magic must be the thing!goodday:-What matters is not the length of the wand, but the magic in the stick.![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
magic must be the thing!goodday:-What matters is not the length of the wand, but the magic in the stick.![]()
![]()
Sta je hladno?Ana-Marija:
Hoces da mi objasnis? Kako se to desava?Ana-Marija:To se obicno zove velika fizicka privlacnost![]()
Pa ona je hladna...smrzla se jadnica onako pokislabgrdr:Sta je hladno?Ana-Marija:![]()
Ma valjda ce je on ugrejati! Ako nece i nije nizasta! 8)Ana-Marija:Pa ona je hladna...smrzla se jadnica onako pokislabgrdr:Sta je hladno?Ana-Marija:![]()
![]()
Tacno,tacno,tacno...bgrdr:Ma valjda ce je on ugrejati! Ako nece i nije nizasta! 8)Ana-Marija:Pa ona je hladna...smrzla se jadnica onako pokislabgrdr:Sta je hladno?Ana-Marija:![]()
![]()
![]()
Greje li tebe iko?Ana-Marija:Tacno,tacno,tacno...bgrdr:Ma valjda ce je on ugrejati! Ako nece i nije nizasta! 8)Ana-Marija:Pa ona je hladna...smrzla se jadnica onako pokislabgrdr:Sta je hladno?Ana-Marija:![]()
![]()
![]()
![]()
Recimo da se smrzavam jedan odredjeni period...bgrdr:Greje li tebe iko?Ana-Marija:Tacno,tacno,tacno...bgrdr:Ma valjda ce je on ugrejati! Ako nece i nije nizasta! 8)Ana-Marija:Pa ona je hladna...smrzla se jadnica onako pokislabgrdr:Sta je hladno?Ana-Marija:![]()
![]()
![]()
![]()
Pa daj da te grejemo dok nije kasno! :wink:Ana-Marija:Recimo da se smrzavam jedan odredjeni period...bgrdr:Greje li tebe iko?Ana-Marija:Tacno,tacno,tacno...bgrdr:Ma valjda ce je on ugrejati! Ako nece i nije nizasta! 8)Ana-Marija:Pa ona je hladna...smrzla se jadnica onako pokislabgrdr:Sta je hladno?Ana-Marija:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ko to vi?Dovoljan mi je jedanbgrdr:Pa daj da te grejemo dok nije kasno! :wink:Ana-Marija:Recimo da se smrzavam jedan odredjeni period...bgrdr:Greje li tebe iko?Ana-Marija:Tacno,tacno,tacno...bgrdr:Ma valjda ce je on ugrejati! Ako nece i nije nizasta! 8)Ana-Marija:Pa ona je hladna...smrzla se jadnica onako pokislabgrdr:Sta je hladno?Ana-Marija:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ops: 8)
![]()
![]()
bgrdr:Da li je to ljubav?
bgrdr:Da li je to ljubav?
Pa evo sam sam! Nego reko da se nenamecem, pa da mozes da biras!Ana-Marija:Ko to vi?Dovoljan mi je jedanbgrdr:Pa daj da te grejemo dok nije kasno! :wink:Ana-Marija:Recimo da se smrzavam jedan odredjeni period...bgrdr:Greje li tebe iko?Ana-Marija:Tacno,tacno,tacno...bgrdr:Ma valjda ce je on ugrejati! Ako nece i nije nizasta! 8)Ana-Marija:Pa ona je hladna...smrzla se jadnica onako pokislabgrdr:Sta je hladno?Ana-Marija:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ops:
Pa evo sam sam! Nego reko da se nenamecem, pa da mozes da biras!bgrdr:Ko to vi?Dovoljan mi je jedanAna-Marija:Pa daj da te grejemo dok nije kasno! :wink:bgrdr:Recimo da se smrzavam jedan odredjeni period...Ana-Marija:Greje li tebe iko?bgrdr:Tacno,tacno,tacno...Ana-Marija:Ma valjda ce je on ugrejati! Ako nece i nije nizasta! 8)bgrdr:Pa ona je hladna...smrzla se jadnica onako pokislaAna-Marija:Sta je hladno?bgrdr:Ana-Marija:[quote:38d46c928b="Princeza"]Ona je pokisla a on tvrdoglav? :shock:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
COOL!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ops:
Pa evo sam sam! Nego reko da se nenamecem, pa da mozes da biras!Ana-Marija:Ko to vi?Dovoljan mi je jedanbgrdr:Pa daj da te grejemo dok nije kasno! :wink:Ana-Marija:Recimo da se smrzavam jedan odredjeni period...bgrdr:Greje li tebe iko?Ana-Marija:Tacno,tacno,tacno...bgrdr:Ma valjda ce je on ugrejati! Ako nece i nije nizasta! 8)Ana-Marija:Pa ona je hladna...smrzla se jadnica onako pokislabgrdr:Sta je hladno?Ana-Marija:bgrdr:[quote:48cb23aaf6="Ana-Marija"][quote:48cb23aaf6="Princeza"]Ona je pokisla a on tvrdoglav? :shock:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
COOL!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ops:
Hvala! Nema boljeg grejana,od uzajamnog!Chernobill:Povoljno uvodim parno grejanje i ugradjujem klime i kalorifere, moze i TA pec cena po dogovoru.![]()
![]()
![]()
Nema ljubavi bez strasti! A ni strasti bez ljubavi!Espanol:bgrdr:Da li je to ljubav?
Jok Bato!
To je prava starst i nešto što ne može da zameni ništa što se cmoljavo zove ljubav! Ljubav je za pesnike koji čvrstoću stene upoznaju iz rečnika kao recimo "Kam". Kad osetiš tu stenu udri po jutarnjoj rosi kao po dušmanu. Rosica će biti strašno zadovoljna i neće joj ni na kraj pameti pasti ta ljubav.
bgrdr:Hvala! Nema boljeg grejana,od uzajamnog!Chernobill:Povoljno uvodim parno grejanje i ugradjujem klime i kalorifere, moze i TA pec cena po dogovoru.![]()
![]()
![]()
Mislim da je ne bi ni smuvao kad ne bi bio uporanbgrdr:Ana-Marija ja jos nisam smuvao devojku a da se nisam nametao. Sta mislis o tome?:shock:
Ana-Marija:Mislim da je ne bi ni smuvao kad ne bi bio uporanbgrdr:Ana-Marija ja jos nisam smuvao devojku a da se nisam nametao. Sta mislis o tome?:shock:
![]()
Ma je pricam al' me neslusaju! :?Chernobill:bgrdr:Hvala! Nema boljeg grejana,od uzajamnog!Chernobill:Povoljno uvodim parno grejanje i ugradjujem klime i kalorifere, moze i TA pec cena po dogovoru.![]()
![]()
![]()
Pa onda ga patentiraj i zgrni silne novce....