Vesna Ks
Domaćin
- Poruka
- 3.132
Sacekaj par dana,ako ne ode sam idi da ti izvade,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj drage moje.Ne volim o tome da pricam.Kao da sam izgubila deo sebe,ogromna praznina.Stalno idenje na groblje,al tamo se za cudo prelepo osecam,sednem pored groba,pricam ,sama sa sobom,pricam i dajem odgovore.malo placem,malo kroz salu.Al nekako se gura.To sto drugima zelis da ozdrave nije sebicno.. Naprotiv, bas je lepo.. U pravu je Vesna, pisi malo o sebi, kako se ti osecas. Nikog ovde neces da opteretis, a tebi ce biti lakse ako taj teret koji nosis podelis sa drugima.. Svi smo ovde u istoj prici... Neko je poput tebe i Petra izgubio svog najdrazeg, neko se jos bori i pobedjuje kao Vesna.. Otvori se malo i pisi o sebi! Evo ja ti nudim svoje rame za plakanje! Bice ti udobno, jer ima ga...![]()
Smrt je sastavni deo zivota.. Nazalost kad izgubimo nekog dragog, bol je velika..Jer od svega ostaju samo secanja i uspomene..Joj drage moje.Ne volim o tome da pricam.Kao da sam izgubila deo sebe,ogromna praznina.Stalno idenje na groblje,al tamo se za cudo prelepo osecam,sednem pored groba,pricam ,sama sa sobom,pricam i dajem odgovore.malo placem,malo kroz salu.Al nekako se gura.
Al ono sto apsolutno znam da posle ovog zivota ima neceg.da se smrt predoseca,mislim moja mama je zadnju nedelju dana zivota ceo svoj zivot ispricala,sve druge stvari je znala ,ja sam je proveravala ,al je stalno pricala o njenim dragim pokojnicima.
Do tada,to su meni sve bile gluposti,nisam apsolutno verovala u to.
Sad sam se zauzela za dobrog druga.On je isto preboleo karcinom testisa,imao i metastaze Al sve to je iza njega vec pet godina.Al posto mnogo pusi i pije ,ja sam tu da mu se derem.
Mnoooogo je tesko kad se izgubi majka,al opet se mora dalje.
Pobedicete vi drage moje.
Vesna Ks,ja da odem u L.A samo bih merkala frajere.
cujem da su opet neki nasi turisti tamo maltene zarobljeni..
Mada su i oni tamo nesto u deficitu sa dobrim frajerima... Ma drzi se ti Balkana i Balkanskih muskih
ipak nam oni vise leze 

Jeste....likita pricao je sa majkom na groblju a sa ocem u kuci...kad je meni deda umro ja sam pisala sve cega sam se secala a bilo je vezano za njega u jednu svesku da ne zaboravim...htela sam da napisem knjigu o njemu... nedavno je tati umro najbolji drug i ja cujem kako sa nekim prica preko telefona i kaze - ispricao sam se danas sa dokom...kazem kako si se ispricao a on - na groblju![]()
Nego iscitah sve sto je Vesna pisala o svom boravku u Americi 2008... Joj lepote! Vesna koliko ostajes ovaj put?

. Mrzi me sad da brisem ! Danas-bolje vesti!Marker 98(pre operacije bio 404),jetra cista!Sve u svemu-mojim mislima dominira putovanje!Slucajno kuma videla da je let pomeren na 6h(za malo da zakasnim na avion jedno 7h,uh..
.)
То се и мени једном десило...замало да не стигнем на авион. Спаковала сам се за сат времена и кренула. Иначе, то паковање би у регуларним условима трајало пар сати.Cao ljudi,imam 1 pitanjce !!!
Moja baka je jutros bila na ultra zvuku stitaste zlezde i i izvestaju se pominju neki limfni cvorovi koji su uvecani . Evo kompletnog izvestaja:
STITASTA ZLEZDA:Normalnog polozaja i velicine.
Dimenzije desnog reznja:uzduzni dijametar-38mm,a-p 14mm,transverzalni 18mm.
Isthmus normalne debljine-3,2mm
-Dimenzije desnog reznja;uzduzni dijametar 37mm,a-p 11mm,transverzalni 18mm.
Zlezda je u osnovi homogene eho teksture. U levom reznju,medio-kaudalno ,nazire se hipoehogen nodus od 4,1mm x 2,7mm.
Color doplerom rgistrujem urednu vaskularizaciju parnhima zlezde.
Nema znakova dislokacije traheje ni retrosternalne propagacije.
U lozama parastitastih zlezda,nema znakova hiperplazija ni tu promena.
U dubokom jugulo-karotidnom lancu varata sa leve strane,vidjeno nekoliko reaktivno uvecanih limfnih cvorova do 6,3mm.
U supraklavikularnim jamama nema patoloski izmenjenih limfnih cvorova.
Parotidne i submandibularne pljuvacne zlezde su normalne velicine homogene,bez lokalnih promena.
Na podu usne duplje nema patoloskih promena .
Magistralni krvni sudovi vrata slobodni i prohodni.
KLASIFIKACIJA: Right lob. TIRADS 1
Left lob. TIRADS 2
Proveriti i fT4 ,ultrasenzitivni TSH(zA OVO PRVO NE ZNAM STA JE ,A OVO TSH JE VALJDA TIREOSTIMULIRAJUCI HORMON?!)
NISAM SIGURAN DA LI SAM NA PRAVOJ TEMI,SOFIJA TI ME PREMESTI AKO MISLIS DA SAM POGRESIO MESTO !!![]()
Jao da,velika slova,izvinjavam se. Mrzi me sad da brisem !
![]()
Kako ste danas ostali ?
Vesna kako tece pakovanje???Pozdrav !!!

uspeh i ovo cudo ubaciti.