moja milica
Iskusan
- Poruka
- 6.902
Ružno je i kad on mene iznervira...
Sve je to afekt...![]()
Ma znam al opet je bezveze

Cinjenica je da oni ponekad znaju da budu "debili" ali ja odmah pomislim kako bi mi bilo fuj kad bi on za mene tako rekao

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ružno je i kad on mene iznervira...
Sve je to afekt...![]()
Pošaljem jutros brata po doručak. InŠtrukcije su jasne "ili kroasan sa višnjom il sa jabukom il bilo kakvo pecivo slatko".
Vraća se. Kaže "nema ni sa višnjom ni sa jabukom".
"Pa što nisi kupio sa makom?", zbunjena sam.
"Nisi rekla", odbrusi mi čovek hladno.
Jesu li žene i muškarci zaaaista poreklom iz dve različite galaksije?
Da li je njima potrebno svaki put crtati kako, šta, zbog čega ili su zaboravni, nekonstruktivni samo kad treba ženi/devojci/sestri nešto učiniti. Da sam ga poslala po pivo ili po neki deo za komp, ćorak bi se vratio kući bez ičega!![]()
Pošaljem jutros brata po doručak. InŠtrukcije su jasne "ili kroasan sa višnjom il sa jabukom il bilo kakvo pecivo slatko".
Da li je njima potrebno svaki put crtati kako, šta, zbog čega ili su zaboravni, nekonstruktivni samo kad treba ženi/devojci/sestri nešto učiniti. Da sam ga poslala po pivo ili po neki deo za komp, ćorak bi se vratio kući bez ičega!:evil:
Мушкарци су подељени на ловце и ратаре.
Твој брат је отишао да ти улови клопу. Да си казала ,,Донеси ми неки кроасан'', донео би први који види. Овако, није видео ловину по коју си га послала. И то је то. Имаш брата ловца.![]()
A šta donese ratar?![]()
Хахаха, узгоји ти неки парадајз, неки кукуруз, тако нешто...
Иначе, један наш чувени психолог каже да жене имају урођен чип за звоцање, и ја се слажем.
Мој муж каже да су мушкарци једносмерна бића. Каже, даш му тачну инструкцију, он ће урадити онако како треба.
Даш му две опције - неће урадити ништа, јер не би да узме одговорност на себе - зна да ће жена звоцати...![]()
Aha.
Iskusno.
Sledeći put će naredba biti "slatki kroasan".....
Ne može da omaši......
Da li je njima potrebno svaki put crtati kako, šta, zbog čega ili su zaboravni, nekonstruktivni samo kad treba ženi/devojci/sestri nešto učiniti. Da sam ga poslala po pivo ili po neki deo za komp, ćorak bi se vratio kući bez ičega!![]()
Tema me podseti...
Prošle nedelje ja promenila posteljinu... legao ovaj moj veseljak... pa pita, jel ovo moj jastuk?...
ja ćutim... jer sam mu bar jedno 1.000.000 puta rekla da ne odgovaram na glupa pitanja...
ali ne vredi, on zapeo, jel pa jel...
ja popizdim, dignem se i kažem mu:"Pa dobro kretenu, spavamo zajedno 5 godina... 5 godina ja spavam na malom jastuku, ti na velikom, kako da nije tvoj!!!! S kojim da ga zamenim!!!"
evo i sad se iznerviram kad se setim... koji debil...![]()
Cinjenica je da muski i zenski mozak funkcionisu drugacije
Prirodno je da zena pamti svaki detalj, a da muskarac pamti samo sustinu
Definitivno je nakad tesko razumeti suprotan pol, ali mislim da je nepotrebno toliko 'skakati' za to sto je neko zaboravio nesto ili pitao ciji je jastuk
Zene su, definitivno, vise sklone da od komarca prave magarca, i tamo gde nema ni najmanjeg razloga,m da dizu preveliku dreku oko sitnica, tako da se muskarcima to sto nista ne pamte ni malo ne isplati, na kraju dobiju svoje u vidu zvocanja
S druge strane, tolerancija i razumevanje na obe strane mogu cuda da ucine, i umesto zvocanja, ponekad je bolje nesto ponoviti ili ukazati na nesto vise puta
Tz,tz,tz..aqo zzeni onemoguchish da te optuzzuje za sve i svasta riziqujesh da ostanesh bez zzene...
Иначе, док сам живео с девојком, увек сам записивао све то ми је одређивала да купим у продавници јер ми се пар пута десило да тражи нешто што ми није рекла кад сам кретао у куповину...
Након тога су престали неспоразуми...