- Poruka
- 49.282
Otvaram sutrajoš da se na psihologiji otvori kafana paćenika od komplexa niže vrednosti
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otvaram sutrajoš da se na psihologiji otvori kafana paćenika od komplexa niže vrednosti
NeceOvo je tema za mene, ali verovatno me neće ni ovde.
Hoče,bre
Dobro.
Dobro, neceHoče,bre
Ovo je tema za mene, ali verovatno me neće ni ovde.
Ja se zabrinula sto te jos nemaOvo je tema za mene, ali verovatno me neće ni ovde.
Ništa ti ne verujem, dokaži!Ja se zabrinula sto te jos nema
NE!I najvažnije pitanje, el ovde mogu prljave metalike i zašto ne?
Moze, samo da ne rze...da ne poplase clanove (tj mene...pa da me izgubite, ko na slici iznad)I najvažnije pitanje, el ovde mogu prljave metalike i zašto ne?
I najvažnije pitanje, el ovde mogu prljave metalike i zašto ne?
Mora neko obrazloženje, ne može samo zato!NE!
Zato
Ne da nas plasite onim tekstovima / ovo moze / ako je metal...I najvažnije pitanje, el ovde mogu prljave metalike i zašto ne?
Već ih kačiš na Moljcima,daj nam kafanu brez nje,bokteMora neko obrazloženje, ne može samo zato!
Ovo je dobro za sve članove, barem početak.Moze, samo da ne rze...da ne poplase clanove
Jeste i ovo metal, mada ne volim naročito taj žanr.Ne da nas plasite onim tekstovima / ovo moze / ako je metal...
Evo poslušaj ovo što sam postavio, da vidiš da je dobro.Već ih kačiš na Moljcima,daj nam kafanu brez nje,bokte
Imaš PDF Muzika pa kači tamo koliko hoćešOvo je dobro za sve članove, barem početak.
Jeste i ovo metal, mada ne volim naročito taj žanr.
Ma taj bi se pojavio i da otvaras konzervu sardine, iskocio bi iz nje
Aman,čo'če,shvati da mnogi ne volimo to. A i hoćemo da pričamo.Evo poslušaj ovo što sam postavio, da vidiš da je dobro.