dva izbora , zracenje i hemioterapija , ili oba najbolja haha , ja kao operisana prvo sam dobila zracenje pa da se vidi , posle dobih i ht , i eto idu dani sad ce opet konzilijum , zracenje ne mogu cvise jer sam previse ozracena znaci ht , nije sija nego vrat , tako ti je to ,Hvala oboma.Raspitaću se,pa ću videti.Samo mala napomena: pošto su ovde neki moderatori doktori(kako sam shvatila),moje drugo pitanje je upućeno njima,ako mogu da mi odgovore.Hvala unapred.
bice gago bebaca koliko oces , ne brini nistaE biki nasmija me!Carica si ,gdje ih nađe...............tako mi nešto i treba![]()
![]()
Koje emocije danas,smijeh i suze..............Hvala vam svima na tome!
na onkologiji ima dva izbora , zracenje i hemioterapija , ili oba najbolja haha , ja kao operisana prvo sam dobila zracenje pa da se vidi , posle dobih i ht , i eto idu dani sad ce opet konzilijum , zracenje ne mogu cvise jer sam previse ozracena znaci ht , nije sija nego vrat , tako ti je to ,
-t.e.-bilo-dok-nisam--pala-tako-lepo-da-unuka-sestre-mi-se-smejala-15-minuta
Pa,na ovom PH nalazu je bilo nešto između,doktori nisu sigurni da li je bilo kakva terapija potrebna ili ne.Uputili su nas na Onkološki,pa da tamo doktori procene,e pa ja sad ne znam kako to ide.