One se ne vole

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Dve zene koje se poznaju a i jednu i drugu je maznuo decko koji je sad sa jednom od te dve.

E sad me zanima zasto zene koje se ustvari mrze, jedna drugoj tepaju "draga" ili kako vec?
Zasto to vecina zena radi, tako "u rukavicama"? Naravno nije ni ok nekog napusit - jer je to sirovo, ali zar nije ok sa nekim jednostavno ne komunicirati?

Dve zene koje se poznaju a i jednu i drugu je maznuo decko koji je sad sa jednom od te dve.

E sad me zanima zasto zene koje se ustvari mrze, jedna drugoj tepaju "draga" ili kako vec?
Zasto to vecina zena radi, tako "u rukavicama"? Naravno nije ni ok nekog napusit - jer je to sirovo, ali zar nije ok sa nekim jednostavno ne komunicirati?

Znaci zeludac mi se prevrne kad to cujem,vidim....i ne razumijem kako mogu...neka korist mora da postoji...

a sto da ne komucijiraju? ova ga izgustirala, poslala dalje. aj cao. sta je tu cudno?

a sto da ne komucijiraju? ova ga izgustirala, poslala dalje. aj cao. sta je tu cudno?

Daj molim te o kojem ti izgustiravanju pricas?:confused:

Tebe je jedan samo minut duze torbao od normalne dve minute trajanja seksa i ne mozes ga godinama zaboravit. Pa sta bi tek bilo da te neki bas dobar torbator istorbao, pa ti bi vristala i po forumima i preko oglasa da ti se vrati i pi,cu smiri.

Зашто си сигуран да се мрзе? :cool:
Можда се оне лепо договарају која ће када да га исторба...:roll:
наравно ако је добар торбар...:roll:
И ако жене уопште торбају...:roll:

Зашто си сигуран да се мрзе? :cool:
Можда се оне лепо договарају која ће када да га исторба...:roll:
наравно ако је добар торбар...:roll:
И ако жене уопште торбају...:roll:

Tvoje postove covek moze do kraja zivota citati i nikad ne shvatiti.

Jel ti rulis kukuruz kad razmisljas?

Daj molim te o kojem ti izgustiravanju pricas?:confused:

Tebe je jedan samo minut duze torbao od normalne dve minute trajanja seksa i ne mozes ga godinama zaboravit. Pa sta bi tek bilo da te neki bas dobar torbator istorbao, pa ti bi vristala i po forumima i preko oglasa da ti se vrati i pi,cu smiri.

nekad se pitam da l` si genijalan il` si samo lud :lol:

Mnogo posla,moras je shvatiti..
О... господине презаузети сликама форумашица...
Драго ми је да Вас видим овако брижног. :D

Спојили сте лепо бизнис и задовољство...:mrgreen:

Него... Чини ли ми се да је задовољство превагнуло? :roll:

О... господине презаузети сликама форумашица...
Драго ми је да Вас видим овако брижног. :D

Спојили сте лепо бизнис и задовољство...:mrgreen:

Него... Чини ли ми се да је задовољство превагнуло? :roll:

Naravno brižan i zadovoljan što i vama želim.
Nego prevagnulo je8)....
Ipak neću vam puno vrmena oduzimati u vašem poslu..

alo zene, zar nije tako da mi kad izgustiramo tipa saljemo ga dalje, pa ako malo vredi preporucimo ga drugarici, dok ga i ona ne izgustira? el tako? ajde kazite da jeste tako :)
Наравно да је тако. :cool:

Не знам зашто би они више волели да се жене око њих свађају...:roll:

To je prikrivena ljubav...
Da to nije nešto iz ličnog primera?

Back