ONA JE USPESNA ZENA !

djavolakk

Zainteresovan član
Poruka
215
Ona , ona zivi sama u svom stanu ili kao podstanar,jede najbollje kod mame u poseti, mrzi da kuva to nije in , ima neki poslic neka to bude stomatolog ,ima auto, ide u teretanu ili na fitnes , uvek kada prodje pored vas je nasminkana , doterana, nabila 40 godina nema decu nema stalnu vezu , nema nikakvu vezu , nema kombinaciju , svi potencijalni ne odgovaraju njenim kriterijumima ONA JE USPESNA ZENA .

pljuvanje po bilo kome je nepristojno , kritika ili ukazivanje na pogresna stvari ne mogu se nazvati pljuvanjem , cetrdesetogodisnje ili pak tridesetsestogodisnje iskustvo ili... da te dovede do odredjenih zelja koje rezultiraju na kraju samocom nikako ne mogu nazvati iskustvom vise frustracijom . mozda i pogresnom vrednoscu blajbinger ;)

pljuvanje po bilo kome je nepristojno , kritika ili ukazivanje na pogresna stvari ne mogu se nazvati pljuvanjem , cetrdesetogodisnje ili pak tridesetsestogodisnje iskustvo ili... da te dovede do odredjenih zelja koje rezultiraju na kraju samocom nikako ne mogu nazvati iskustvom vise frustracijom . mozda i pogresnom vrednoscu blajbinger ;)

Naravno!

PRAVA VREDNOST ZENE JE DA BUDE OSLONAC DOMA, a ne da bude poslovno uspesna!

To je ono sto joj je BIOLOSKI NAMENJENO.

Da radja, cuva i vaspitava decu...A ne da lovi pàre...

I to NIKO ne moze promenuti, ma koliko se trudili.

Izvini pa dosta ljudi po Evropi su samci. Ne zato sto ne mogu da imaju nekoga vec zato sto moderni koncepti zivota ne dozvoljavaju vezivanje, a u nekim kulturama ljudima ni ne treba. Moras da shvatis da su neke zene savrseno zadovoljne time da imaju kres-kombinaciju i da nemaju vezu. Uspesne su, lepe, zgodne...nemaju decu zato sto ih ne zele a ne zato sto ne mogu da ih imaju. Sa druge strane...mnogo zena su samohrane majke pa zbog toga ne zele da dovuku svakoga u zivot svog deteta.

A uostalom...kako mislis da meris uspeh neke zene? Sa jedne strane...moze to da bude zena koja ima uspeha u poslovanju, visoko je kotirana u korporaciji...ali sa druge strane moze to da bude i domacica koja ima decu i uspela je da im pruzi sve sto je zelela.

Izvini pa dosta ljudi po Evropi su samci. Ne zato sto ne mogu da imaju nekoga vec zato sto moderni koncepti zivota ne dozvoljavaju vezivanje, a u nekim kulturama ljudima ni ne treba. Moras da shvatis da su neke zene savrseno zadovoljne time da imaju kres-kombinaciju i da nemaju vezu. Uspesne su, lepe, zgodne...nemaju decu zato sto ih ne zele a ne zato sto ne mogu da ih imaju. Sa druge strane...mnogo zena su samohrane majke pa zbog toga ne zele da dovuku svakoga u zivot svog deteta.

A uostalom...kako mislis da meris uspeh neke zene? Sa jedne strane...moze to da bude zena koja ima uspeha u poslovanju, visoko je kotirana u korporaciji...ali sa druge strane moze to da bude i domacica koja ima decu i uspela je da im pruzi sve sto je zelela.

Ne samo da su mnogi savremeni muskarci samci, nego ima sve vise i vise pedera!

Za to je ISKLJUCIVI KRIVAC EMANCIPACIJA ZENE!

Muskarcu u kuci NE TREBA DRUGI MUSKARAC, vec bice toplo i nezno koje ce ga stimulisati da vise i bolje radi i gde ce on sam biti siguran da su mu deca U DOBRIM RUKAMA.

Ako toga u savremenim brakovima NEMA - pitanuje je STA CE UOPSTE danas BRAK?

dobro ako cemo sa biologijom i evolucijom neki kazu da ce zene radjati sa 65 a muskarci istog godista osnivati fudbalske klubove ,,buducnost"
ne mogu se sloziti da zena ne treba biti poslovno uspesna , vise da ume da izbalansira svoje strane , medjutim sta je to sto se desava u zenskom mozgu da odbiju ono prirodno u sebi da se odreknu svega zarad zelja , sta ona zeli , mislite da ne zeli ljubav, ne zeli decu , ne zeli da joj se neko nadje , zeli to ona ali .....

dobro ako cemo sa biologijom i evolucijom neki kazu da ce zene radjati sa 65 a muskarci istog godista osnivati fudbalske klubove ,,buducnost"
ne mogu se sloziti da zena ne treba biti poslovno uspesna , vise da ume da izbalansira svoje strane , medjutim sta je to sto se desava u zenskom mozgu da odbiju ono prirodno u sebi da se odreknu svega zarad zelja , sta ona zeli , mislite da ne zeli ljubav, ne zeli decu , ne zeli da joj se neko nadje , zeli to ona ali .....

ne mozes da znas sta neko zeli tek tako... :)

Znaci ti smatras da bi zena bila uspesna treba da odustane od svega sto su zene postigle, da postane domacica koja ce samo da govori svome muzu da i da mu radja decu?

Auf...pa mislio sam da je ovo drustvo napredovalo.

To dal ce neki muskarac da bude samac, dal ce da zivi sa deckom, devojkom, biljkom, psom itd je njegov i samo njegov izbor. A to sto ima sve vise homoseksualaca nije zbog toga sto su se zene izborile koliko toliko za ravnopravnost i postale nezavisne vec sto je drustvo napredovalo i homoseksualci smeju da istupe kao homoseksualci.

Znaci ti smatras da bi zena bila uspesna treba da odustane od svega sto su zene postigle, da postane domacica koja ce samo da govori svome muzu da i da mu radja decu?

Auf...pa mislio sam da je ovo drustvo napredovalo.

To dal ce neki muskarac da bude samac, dal ce da zivi sa deckom, devojkom, biljkom, psom itd je njegov i samo njegov izbor. A to sto ima sve vise homoseksualaca nije zbog toga sto su se zene izborile koliko toliko za ravnopravnost i postale nezavisne vec sto je drustvo napredovalo i homoseksualci smeju da istupe kao homoseksualci.

Tako nekako i ja mislim:aha:

Poslednja izmena:
Ona , ona zivi sama u svom stanu ili kao podstanar,jede najbollje kod mame u poseti, mrzi da kuva to nije in , ima neki poslic neka to bude stomatolog ,ima auto, ide u teretanu ili na fitnes , uvek kada prodje pored vas je nasminkana , doterana, nabila 40 godina nema decu nema stalnu vezu , nema nikakvu vezu , nema kombinaciju , svi potencijalni ne odgovaraju njenim kriterijumima ONA JE USPESNA ZENA .

kao sto vidimo nije problem u zenama vec je problem u muskarcima

Uspela je samo ona koja ostvari ono sto je zelela!
Ja ako hocu da budem direktor neke firme za ne znam ja sta i da zivim sa 15 macaka umesto sa porodicom, i to ostvarim i zaista sam srecna, uspela sam.
Moja skolska koja se sa 20 udala, zaposlila sa srednjom skolom i ceka dete, a to se poklapa sa onom slikom koja u njenoj glavi predstavlja idealan zivot i srecna je - uspela je.
I dosta davljenja oko toga.

to dal ima vezu ili porodicu zaista ne vidim kakve veze ima s tim dal ide na fitnes ili ruca kod mame :lol:
to dal je uspesna isto tako ne mogu da zakljucim jer to samo ona zna...uspesna je ako se oseca zadovoljno zbog onog sto radi
iskreno mislim da niko ne zeli da bude trajno sam...neko vreme ok...da ne zeli klasican koncept braka i porodice ok...postoji citav niz okolnosti dogadjaja i ljudi koji mogu da dovedu do toga...i nije nuzno za osudu ako neko ne zna sta je u pozadini svega toga...a pogotovo bi trebao da ima razumevanja neko ko zeli da ostvari neki odnos s tom osobom :)

Izvini kroz istoriju je uvek problem bio u zenama - prema nama muskarcima. Virdzinija Vulf bas prica o tome u tekstu "Sopstvena soba". Kako su zene bile intelektualno, moralno i fizicki inferirone naspram muskaraca - misljenje nekih muskaraca toga vremena. Pa kad su postale uspesne onda su pocele da narusavaju drustvo i da uzurpiraju temelje toga drustva. Al kao sto vidimo zene su apsolutno jednake i cak bolje od muskaraca u mnogo cemu.

Ti ides linijom manjeg otpora - uvek je problem u zenama. Najlakse je ujarmiti druge...a sebe izdizati i sve probleme svaliti na drugog. Zena je kriva sto danas ima homoseksualaca (Idi molim te...sta neki tip ispusio kod ribe pa postao gay? Tesko da to tako ide posto bih ja onda bio hardcore gay :) ). Zena je kriva kada se tebi ne digne. Zena je kriva kada nema net-a itd. Zar taj stav - zena je kriva nije proizvod patrijarhalne kulture (koja polako nestaje ali je jos uvek tu i to dosta jaka) a ne proizvod realnosti?

naravno uvek je problem u muskarcima, lakse je tako

ja ako krenem da razradim temu na mene ce i drvlje i kamenje

ali iskreno mislim da su zene ne samo lepe vetj i pametne one su snalazljive i u njih uvek ima ---> napred u nove pobede, zena zivi iduci napred korak za korakom

muskarci su razmazena stoka, nisu oni tomE krivi tako ih nacinili od malena (cast izuzecima, al ti su izuzeci dobro ozenjeni a zene ih drze ko kap vode na dlanu kao sto oni drze svoje zene ko kap vode na dlanu)

Back