Није ми јасно, зашто их се сада плаше
.
Da ih opet ne vrate na ulicu,gde im je i mesto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није ми јасно, зашто их се сада плаше
.
...де,... мало умањи "доживљај"....
Помислиће неко да је ово форум из ЗОО врта
.
Зашто тако наивно извлачити једну реченицу из контекста. Ко је пратио синоћ утисак, зна о чему се причало.
Али кад већ поменусте, многи грађани Србије јесу силеџије, насилници, ма стока.
a koliko je ovde bilo predivnih gradjana koji su u svojim komentarima
pozivali na nasilje i batinjanje, odobravali i oduševljavali napadima na
strane gradjane i uopšte nisu mentalne siledžije već ih ona Bećkovićka
nazvala SILEDŽIJAMA !
ma stvarno - sramotablah ....
Зашто тако наивно извлачити једну реченицу из контекста. Ко је пратио синоћ утисак, зна о чему се причало.
Али кад већ поменусте, многи грађани Србије јесу силеџије, насилници, ма стока.
Она Мирјана Карановић је одвратна! Не знам, нити ме интересује њено породично стање, али брате, њен "наступ" синоћ асоцира на понашање огорчене уседелице којој су сви криви што је остала уседелица!
Ау, брате...
Боље би јој било да оде да сними неки филм, рецимо сад улогу неке Хрватице коју је силовао Србин, да се смири мало.
А јесте ли чули и ону из организације ЛГБТ кад је у својој тиради у једном моменту поменула да је "требало неколико хиљада полицајаца да обезбеђује параду"?
Параду од 300-500 учесника да обезбеђује неколико хиљада полицајаца?
И то да плати већина грађана ове земље који су у емисији окарактерисани као силеџије и насилници? Па, стварно свашта!![]()
Морам још једном да поновим Алапачине речи из данашње Правде:
"Живео Тадић! Живео Ђилас! Живео Дачић! Живели педери!"![]()
Ko gubi, ima pravo da se ljuti
A Bećkovićka & co to tako lepo čine, i prava je uživancija gledati ih..
Она Мирјана Карановић је одвратна! Не знам, нити ме интересује њено породично стање, али брате, њен "наступ" синоћ асоцира на понашање огорчене уседелице којој су сви криви што је остала уседелица!
Ау, брате...
Боље би јој било да оде да сними неки филм, рецимо сад улогу неке Хрватице коју је силовао Србин, да се смири мало.
А јесте ли чули и ону из организације ЛГБТ кад је у својој тиради у једном моменту поменула да је "требало неколико хиљада полицајаца да обезбеђује параду"?
Параду од 300-500 учесника да обезбеђује неколико хиљада полицајаца?
И то да плати већина грађана ове земље који су у емисији окарактерисани као силеџије и насилници? Па, стварно свашта!![]()
a koliko je ovde bilo predivnih gradjana koji su u svojim komentarima
pozivali na nasilje i batinjanje, odobravali i oduševljavali napadima na
strane gradjane i uopšte nisu mentalne siledžije već ih ona Bećkovićka
nazvala SILEDŽIJAMA !
ma stvarno - sramotablah ....
dobro se sećam kako su ovi isti navijači, i to mnogo ratoborniji, agresivniji i „primitivniji“, godinama, od 9.marta pa zaključno sa 5. oktobrom, tretirani kao dragoceni saborci i dobrodošli saveznici, takoreći, udarna pesnica demokratskih snaga i heroji demokratskih promena.
A onda su, preko noći, postali „stoka“ i „primitivci“ koji nas brukaju pred gostima u svečanoj loži „Marakane“. U koju, uzgred rečeno, mnogi nikada verovatno ne bi ni kročili da nije bilo tih istih „primitivaca“ da za njih gutaju suzavac i razbijaju policijske kordone. A ko im je kriv kada nisu shvatili da je suštinska demokratska promena (a možda čak i suština demokratije same!?) u tome što, umesto „onih njihovih“, sada „mi/naši“ medijski manipulišemo, obmanjujemo, „kraduckamo“ i sedimo u počasnim ložama."