andjelijaa
Veoma poznat
- Poruka
- 13.205
ne hrabrost da skaces sa liticePa kako ce inteligentan i mudar biti i hrabar, za hrabrost je potrebna ludost
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne hrabrost da skaces sa liticePa kako ce inteligentan i mudar biti i hrabar, za hrabrost je potrebna ludost
upis u toku"Harizma i manipulacija", novootvoreni salon lepote andjelije . Mož da prođe, pare da namlatiš
Kakvi će tretmani biti u ponudi?upis u toku
klizaviKakvi će tretmani biti u ponudi?
Mislim da bih rezervisao termin.
To je neka hidratacija, ovlaživanje?klizavi
Ne. Može biti bolji u toj oblasti koja ga je zainteresovala da se "takmiči", ali ne može biti stvarno bolji nikad, jer je pun mržnje, i mržnja ga pokreće.mržnja kada isprovocira mrzitelja da bude bolji od omraženog
Ne. Ne bude mu samo energija, sprži mu licne jer je preopterećenjer ako ostane samo na takmičenju, mržnja opstaje kao negativna energija
u zdravom telu zdrav duh! psihilogija cisti mozak a ja teloTo je neka hidratacija, ovlaživanje?
Salon za negu lepote "Harizma i manipulacija", tretman "Katarza".u zdravom telu zdrav duh! psihilogija cisti mozak a ja telo
Mržnja mi je nekako prejaka reč i osećanje. Ima tu zavisti, ljubomore, negativnih osećanja. Naravno da se i toga treba oslobađati.Ne. Može biti bolji u toj oblasti koja ga je zainteresovala da se "takmiči", ali ne može biti stvarno bolji nikad, jer je pun mržnje, i mržnja ga pokreće.
"Loše srce je jalova zemlja"
Ne. Ne bude mu samo energija, sprži mu licne jer je preopterećen
sifra uljeSalon za negu lepote "Harizma i manipulacija", tretman "Katarza".
Mržnja mi je nekako prejaka reč i osećanje. Ima tu zavisti, ljubomore, negativnih osećanja. Naravno da i to nije dobro.
Razume se, čim je klizavi tretman, ali nerafinisano, hladno presovano.sifra ulje
uh a kokosovo mlekoRazume se, čim je klizavi tretman, ali nerafinisano, hladno presovano.
šta sa njim , za prženje ili mazanjeuh a kokosovo mleko
mazanje! gusto i masnošta sa njim , za prženje ili mazanje
mmmmmmmazanje! gusto i masno
Два лоша убише Милоша...Hrabrom i inteligentnom niko ne dodje glave,klone ga se.Rad na sebi je nesto najbolje sto covek moze da uradi za sebe.
Psihofizicki napredak donosi srecu
ne ne(:Два лоша убише Милоша...
imas pravo na svoj izbor - posao,okruzenje,prijatelje,ljubav.Kako izaberes tako ce ti biti.Они су увек у већини, никад у мањини.
Vrvt tebi ide glatkoimas pravo na svoj izbor - posao,okruzenje,prijatelje,ljubav.
Zar ti deluje da je neko birao da živi loše ? (a imamo milion takvih primera ) I šta ćemo sad sa ovom life coach preporukom ?Kako izaberes tako ce ti biti.
jel mislis da je neko drugi birao da ti lose zivis?Vrvt tebi ide glatko
Zar ti deluje da je neko birao da živi loše ? (a imamo milion takvih primera ) I šta ćemo sad sa ovom life coach preporukom ?
Što bi reko Vlatko Stefanovski u Gipsy song:
"Секоj од нас има своjа ѕвезда
Што го прати дур е жив
Кога свети jако, човек има среќа
Кога гасне судбина"
jer nije tako, sem u teoriji.imas pravo na svoj izbor - posao,okruzenje,prijatelje,ljubav.Kako izaberes tako ce ti biti.
onda mi kazi zasto je neko primoran da radi u losem okruzenju?hvala na pitanju, ja ne živim loše
Hoću da kažem da ne može samo da se kaže
jer nije tako, sem u teoriji.
Jer nije član SNSa ? Jer živi u ruralnom kraju gde nema nikakvog zaposlenja ? Jer je u EU ali nema EU papire za kvalitetan posao itd itdonda mi kazi zasto je neko primoran da radi u losem okruzenju?