Hrastovnik
Poznat
- Poruka
- 9.374
Ajde malo o'ladi sa vredjanjem.
Neka ne prica idiotluke! Gdje moze monah da bude ljudima svjetlost? Njemu je dakle Akakije svjetlost?
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde malo o'ladi sa vredjanjem.
Neka ne prica idiotluke! Gdje moze monah da bude ljudima svjetlost? Njemu je dakle Akakije svjetlost?
Не већ Христос који живи у монасима и узвишеност живота монашког то је светлост мирјанима.А монасима су анђели светлост,а њима сам Бог.Успут Храсто јел си ти чуо за Анђеле чуваре?
To nije opravdanje da vredjas bilo koga.
Не треба да се приближи православљу он треба да се покаје за своје кривоверје то треба.
Nece se on nikada pokajatii,vec ce se svi njemu pokloniti.
А ти би да будеш ''римокатолик''?
Jok, samo katolik
Не Нина мени је дражи Христос Бог него сва пролазна блага и пролазне радости.Кад би Христа волела знала би.
Kad bi zivo bice neko voleo, znao bi koliko ti suplja ta glupost koju si lupio.
Њиховој "истини" недостаје љубав да би заиста била Истина...
Како да не.Љубав је разобличавати туђе заблуде.Кад неком укажеш на то да греши.
А ако тај нема смирења да то прихвати нема ни љубав.Дакле пре бих могао за тебе да тврдим да немаш љубави.Да читаш дела Светих отаца која се баве практичним хришћанским животом знао би то.
Па саборан ниси јер ниси у Једној Светој Саборној и Апостолској Цркви.
Мислио је на паписте, ти ко да си заборавио оно што већ знаш.
Дакле и били су и јесу, али ће проћи (спомен им неће постојати, као и свим становницима гене).
Pa i u pravoslavlju ima onih sto ne smeju da se zenu, takve jos zovu i kaludjeri
Ви атеисти ништа не капирате.Није то исто.
Njima je isto... suvo
A ta crkva je ?
Pa kako to ne znas???
Ја знам СИПЦ је та црква.