One Billion Rising

Samo serendaju tim debilnim projektima prodavanja magle za ''dizanje svesti'', a zakonski se ništa ne menja jednako ni u svetu ni ovde jer upravo performansi gusaka po ulicama skreću pažnju javnosti sa pravne na šoubiz ravan.

kakve definicije, nisi savladao ni pravopis sto si pokazao pa recimo minimum stotinu puta. prvo se opismeni, pa onda knjigu u sake ;)
mada takve mentalne olupine nisu ni svjesne koliko su glupe, do tvog skromnog mozga takve stvari ne dopiru, a realno posmatrano taj posao portira ti je krajnji domet, nisi ti za skolu ;)

...decko...glup si i nauci zivjeti sa tim :mazipsa:...
Jednom sam ti rekao...mene ne mozes uvuci u isti kos sa sobom i slicnim samo zato sto te pojede ljubomora...

Ebi ga...izvini ako sam ti nekada pokupio cooricu...nisam znao da ima momka...premda, u njenom slucaju mogu i shvatiti zasto je precutala :mrgreen:!!!

...decko...glup si i nauci zivjeti sa tim :mazipsa:...
Jednom sam ti rekao...mene ne mozes uvuci u isti kos sa sobom i slicnim samo zato sto te pojede ljubomora...

Ebi ga...izvini ako sam ti nekada pokupio cooricu...nisam znao da ima momka...premda, u njenom slucaju mogu i shvatiti zasto je precutala :mrgreen:!!!

hahahahahaha, DONJEO PRINJEO, ajde portir idi otvori tu kapiju, nemoj da ljudi cekaju ;)

hahahahahahaha, mislim sta ti mukice pokusavas, to samo ti znas :)))
rekoh ti jednom, ali posto si glup, ponovicu ti jos jednom. za razliku od tebe, ja se ne krijem, ne krijem ni sta radim, jer za to nema potrebe, uostalom, nisam ja portir :)))))))
kada zatvori kapiju, ja poludim, zbog portirke te, nocima se budim :sad2:

...pa GLUPKO, ja ne trebam reklamu kao ti...zato se i ne kompromitujem na hiljadu nacina...uostalom, kako to dokazati jednom dileru :mazi:...opet kazem, nisi ti kriv sto si retardiran rodjen...malo se poigrala majka priroda...ali i to je ok...neko mora ispuniti i tu kvotu...:mrgreen:...

Back