"Oni nikada nisu ništa radili u životu, oni su j***** idioti"

ScipioAfricanus

Stara legenda
Poruka
92.091

Robert Smit, frontmen benda The Cure, izjavio je u jednom intervjuu da bi radije sebi odsekao ruke nego primio titulu od britanske kraljevske porodice.

Smit je u tek nedavno otkrivenom razgovoru iz 2012. godine za francuski portal Telerama, izrazio svoju nenaklonost prema britanskoj monarhiji, prenosi NME.

"Bilo koji oblik naslednih privilegija jednostavno je pogrešan. Ne samo da je antidemokratski, već i suštinski pogrešan. Ono što me ljuti je to što je nekim ljudima kojima sam se godinama divio, bila ponuđena nagrada kraljevske porodice, i oni su je prihvatili i postali lord ili ser", rekao je Smit.

Oktrio je i kako bi on postupio ako bi mu ikada kraljevska porodica ponudila titulu.

"Iskreno, radije bih odsekao sebi ruke nego da je prihvatim. Jer, kako se usuđuju i da pretpostave da bi oni mogli meni da ukažu čast? Ja sam mnogo bolji od njih, oni nikada nisu ništa radili u životu, oni su j***** idioti", poručio je frontmen benda Cure.

NME podseća da su među retkim javnim ličnostima koje su odbile titule kraljevske porodice muzičari Džon Lenon i Dejvid Bouvi, pisac Roald Dal i slikar Lusijan Frojd.

Podsetimo, The Cure će ove godine po prvi put nastupiti u Srbiji - 4. jula na Exit festivalu u Novom Sadu.

https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2019&mm=04&dd=29&nav_id=1535975

:bravo::bravo::bravo::bravo:

7ac.jpg

svako nasledjivanje moci je neposteno i arhaicno.

nekada je postojao smisao toga , zbog osvajanja teritorija, seljak nije ni znao ko mu je kralj dok ga ne pokupe da se bori za nekog i da gine

zato je veza monarhije i religije postala prirodna , * monarhe je postavio bog*

svedoci smo koliko vlast promeni za samo par godina.

sta mislite koliko promeni za nekoliko generacija.

izgubi se svaki kontakt sa stvarnoscu i realnoscu- *ako nema hleba , nek jedu kolace.*

Може'л неки хит од тог бенда да па да паушално оценимо његов рад?

I don't care if Monday's blue
Tuesday's gray and Wednesday too
Thursday I don't care about you
It's Friday I'm in love

Баш ме брига што је понедељак plav,
што је уторак сив, sreda takodje,
четвртком ме боли уво и не марим за тебе,
али петком... петком sam zaljubljen

Poslednja izmena od moderatora:

Robert Smit, frontmen benda The Cure, izjavio je u jednom intervjuu da bi radije sebi odsekao ruke nego primio titulu od britanske kraljevske porodice.

Smit je u tek nedavno otkrivenom razgovoru iz 2012. godine za francuski portal Telerama, izrazio svoju nenaklonost prema britanskoj monarhiji, prenosi NME.

"Bilo koji oblik naslednih privilegija jednostavno je pogrešan. Ne samo da je antidemokratski, već i suštinski pogrešan. Ono što me ljuti je to što je nekim ljudima kojima sam se godinama divio, bila ponuđena nagrada kraljevske porodice, i oni su je prihvatili i postali lord ili ser", rekao je Smit.

Oktrio je i kako bi on postupio ako bi mu ikada kraljevska porodica ponudila titulu.

"Iskreno, radije bih odsekao sebi ruke nego da je prihvatim. Jer, kako se usuđuju i da pretpostave da bi oni mogli meni da ukažu čast? Ja sam mnogo bolji od njih, oni nikada nisu ništa radili u životu, oni su j***** idioti", poručio je frontmen benda Cure.

NME podseća da su među retkim javnim ličnostima koje su odbile titule kraljevske porodice muzičari Džon Lenon i Dejvid Bouvi, pisac Roald Dal i slikar Lusijan Frojd.

Podsetimo, The Cure će ove godine po prvi put nastupiti u Srbiji - 4. jula na Exit festivalu u Novom Sadu.

https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2019&mm=04&dd=29&nav_id=1535975

:bravo::bravo::bravo::bravo:

Muzika iz studiJo do uključenja Ser ****nosceva, Lorda of the Like

Poslednja izmena:
It's Friday I'm in love

Препознао сам неке њихове мелодије, и она када шатро свира на чешљу.

Poslednja izmena od moderatora:
.....

Препознао сам неке њихове мелодије, и она када шатро свира на чешљу.

Ово није мој превод већ модераторов и тотално је погреша. "Понедељак плав"... Еботе!

- - - - - - - - - -

It's Friday I'm in love

Какав бре плав понедељак. си ти нормалан, бриши овај твој превод, немој да се брукаш

Земо мој, чујем јутрос да је јапански цар абдицирао у 86 години.

To bilo najavljeno još prošle nedelje.
Ali ne brini, to je samo jednonedeljna uredba...

- - - - - - - - - -

...i povremeno odlikuje nekog pedofila, kao onog Džimija Sevila...

Engleska tradicija.
Da ne idemo u detalje

Vidi neradnika cirkuzanta što bi da sudi o nečijem radu.

Da nije njih, taj kljakavko bi bio Boldrik kod nekog gazda Gruje umesto što svirajući u drombulje zarađuje lebac.

Idiot je u izvornom značenju upravo ono što opisuje njega u odnosu na one koje naziva idiotima i čiji rad i ne može da pojmi s tu cirkuzantsku pamet.

Ne sumnjam da će Boldrici i fukara svih zemalja da se pridruže oduševljenju, al na sreću ta rika i griktanje neće ništa promeniti na svijet.

Poslednja izmena:
Vidi neradnika cirkuzanta što bi da sudi o nečijem radu.

Da nije njih, taj kljakavko bi bio Boldrik kod nekog gazda Gruje umesto što svirajući u drombulje zarađuje lebac.

Idiot je u izvornom značenju upravo ono što opisuje njega u odnosu na one koje naziva idiotima i čiji rad i ne može da pojmi s tu cirkuzantsku pamet.

Немој тако о колези музиканту.

.....

Ово није мој превод већ модераторов и тотално је погреша. "Понедељак плав"... Еботе!

- - - - - - - - - -

Какав бре плав понедељак. си ти нормалан, бриши овај твој превод, немој да се брукаш

Vidi neki su ubedjeni u bukvalan prevod

Back