Onemoguciti ignorisanim clanovima da pisu na licni blog

Baby Yoda

Contributor
Poruka
21.753
Dakle, imam poprilican broj ignorisanih ljudi sa politike i jedno je sto oni raspravljaju na temi, to je ok. Svako neka pise sta mu je volja. Ali, ako otvorim Blog, ne zelim da ljudi koje sam stavio na listu ignorisanih mogu pisati na blogu. Ja bukvalno moram kliknuti prikazi ignorisan sadrzaj, prijaviti post i cekati moderatore da rese prijavu.

Postoji li mogucnost da ignorisani clanovi ne pisu na mom blogu? To je predlog. Potpuni prekid u komunikaciji za Blog.

Ko podrsava ideju neka klikne strelicu nagore za davanje glasa.
Hvala.

Upvote 5
Ne razumem, ja nisam mogla videti sadržaj ignorisanih članova na svom blogu. Jel se to nešto promenilo?
Ako pisu ti ne vidis ali postoji opcija (pojavi se ako pisu) da prikazes ignorisani sadrzaj. Tako sam video da ignorisani clan pisao. Ne dopada mi se sto sam moram proveravati, pa prijavljivati.

Nedostaci foruma ,neke korisne stvari su izbacili uveli neka ogranicenja…

Taj ne odgovara na pp..
To su ti placeni modovi koji ignorisu korisnike .
Modovi nisu plaćeni, a opcija koja se predlaže ne može se tehnički izvesti. Teoretski bi eventualno mogla biti za ceo forum, ali to se neće uraditi jer se ne može nikome zabraniti da negde piše samo zato što ga neko ne voli.

Modovi nisu plaćeni, a opcija koja se predlaže ne može se tehnički izvesti. Teoretski bi eventualno mogla biti za ceo forum, ali to se neće uraditi jer se ne može nikome zabraniti da negde piše samo zato što ga neko ne voli.
Ne razumes ocigledno razliku izmedju bloga i teme. Blog je mesto gde, kao u dnevniku, iznosim svoje stavove. Teme sluze da svi izraze svoje stavove.

Dakle, ako si sada razumeo, svaki post na mom blogu koji vodi u raspravu cini da blog postane tema.

Ne razumes ocigledno razliku izmedju bloga i teme. Blog je mesto gde, kao u dnevniku, iznosim svoje stavove. Teme sluze da svi izraze svoje stavove.

Dakle, ako si sada razumeo, svaki post na mom blogu koji vodi u raspravu cini da blog postane tema.
Sve ja razumem, samo što ti ne razumeš da ga softver posmatra kao bilo koji drugi podforum tako da davanje dozvola korisnika ne može ići drugačije. Jedino bi bilo moguće nekom korisniku onemogućiti da uopšte učestvuje na blogu, ali za to bi morao postojati konkretan razlog, a ne to što se nekome ne sviđa.

Sve ja razumem, samo što ti ne razumeš da ga softver posmatra kao bilo koji drugi podforum tako da davanje dozvola korisnika ne može ići drugačije. Jedino bi bilo moguće nekom korisniku onemogućiti da uopšte učestvuje na blogu, ali za to bi morao postojati konkretan razlog, a ne to što se nekome ne sviđa.
Ne pricaj mi o softveru jer mi je to profesija.
Apsolutno je opravdano traziti da ignorisani clanovi ne pisu na blog. Politicke debate voditi u temi, a ne na blogovima.

Ne lupetaj. Kukala si što su se spajale poruke i podržavala isti predlog a odgovor si dobila malo sutra od administracije. Osim, naravno, ako je to veoma glup predlog koji si podržala.

Vidi se nisi u toku dečko. Sa 15 minuta je prvo skraćeno vreme na 10 pa na 5, sada je 2 minuta,
pošto nisi upoznat, evo sada znaš!

Vidi se nisi u toku dečko. Sa 15 minuta je prvo skraćeno vreme na 10 pa na 5, sada je 2 minuta,
pošto nisi upoznat, evo sada znaš!
Bitno je da si podržavala predlog, devojčice. A kako si rekla da se ne odgovara na nerealne predloge, razmisli. Niko iz administracije ti nije odgovorio u datoj temi. Što, po tvojim kriterijumima, jeste nerealan predlog. :)

Bitno je da si podržavala predlog, devojčice. A kako si rekla da se ne odgovara na nerealne predloge, razmisli. Niko iz administracije ti nije odgovorio u datoj temi. Što, po tvojim kriterijumima, jeste nerealan predlog. :)

Ja sam prva otvorila temu protiv toga, ako se sećaš.
Osim toga, meni su odgovorili...

Pogledaj listu "predloga", pa će ti biti jasno šta je nerealno.

I na toj mojoj temi je Ivan odlučio da otvori ovaj PDF!!!
Ne mešam ja ništa!
Tri legitimna predloga koja su po tebi nerealna.

Screenshot_1.png

Ali zašto bih se prepirao sa "Buntovnikom" foruma.

Tri legitimna predloga koja su po tebi nerealna.

Pogledajte prilog 1111809

Ali zašto bih se prepirao sa "Buntovnikom" foruma.

Ta 3 jesu legitimna i ja sam ih podržala, ali budi malo realan, pdf Turniri i Takmičenja, samo zbog tvog šaha...?
Ti imaš toliko muzičkih želja da Ivanu treba jedan džuboks samo da njih ispunjava :malav:

Zatvoriti forum, članovi da moderišu teme...???

Ta 3 jesu legitimna i ja sam ih podržala, ali budi malo realan, pdf Turniri i Takmičenja, samo zbog tvog šaha...?
Ti imaš toliko muzičkih želja da Ivanu treba jedan džuboks samo da njih ispunjava :malav:

Zatvoriti forum, članovi da moderišu teme...???
Netačno. Ne tiče se samo šaha, što je i rečeno, ali kao neko ko nema argumente izvlačiš iz konteksta da bi izgledalo kao da si u pravu. Pominješ tu neke teme, opet, koji idu tebi na vodenicu, a otvaraju ih potpuno nebitni likovi na Krstarici. Toliko su to trol teme da nisu vredne pomena, ali tebi jesu. Šta dalje reći. Ideš na ignore, citiraj koliko god hoćeš. Poyy bakice.

Slične teme

Back