One night stand - provod za jednu noc

Neprilagodjena, ocekujem javno izvinjenje, korekciju, iskaz, za to sto si me pogresno optuzila za sovinizam i seksizam.
Cekaj da ti napisem velikim slovima, mozda bude jasnije: JA sam rekao da: PUNO LjUDI, ili ti CESTO CUJEM OD DRUGIH da pricaju to o madjaricama, NE, da JA to kazem, ili imam takvo iskustvo ili tvrdim. Kapiras?

Ili stvarno, nisi preterano bistra da skapiras razliku?

I na to jos i bezobrazna.
 
Neprilagodjena, ocekujem javno izvinjenje, korekciju, iskaz, za to sto si me pogresno optuzila za sovinizam i seksizam.
Cekaj da ti napisem velikim slovima, mozda bude jasnije: JA sam rekao da: PUNO LjUDI, ili ti CESTO CUJEM OD DRUGIH da pricaju to o madjaricama, NE, da JA to kazem, ili imam takvo iskustvo ili tvrdim. Kapiras?
Ne kapiram tvoj jezik .
Niti se trudim, nebitan je.
 
Da li ste ikad imali one night stand sa osobom koju ste upoznali u klubu, diskoteci ili kaficu?

Odvratni su oni one night standovi po klubovima i splavovima, kad te neko dohvati... pre svega zbog estetike. Pisao sam već da mi je danas to vrlo gadno. U kafiću ne znam kako bi to izgledalo.

Kad sam bio mladji (imam 31) nisam gledao šta radim ni kome šta nudim ni ko mi nudi (ovo doslovno, glavom kroz zid, sve prolazi, iz radoznalosti, očaja, a i povodljivosti i rezignacije, apatije pred životom, osećaja dosade, pa onaj fazon lust for life, da sve probam, često tek da se nešto desi, da ne budem sam, uticaj filmova i muzike, bilo je svega i svačega, i vrlo gadnih stvari pa i strahova od polnih bolesti, ležanja po bolnici, strah od zatvora ali srećom nikad zatvor - msm da tamo ne bih dobro prošao, da bi mi ostavilo teške traume). I takav bio od dvanaeste, gurao se medju mladje i starije, nudio se, jurio u sve što mogu, sačekivao ljude pred zgradama gde su živeli, tražio sve da probam, da me uvuku ovde ili one, nasrtljiv, nisam trpeo dosadu. Sad je malo jadno da kažem ali sanjao sam npr. da budem putujući lopov, sednem na bus neki i s vršnjacima preživljavam kroz kradje i čuda i pobegnem. Znam da je jadno malo ali me zanimalo to kao sloboda neka. I danas mislim da je to srećan život za neke ljude i da se vratim nazad u dvanaestu, trinaestu, to bih i uradio. Na brod neki ili autobus i u Italiju, Francusku. Čega ima ovde? Tad me sprečili obziri prema ljudima koje sam znao, a i to što sam imao društvo i život, sada ne bih razmišljao.

Ne volim nešto splavove, klubove... mada su ok rejvovi. Najbolja je ulica, koncerti, lutanja, parkovi, stanovi, okupljanja, bleje. Bilo je situacija da imaš nešto s nekim par puta i više ne, pa te ili odjebe ili nastavite da blejite. Pa se i pročuje ponekad. Ali najčešće se to odvija i dalje a ne one night, nisu ljudi od kamena kad im se nešto svidi jbg.

U ranijim vremenima (18. ili 19. vek lupam) je bio jak taj fazon, lopovske bande što špartaju kvartovima ili svetom, kradu i dele plen. Nema briga, nema ničeg. Ako i dopadneš zatvora izadješ i ideš dalje, slobodan. Danas kamere iskaču iz cigli u pizdu materinu, ne možeš sendvič da pojedeš, a da smartfon ne usnimi.

 
Ja sam cula da su i Nemice dobre, Svedjanke tek ali to nije tema. Vratimo se temi pls.
Želiš li da imamo provod za jednu noć? :rumenko:

Neki problem imaš?
Neprihvatljivu lokaciju?
Imam problema koko voliš, al ne mogu sad o tome. Trenutno me brine to što ne mogu da nađem neku izvornu Mađaricu pa da ti dokažem da grešiš.
 

Back
Top