Она је многе грађане Србије назвала СИЛЕЏИЈАМА!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Топла вода. Б92 је усташка телевизија.

Ma ne brate .

B92 je televizija koju poseduje neki mason iz Engleske . A taj mason pripada najtajnijoj organizaciji svetih lizardmena iliti krokodilnih vanzemaljaca koji imaju u interesu da uniste Srbiju ...

Kapiras ?

Топла вода. Б92 је усташка телевизија.

pocece da kolju kroz TV .Gledao ja neke filmove-tako izadju iz TV-a i onda si ga ugasio....
i uvek naj***** oni koji ne veruju u foru.....

Ако сте гледали синоћ "Утисак......"
Оља Бећковић
653.jpg

је пред представницима власти и
пред хиљадама гледаоца емисије,..... назвала многобројне
грађане Србије СИЛЕЏИЈАМА!

Бећковићка је тако оквалификовала оне који су спречили одржавање
фамозне параде, па ево
и ја сам на неки свој минималан начин учествовала у томе да се
спречи та брука и.......поручујем јој да ја нисам силеџија,
а верујем да нису ни многи који су такође били против одржавања
те параде.

Ако она може за тако нешто да користи медије , која су наша права
и коме да се обратимо да нас заштити од оваквог вређања
и онолике мржње
коју је она синоћ испољила према онима који нису
дозволили да се одржи та парада.:?:

(Покушавала сам да се укључим - пријавим за гласање и да
онда дам неки свој коментар, али као и много пута до сада,
то је било неизводљиво. Чак сам једном и добила телеф. везу,
али нико се није јављао и веза се на крају прекинула, а
онда су у програм били укључивани гледаоци који су имали
идентично мишљење као и водитељка...:neutral:.)

.

Ne shavtam zasto patriote imaju problem kad ih neko nazove patriotama,zasto je fasistima problem kad ih neko nazove fasistima,zasto ne bih smeo sovinistima reci da su sovinisti,popu pop,a bobu bob...?????

ko tu koga laze..????

Бомбонице, не узбуђуј се, ако се будеш тако нервирала за сваку шушу што нешто каже, рикнуће ти срце :heart::p И ја сам се тако некада нервирала, а онда сам закључила, да БИЋЕ ДАНА ЗА МЕГДАНА :mrgreen::p

Поздравчић за тебе :bye:

Узвраћам.......
5.gif

pocece da kolju kroz TV .Gledao ja neke filmove-tako izadju iz TV-a i onda si ga ugasio....

Ne shavtam zasto patriote imaju problem kad ih neko nazove patriotama,zasto je fasistima problem kad ih neko nazove fasistima,zasto ne bih smeo sovinistima reci da su sovinisti,popu pop,a bobu bob...?????

ko tu koga laze.
.????

..Не би било никаквих проблема када би онај који некога назива
било којим именом,
од ових што си написао, када би знао шта то име значи.
Него виделе многе жабе да се коњи поткивају па све дигле ноге у вис!!!

.

ko tu koga laze..????

Па не може НЕКО да дели другима етикете тек тако. Зар нису донели закон против тога (клевета и сл.)?

Тако ти можеш да се осетиш слободним и да мене назовеш барабом а ја се такође осетим слободном па тебе назовем антибарабом (само као пример), и шта? Обоје смо рекли попу поп и бобу боб? :lol:
Па не може то тако. :lol:

ТО није демократија (мислим на праву демократију), ал' пошто живимо у "демократији" онда, ваљда, за "демократе" то ЈЕСТЕ права демократија. :roll:

a sta je onda demokratija ???
Da se svi okracemo na drugu stranu kada neko nekog maltretira kao tokom 90-ih ,kada je svaka budala koja ima pistolj mogla da se izivljava gde stigne i nad kim stigne, a najcesce u ime patriotizma.
Pogledajte danas te heroje-pola ih je nenormalno i vuce traume, a druga polovina su kriminalci.
Pre nekoliko godina je kod mene u ulici poginuo klinac od nekih 9-10 godina tako sto je nasao tatinu bombu,pa izasao da se igra u dvoristu.
Cemu coveku sluzi bomba u stanu u Beogradu nije mi bas naj jasnije i koja ce sila sada da mu vrati dete jos manje...

Жена је лепо рекла и чак је била исувише блага а то што се оволико прича о томе и задире у њен живот је само доказ да не можете аргументима да оспорите чињеницу да су они који су спречили одржавање те параде силеџије и хулигани.

olja,tanja ojtehovski,milo djukanovic,alda d'eusanio,maria de filippi- to su ljudi u koje bih se ugledala!!!!

Pa i ugledala si se očigledno...pismenos' ti je strana disciplina k'o i pobrojanima:zcepanje::zcepanje:

Tema,

Kako već negde i rekoh, u mojoj kući je na svim TV aparatima ukinut signal b92 zarad mirnog sna i ne navlačenja tolike negativne energije koja naprosto zrači iz onih voditeljskih-spikerskih faca...bljuv:bljak::bljak:

Ovu poslednju bljuvotinu odgledah i to polovično zarad kulture i lepog vaspitanja jer nisam bila u svojoj kući, a kako sam stigla u goste neposredno pre početka iste , bilo mi je truba da odmah ustanem i zapalim napolje:rida:

Ta žena, propala "glumica", nesposobna majka i još gora ćerka , bez vlastite "krivice" dovederna pred male ekrane da u svakom iole poštenom i realnom čoveku izazove , najblaže rečeno sažaljenje , da ne kažem gađenje , kod onih koji je lično i ne znaju, a još gore emocije kod nas koji je i lično znamo ( u mom slučaju tek prezir i ravnodušnost, jer je znam) je ogledalo današnje Srbije i njenih sistema vrednosti...žalosno i tužno:udriglavu::amen:

Za mene je još i najcrnje , što se promovisanjem ovakvih osoba , poput poluobrazovane Bećkovićke , daje primer mladima koji se i sami školuju za profesije poput novinara , voditelja i sl. šalje poruka da je to isto obrazovanje totalno nebitno i nepotrebno , a bezobrazluk, nekultura i protekcija itekako poželjna, jer kako već i rekoh da nije ovog poslednjeg , takva jedna žena nikada ni u jednom normalnom društvu ne bi bila afirmisana kako ova kukavnica jeste .:thumbdown:

p.s. Još jedna stvar : najmanje su mi jasni gledaoci koji se javljaju u ovu emisiju ( ako i to nije namešteno , u šta ozbiljno sumnjam) u ovu prostačku ( po voditeljki, inače po koncepciji solidnoj ideji, "prepisanoj" u ovom slučaju od inostranaca , dabome) :thumbdown:

Koji to mazohizam nagoni ljude da sebi dozvoljavaju da ih na najbesramniji i najprizemniji način PONIŽAVA i obezvređuje ovakva osoba , a pre svega sama dostojna žaljenja i prezira...e to mi nikako nije jasno ?!?:think::worth::dontunderstand::dash:

Sky people...

]

:roll: Ti si ovde toliko puta pokazao i dokazao kakvo mišljenje imaš o većinskom narodu ove zemlje , da zaista nema potrebe da nas iznova i iznova podsećaš na to, a naročito ovakvim glupavim poistovećivanjima...očigledno je da je i tebi primer žena iz naslova ove teme , a to je dodatno poražavajuće , pre svega za tebe , a dodatno za onoga ko tebe zaposli ili je to već uradio u "medijima"...tuga...rekoh već " Ogledalo današnje Srbije"!:dash::neutral:

Зашто тако наивно извлачити једну реченицу из контекста. Ко је пратио синоћ утисак, зна о чему се причало.

Али кад већ поменусте, многи грађани Србије јесу силеџије, насилници...

izgleda da imas gadnog muza.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back