Garwor:Nije fer, trebalo bi ljudima da daju i knjige kad vec toliko kosta.
Eto kod nas je obrazovanje jos uvek dzabe, bar nesto dobro.
da tu si u pravu!! ali reci ci ti nesto: za to je kriv jebeni kapitalizam!!!
zato ja necu da zivim u americi!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto kod nas je obrazovanje jos uvek dzabe, bar nesto dobro.
68Charger440:Pa moj major je business tako da prezentacija mora biti povezana sa biznisom.
68Charger440:Zivot generalno nije fer.

Garwor:narocito kad si sa nase strane atlantika
smrt trulom kapitalizmu!
Idemo na istok, tamo cemo osnovati komunu utemeljenu na pravdi i jednakosti, gde ce ljubav medju ljudima imati prednost nad bednim krvavim dolarima!
Ali prvo da zavrsim ovaj projekat sto radim za amerikance!
sienna:da tu si u pravu!! ali reci ci ti nesto: za to je kriv jebeni kapitalizam!!!
zato ja necu da zivim u americi!!!!
68Charger440:Tema je sledeca: Moras da izmislis neki biznis kao pocetnik i onda da donosis odluke. Sta ces raditi, sta ces kupovati/prodavati i jos gomilu detalja. Kao sto rekoh, kreces kao pocetnik
Garwor:ma ameri su truli. Sta mislis o Kanadi?
a ti?sienna:ja bi prodala cipele! ili daske za surfovanje! a sta kazes?
sienna:a kakav projekat ti to majkemi radis???

Garwor:@sienna
Majketi? ...na televizoru...
ma ne smem da pricam, poverljivo je.
@dodge : a jel moras da vodis racuna i o finansijama i o npr. marketingu ili samo o jednoj oblasti?
Ako treba kakav marketing, angazuj reklamnu agenciju Garwor&Sienna, i tvoja firma moze postati poznata sirom srbije.
Garwor:@sienna
Majketi? ...na televizoru...
ma ne smem da pricam, poverljivo je.
@dodge : a jel moras da vodis racuna i o finansijama i o npr. marketingu ili samo o jednoj oblasti?
Ako treba kakav marketing, angazuj reklamnu agenciju Garwor&Sienna, i tvoja firma moze postati poznata sirom srbije.
sienna:a tvoja radnja bi bila "strasno" uspesna!!!!!!!
moja radnja bi bila specificna!!!! nisam ti ja plavusa ko tvoja amerikanka!!!!!!
sienna:bolje, jer u nekim gradovima je trava legalna!!a ti?
68Charger440:I te kako ce biti uspesna jer mi necemo prodavati knjige nego cemo ih rentati. Znaci koristis je celi semestar i onda vratis kad semestar zavrsi i izadje te daleko jeftinije nego da je kupujes kad semestar pocne i da je onda prodajes kad semestar zavrsi.
Garwor:sto ti je amer, samo cedi do zadnje pare.
Sta ces ako ti nasi dodju da iznajme knjige, dobices ih nazad izvrljane bez 20-tak stranica.
@S
ma ako ti kazem, moracu da te ubijem![]()

68Charger440:Ima nas cetvoro u timu, svako ima svoj zadatak. Planiramo da uvedemo mesto kao depozit, koji placas kad uzimas knjige, a kad vracas ako je knjiga u dobrom stanju dobijas taj depozit nazad.
Nece se to desiti, Amerikanci nisu ko nasi, oni znaju da cuvaju stvari.
68Charger440:Hvala.