one question for you, who live with yankees!!

Garwor:
@sienna
Majketi? ...na televizoru... :)

ma ne smem da pricam, poverljivo je.

@dodge : a jel moras da vodis racuna i o finansijama i o npr. marketingu ili samo o jednoj oblasti?

Ako treba kakav marketing, angazuj reklamnu agenciju Garwor&Sienna, i tvoja firma moze postati poznata sirom srbije.

ma daj bre, reci nam!!!! sta to moze da bude poverljivo!!! sam cemo ja i charger znato to!! ;)

sienna:
a tvoja radnja bi bila "strasno" uspesna!!!!!!!
moja radnja bi bila specificna!!!! nisam ti ja plavusa ko tvoja amerikanka!!!!!!

I te kako ce biti uspesna jer mi necemo prodavati knjige nego cemo ih rentati. Znaci koristis je celi semestar i onda vratis kad semestar zavrsi i izadje te daleko jeftinije nego da je kupujes kad semestar pocne i da je onda prodajes kad semestar zavrsi.

68Charger440:
I te kako ce biti uspesna jer mi necemo prodavati knjige nego cemo ih rentati. Znaci koristis je celi semestar i onda vratis kad semestar zavrsi i izadje te daleko jeftinije nego da je kupujes kad semestar pocne i da je onda prodajes kad semestar zavrsi.

sto ti je amer, samo cedi do zadnje pare.
Sta ces ako ti nasi dodju da iznajme knjige, dobices ih nazad izvrljane bez 20-tak stranica.

@S
ma ako ti kazem, moracu da te ubijem ;)

da, ali oces ti da brojis sve strane? Ako angazujes radnika da ti radi moras dobro da ga platis i opet nema sanse da otkrije sva ostecenja. Puci cete ! A ima i piratskih sajtova koji imaju sve zivo, cak i car&driver 1-og u mesecu !
I kod nas u library se potpisuje tako nesto, pa opet knjiga moras da citas u hirurskim rukavicama :)

Back