Oni pod pritiskom sprovedu Briselski sporazum a šta ćeš ti onda za uzvrat predsedniče Vučiću?

nesko101

Veoma poznat
Poruka
14.884
AUTORSKA
Video sam još na početku barikada da su Srbi na Kosovu za predsednika Srbije kao one luke na kanapu u lutkarskom pozorištu.

Molim lepo, treba li vam ovo pojasniti braćo Srbi koji mislite da je Srbija na dobrom putu da sačuva svoju Pokrajinu?
Ja vidim samo da oni koji su služili okupatorsku nazovi državu sada imaju ugovore gde se vode u nekoj državnoj instituciji iz Srbija i kojima je obezbeđena penzija.
A šta je sa onima koji nemaju ni posla ni socijalnu zaštitu a žive na istom mestu pod stresom i opasnostima po svoj život i porodicu?
Ovo sve je lep dokaz u Srpskom rodu kako su nastali Bošnjaci i Srpski Hrvati.

XXXyyyXXX

Iskusan
Poruka
5.092
AUTORSKA
Video sam još na početku barikada da su Srbi na Kosovu za predsednika Srbije kao one luke na kanapu u lutkarskom pozorištu.

Molim lepo, treba li vam ovo pojasniti braćo Srbi koji mislite da je Srbija na dobrom putu da sačuva svoju Pokrajinu?
Ja vidim samo da oni koji su služili okupatorsku nazovi državu sada imaju ugovore gde se vode u nekoj državnoj instituciji iz Srbija i kojima je obezbeđena penzija.
A šta je sa onima koji nemaju ni posla ni socijalnu zaštitu a žive na istom mestu pod stresom i opasnostima po svoj život i porodicu?
Ovo sve je lep dokaz u Srpskom rodu kako su nastali Bošnjaci i Srpski Hrvati.

Vučić zna najbolje što je činiti za Srbe na Kosovu. Morate ga slušat.

hm337

Poznat
Poruka
9.969
Neško, Vučić se igra sa vama Srbima na Kosovu..prvo vam je uvalio briselski sporazum čime vas je uterao u institucije države Kosovo i raspustio sve srpske institucije na severu Kosova, a sad vas je nagovorio da napustite te institucije i dignete se na ustanak a kad zagusti onda ga nigde neće biti da šalje vojsku da vas brani jer mi ozbiljnu vojsku i nemamo više...a ako Šiptari popuste i naprave ZSO tek onda će se naći u nebranom grožđu jer neće imati izgovora da ne napravi sledeći korak koji Zapad od njega očekuje a to je dopuštanje da Kosovo uđe u UN...možda čak i pravi gungulu da bi mogao da kaže odbranili smo mir time što smo pristali na novi sporazum po kome se Srbija neće protiviti članstvu Kosova u međunarodnim organizacijama...Kosovo je izgubljena priča...postojale su neke nade da će Rusija da postane svetska sila broj jedan i da će to da okrene geopolitičku situaciju..međutim ta Rusija nije u stanju da izađe na kraj ni sa Ukrajinom i čak joj odgovara kosovski presedan da bi pripojila sebi delove teritorije Ukrajine...