oni uvek misle da su najpametniji i sve znaju: ova 4 horoskopska znaka važe za sveznalice

Sensei

Master
Moderator
Poruka
83.982
1. Bik
Stereotip o tvrdoglavosti ljudi rođenih u ovom znaku dvostruko se potvrđuje kad moraju da priznaju da ipak nisu sveznalice za koje žele da ih smatraju.

U maniru pravog bika, ljudi rođeni u ovom znaku će se razmetati svojim velikim znanjem od kojih ga neki zaista i poseduju, a pretpostavljaće da vi nikako ne možete da ih nadmašite.

Iako je inteligencija njihova najjača karta, arogancija i tvrdoglavost od bika stvaraju individualca sklonog nasilju kad žele da se prikažu kao najpametniji na svetu.

2. Lav
Sigurno ste sad u šoku, zar ne? Možda i ne. Ova egomanijakalna zvezda zodijaka ozbiljna je kad odluči da vam da lekciju. Lav uživa u zvuku sopstvenog glasa i vidi sebe kao predavača u velikim dvoranama punim studenata.

U umu Lava nema sumnje da ćete, nakon što vas on edukuje, odbaciti sva prethodna uverenja. To znači da će Lav očekivati da zaboravite sve što ste pre znali i bespogovorno prihvatiti njegova uverenja.

Za razliku od Bika, ličnost lava daleko je teatralnija. Ako započnete razgovor sa Lavom sveznalicom, očekujte prezentaciju, a ne prijateljsku debatu ili diskusiju. Lav pobeđuje, čak i kad nema pojma o čemu govori, što ga čini jednim od najumišljenijih zodijačkih znakova.

3. Devica
Kad je reč o svađi, za Devicu ona nikad nije poštena. Ako se sukobite sa Devicom, bežite glavom bez obzira i pustite je da priča koliko želi.

Devica, naime, voli da priča i retko odstupa od onoga što smatra činjenicom. Nije jasno veruju li slepo činjenicama ili su pak skloni da se drže svojih uverenja bez obzira na to da li su tačna.

Device su, kao i lavovi, vrlo ponosni znakovi koji će radije da izgore u borbi nego da saslušaju vaše stavove i priznaju da imate pravo. Devica je perfekcionista i nalazi savršenstvo u konceptu da je u pravu, a vi jednostavno niste.

4. Strelac
Ljude rođene u ovom znaku često prati glas da vole slobodu i da su otvoreni, ali isto tako i da vole da se predstavljaju kao autoriteti na svim područjima. Razlog leži u činjenici da su zaista odlučni da znaju sve što može da se nauči o određenoj temi. Upravo zbog toga ne mogu da priznaju da vi znate koliko i oni, ako ne i više.

Prosečni Strelac jednostavno ne može da shvati da postoji neko ko zna više od njih. Njihove dobre namere mogu da ih vode prema znanju, ali kada ga steknu, smatraju se vrhunskim znalcima o toj temi.

espreso
1686947002725.png

Nema ni mene jer JA ne Mislim nego Znam da sam najpametnija 🫠
Bog da nekima da budu pametni... i oni obično znaju da to nije njihovo, da to ne treba da dožive kao svoje.
Za sve loše što radimo, izvinimo se Gospodu, nismo znali bolje.
Za sve što dobro radimo, zahvalimo se Gospodu-uradio je preko nas nešto dobro!

Nema ni mene jer JA ne Mislim nego Znam da sam najpametnija 🫠
Pa, šta si, neka Jarčica?
Ovan? Ovna boli uvo, nije lud da se bori za pamet; Šta nisu pobrojali, a da drže...
Vodolija? Vodolija je po mom mišljenju znak u kom osobe imaju tendenciju da budu pametne, i plus da do svoje pameti drže!

4. Strelac
Ljude rođene u ovom znaku često prati glas da vole slobodu i da su otvoreni, ali isto tako i da vole da se predstavljaju kao autoriteti na svim područjima. Razlog leži u činjenici da su zaista odlučni da znaju sve što može da se nauči o određenoj temi. Upravo zbog toga ne mogu da priznaju da vi znate koliko i oni, ako ne i više.

Prosečni Strelac jednostavno ne može da shvati da postoji neko ko zna više od njih. Njihove dobre namere mogu da ih vode prema znanju, ali kada ga steknu, smatraju se vrhunskim znalcima o toj temi.
Sve tačno.

Pa, šta si, neka Jarčica?
Ovan? Ovna boli uvo, nije lud da se bori za pamet; Šta nisu pobrojali, a da drže...
Vodlija? Vodolija je po mom mišljenju znak u kom osobe imaju tendenciju da budu pametne, i plus da do svoje pameti drže!
Nadasve skromna Škorpija 😇 podznak Rak.
Ja sam isto mislila da će bar Vodolija biti na listi.

3. Devica
Kad je reč o svađi, za Devicu ona nikad nije poštena. Ako se sukobite sa Devicom, bežite glavom bez obzira i pustite je da priča koliko želi.

Devica, naime, voli da priča i retko odstupa od onoga što smatra činjenicom. Nije jasno veruju li slepo činjenicama ili su pak skloni da se drže svojih uverenja bez obzira na to da li su tačna.

Device su, kao i lavovi, vrlo ponosni znakovi koji će radije da izgore u borbi nego da saslušaju vaše stavove i priznaju da imate pravo. Devica je perfekcionista i nalazi savršenstvo u konceptu da je u pravu, a vi jednostavno niste.
I zašto mi djevice tek na trećem mjestu? Ovo je neka provokacija? :zper:

Nadasve skromna Škorpija 😇 podznak Rak.
Ja sam isto mislila da će bar Vodolija biti na listi.
Škorpije jesu izuzetno pametne. Nedavno je bila tema na kojoj se konstatovalo da ih je nemoguće prevariti. Tačno, imaju oko sokolovo i kalkulišu brzo.
Ipak, nad pametnim ima pametnijih.
To sve ne znači ništa.
Bogu su pametni ljudi koje odabere, i ostaje mi da se molim samo da me Bog ne zaboravi.
Samo neka me ne zaboravi; Da vas ne zaboravi!
Da nismo od Boga zaboravljeni.
:)

Škorpije jesu izuzetno pametne. Nedavno je bila tema na kojoj se konstatovalo da ih je nemoguće prevariti. Tačno, imaju oko sokolovo i kalkulišu brzo.
To sve ne znači ništa.
Bogu su pametni ljudi koje odabere, i ostaje mi da se molim samo da me Bog ne zaboravi.
Šta si ti u horoskopu?

To sve ne znači ništa.
Da, divno rečeno, ako dopustiš da ovo tvoje "da nismo od Boga zaboravljeni" dopunim lijepom molitvom iz moje vjere? :)

Kod horoskopa je škakljivo to da se ljudi kategorišu u nekakve životinje.
Znaš, koliko god životinje volela, nisam one. Nisam životinje.
Nemoj me tu... Nisam životinja. Ako i treba da budem neka klasa, ne treba da budem klasa životinje.
Nisam ništa bolje, ali jednostavno nisam data kao životinja.

Šta si ti u horoskopu?
Ribe konvencionalno, a ovako sam samo devojka, žensko biće.

To sve ne znači ništa.
Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh
niti poraz baci u očaj.
Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje
koje prethodi uspjehu.
Gospodaru moj,
nauči me da je tolerancija
najviši stupanj moći,
a želja za osvetom
prvi znak slabosti.
Gospodaru moj,
ako mi uzmeš imetak,
ostavi mi nadu.
Ako mi ne podariš uspjeh,
podari mi snagu volje da savladam poraz,
a kada mi uzmeš blagodat zdravlja,
podari mi blagodat vjere.
Gospodaru moj,
kada se ogriješim o ljude,
podari mi snagu izvinjenja,
a kada se ljudi o mene ogriješe,
podari mi snagu oprosta.
Gospodaru moj,
ako ja zaboravim Tebe,
nemoj Ti zaboraviti mene.

Nemoj me tu... Nisam životinja. Ako i treba da budem neka klasa, ne treba da budem klasa životinje.

Ja više volim životinje od ljudi i nema tu ništa loše . Recimo , mislim da sam u duši mačka. Spavam dvije trećine života a kad sam budna onda sam ko čigra 😃

Gospodaru moj,
niti poraz baci u očaj.
koje prethodi uspjehu.
Gospodaru moj,
najviši stupanj moći,
a želja za osvetom
prvi znak slabosti.
Gospodaru moj,
ako mi uzmeš imetak,
ostavi mi nadu.
Gospodaru moj,
podari mi snagu oprosta.
Gospodaru moj,
ako ja zaboravim Tebe,
Mnogo lijepo!!!
Horoskopi su zabavni za čitanje osobina a čitanje sudbine već ne. Vjerujem Bogu šta god mi budućnost donese

Ja više volim životinje od ljudi i nema tu ništa loše . Recimo , mislim da sam u duši mačka. Spavam dvije trećine života a kad sam budna onda sam ko čigra 😃
I sama... Volim životinje, u pojedinim stvarima su mi sjajni učitelji, ali-ostajem pri tome da nismo isti.
Gospodaru moj,
niti poraz baci u očaj.
koje prethodi uspjehu.
Gospodaru moj,
najviši stupanj moći,
a želja za osvetom
prvi znak slabosti.
Gospodaru moj,
ako mi uzmeš imetak,
ostavi mi nadu.
Gospodaru moj,
podari mi snagu oprosta.
Gospodaru moj,
ako ja zaboravim Tebe,
Bukvalno!

I moja ćerka je riba, 24. februar.

Back