Ona u klin, on u ploču...ili ti gluvi telefoni....

Pošaljem jutros brata po doručak. InŠtrukcije su jasne "ili kroasan sa višnjom il sa jabukom il bilo kakvo pecivo slatko".
Vraća se. Kaže "nema ni sa višnjom ni sa jabukom".
"Pa što nisi kupio sa makom?", zbunjena sam.
"Nisi rekla", odbrusi mi čovek hladno.:eek:
:dash::dash::dash:

Jesu li žene i muškarci zaaaista poreklom iz dve različite galaksije?
Da li je njima potrebno svaki put crtati kako, šta, zbog čega ili su zaboravni, nekonstruktivni samo kad treba ženi/devojci/sestri nešto učiniti. Da sam ga poslala po pivo ili po neki deo za komp, ćorak bi se vratio kući bez ičega!:evil:

Ма видео је да је пекарка сисата и заборавио човек како се зове, камоли да смисли шта да купи! :per:

Pošaljem jutros brata po doručak. InŠtrukcije su jasne "ili kroasan sa višnjom il sa jabukom il bilo kakvo pecivo slatko".

Da li je njima potrebno svaki put crtati kako, šta, zbog čega ili su zaboravni, nekonstruktivni samo kad treba ženi/devojci/sestri nešto učiniti. Da sam ga poslala po pivo ili po neki deo za komp, ćorak bi se vratio kući bez ičega!:evil:

Nesto mi govori da bi se vratio s duplom dozom :per:

Мушкарци су подељени на ловце и ратаре.
Твој брат је отишао да ти улови клопу. Да си казала ,,Донеси ми неки кроасан'', донео би први који види. Овако, није видео ловину по коју си га послала. И то је то. Имаш брата ловца. :heart:

Мушкарци су подељени на ловце и ратаре.
Твој брат је отишао да ти улови клопу. Да си казала ,,Донеси ми неки кроасан'', донео би први који види. Овако, није видео ловину по коју си га послала. И то је то. Имаш брата ловца. :heart:

A šta donese ratar?:think:

A šta donese ratar?:think:

Хахаха, узгоји ти неки парадајз, неки кукуруз, тако нешто...:)
Иначе, један наш чувени психолог каже да жене имају урођен чип за звоцање, и ја се слажем.
Мој муж каже да су мушкарци једносмерна бића. Каже, даш му тачну инструкцију, он ће урадити онако како треба.
Даш му две опције - неће урадити ништа, јер не би да узме одговорност на себе - зна да ће жена звоцати... ;)

Хахаха, узгоји ти неки парадајз, неки кукуруз, тако нешто...:)
Иначе, један наш чувени психолог каже да жене имају урођен чип за звоцање, и ја се слажем.
Мој муж каже да су мушкарци једносмерна бића. Каже, даш му тачну инструкцију, он ће урадити онако како треба.
Даш му две опције - неће урадити ништа, јер не би да узме одговорност на себе - зна да ће жена звоцати... ;)

Aha.
Iskusno.
Sledeći put će naredba biti "slatki kroasan".....:mrgreen:
Ne može da omaši......

Aha.
Iskusno.
Sledeći put će naredba biti "slatki kroasan".....:mrgreen:
Ne može da omaši......

:ok::ok: :heart:
Ја разумем и тебе.
А ово ме подсетило на онај виц кад баба каже деди:,,Купи 2 ствари - кафу и шећер! Пази, две ствари, запамти!''
Враћа се деда из продавнице и носи пасту за зубе. :eek: Баба ће бесно:,,А где ти је четкица?'' :rtfm::rtfm:

jesu :lol:
i da,najbolje je da im se nacrta sve,a takodje i da se snimi monolog,kako ne bi bilo potrebno ponavljati vec izgovoreno,jer je on buljio u tv ili u monitor,a posle sa telecim pogledom pitao "sta sa sijalicom???"
ili kao klima glavom,al onako usporeno(a pogled ne skida sa pokera na fejsu)...tacno vidis da te i ne slusa....ti ga pitas "sta sam rekla" a on pocne da se smeje
i nikad mu nije jasno kako znam kada slusa a kada ne slusa :lol:

a burazer je na drugi fazon
nikad ne kupi ono sto treba
ako ga posaljem po vitamilk mleko,on nece doneti obicno vitamilk mleko,nego ono bez laktoze :lol:
uoste ne gleda sta je sta
vec na ono "vita" on grabi tetrapak,bez obzira sto mu kazes da je pakovanje tamno plave boje(bez laktoze je svetlo plavo)

Tema me podseti...:evil:
Prošle nedelje ja promenila posteljinu... legao ovaj moj veseljak... pa pita, jel ovo moj jastuk?...
ja ćutim... jer sam mu bar jedno 1.000.000 puta rekla da ne odgovaram na glupa pitanja...
ali ne vredi, on zapeo, jel pa jel...
ja popizdim, dignem se i kažem mu:"Pa dobro kretenu, spavamo zajedno 5 godina... 5 godina ja spavam na malom jastuku, ti na velikom, kako da nije tvoj!!!! S kojim da ga zamenim!!!":evil::evil::evil::besna:

evo i sad se iznerviram kad se setim... koji debil...:roll:

Cicak...:lol::lol::lol::lol::lol:

Cinjenica je da muski i zenski mozak funkcionisu drugacije
Prirodno je da zena pamti svaki detalj, a da muskarac pamti samo sustinu
Definitivno je nakad tesko razumeti suprotan pol, ali mislim da je nepotrebno toliko 'skakati' za to sto je neko zaboravio nesto ili pitao ciji je jastuk
Zene su, definitivno, vise sklone da od komarca prave magarca, i tamo gde nema ni najmanjeg razloga,m da dizu preveliku dreku oko sitnica, tako da se muskarcima to sto nista ne pamte ni malo ne isplati, na kraju dobiju svoje u vidu zvocanja
S druge strane, tolerancija i razumevanje na obe strane mogu cuda da ucine, i umesto zvocanja, ponekad je bolje nesto ponoviti ili ukazati na nesto vise puta

Cinjenica je da muski i zenski mozak funkcionisu drugacije
Prirodno je da zena pamti svaki detalj, a da muskarac pamti samo sustinu
Definitivno je nakad tesko razumeti suprotan pol, ali mislim da je nepotrebno toliko 'skakati' za to sto je neko zaboravio nesto ili pitao ciji je jastuk
Zene su, definitivno, vise sklone da od komarca prave magarca, i tamo gde nema ni najmanjeg razloga,m da dizu preveliku dreku oko sitnica, tako da se muskarcima to sto nista ne pamte ni malo ne isplati, na kraju dobiju svoje u vidu zvocanja
S druge strane, tolerancija i razumevanje na obe strane mogu cuda da ucine, i umesto zvocanja, ponekad je bolje nesto ponoviti ili ukazati na nesto vise puta

Ovde bih se složila samo sa prvom rećenicom - definitivno da muški i ženski mozak funkcionišu drugačije ! Ali, sve ostalo je ... :( Uopšte se ne slažem da su žene sklonije da od komarca prave magarca i da se dernjaju zbog sitnica. Žene krenu da se dernjaju baš zbog toga što na nešto ukazuju više puta, pa opet više puta i tako ponovo po više puta pa im onda posle više puta ponavljanja pukne film i onda krenu u preuveličavanje i dranje i zvocanje :besna: Ako kažeš da tolerancija treba da postoji sa obe strane da li misliš da se to svodi na to da muški mozak funkcioniše tako kako funkcioniše i tu se ništa ne može promeniti, a žene onda treba da budu tolerantne i da ne zvocaju mnogo ...:dontunderstand:

Ја мислим да мушкарци и жене нису из две различите галаксије... :)

Вероватно те није слушао кад си му говорила.
Или се изнервирао што је изгубио у кладионици...

Иначе, док сам живео с девојком, увек сам записивао све то ми је одређивала да купим у продавници јер ми се пар пута десило да тражи нешто што ми није рекла кад сам кретао у куповину...

Након тога су престали неспоразуми...

..

Иначе, док сам живео с девојком, увек сам записивао све то ми је одређивала да купим у продавници јер ми се пар пута десило да тражи нешто што ми није рекла кад сам кретао у куповину...

Након тога су престали неспоразуми...
Tz,tz,tz..aqo zzeni onemoguchish da te optuzzuje za sve i svasta riziqujesh da ostanesh bez zzene.

Sledeci put mu nacrtaj i oboji :aha:

Nedostatak maste, inicijative, kreativnosti.... sta sam jos zaboravila :think:

Back