Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Joj sto je lepo,moramo da dodjemo,ja obavezno,mnogo mi se svidja )))

bas je lepo , ja nikad nisam bila tu smrc smrc

Nisam ni ja,a hocu))))
Idemo cim se steknu uslovi:ok:
Moja maceha ima u Bjeljini sestre
i moja sestra po caletu,cesto odlazi tamo
a nikada mi nije spomenula ovo:eek:
Idemo mi drugarice tamo do kraja ove godine,obavezno;)

Idemo obavezno kao sto kaze Biki do kraja godine

Kad budete htjele,tu sam,a stvarno je lijepo uređeno........kad ste tamo kao da ste u totalno nekom dr.vremenu.........

Htedoh ja odavno da ti odgovorim na dobro jutro,ali me zeza internet,cas ga ima,cas ga nema...Lep dan,danas nas ceka uredjivanje male maturantkinje za zurku.A ja se zarozala od jutros,nesto mi sve cesce muka od ovih rana...al sad sam na terasi sprovodila auto-psihoterapiju,pa kazem"Vesna dizi du.. i teraj dalje".

Htedoh ja odavno da ti odgovorim na dobro jutro,ali me zeza internet,cas ga ima,cas ga nema...Lep dan,danas nas ceka uredjivanje male maturantkinje za zurku.A ja se zarozala od jutros,nesto mi sve cesce muka od ovih rana...al sad sam na terasi sprovodila auto-psihoterapiju,pa kazem"Vesna dizi du.. i teraj dalje".

Sve cestitke maloj maturantkinji a i tebi .....jedva cekam da cujem utiske veceras
Detetu lep provod

ovako , sastanak 16 u 11 sati , na parkingu na makiskoj strani ade , kod kucice za iznajmljivanje bicikla , petar vesna , bililix likili i ja se nalazimo na zel stanici , likili tempiraj da dodjes oko 10 , ali vec javi kako ti dolaze vozovi , ima lep kafic time out sa udobnim foteljama za vece drustvo , nije daleko od parkinga , eto mi smo tako smislile , mima slazes li se ? a i ostali ko ima sta da pita ,
zahvaljujemo bikilix na podrsci i vremenu:zcepanje::hahaha:

kazes svakoga dana sve vise napredujem:) to i ja pomislim kad se pogledam u ogledalo posle hemio i osam kila viska:mrgreen:

ovako , sastanak 16 u 11 sati , na parkingu na makiskoj strani ade , kod kucice za iznajmljivanje bicikla , petar vesna , bililix likili i ja se nalazimo na zel stanici , likili tempiraj da dodjes oko 10 , ali vec javi kako ti dolaze vozovi , ima lep kafic time out sa udobnim foteljama za vece drustvo , nije daleko od parkinga , eto mi smo tako smislile , mima slazes li se ? a i ostali ko ima sta da pita ,
zahvaljujemo bikilix na podrsci i vremenu:zcepanje::hahaha:

oket :super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back