Ona je dosadna

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
meni nije jasno kako neko može da bude dosadan, a posle odjednom da ne...
(osim ako u pitanju nije samo doživljaj posmatrača.)

mogle bi da budu 4 stvari u pitanju:
- devojka se užasno folirala da bi bila fina, što je automatski karakteriše ko debila
- devojka se sada užasno pretvara da bi zexu bila zanimljivija što je karakteriše ko tužno biće željno lubavi i pažnje
- desila joj se neka krupna promena u životu (umro joj je deda i shvatila je koliko je život vredan življenja blabla)
- ima neki ciklični poremećaj ponašanja.

Nije nista od toga, nit se "pravila" fina, nit se pretvara nit ima poremecaj.
Jednostavno, takva je - plemenita i pomalo zbunjena.
A ja lud.
:mrgreen:

Lepa, komunikativna, obrazovana, mlada - i nadasve dosadna :eek:
Kako to moze biti?
Svi su sa njom dobri, ljubazni prema njoj, izlazi sa svima u grad, druzi se sa mnogo ljudi, ali je - dosadna. :confused:
Nesto tu ima da fali, al' nekako nikako da provalim sta je to... :think:

Ne, nisam se zainteresovao za nju, ali taj fenomen retko srecem.
Nekako kao da ne "pusta kvacilo", stalno na nekoj kocnici...
K'o neka dosadna princeza...

Sta se tu desava...?

ja imam mozda lepsi problem...
a to su drugarice moje curice..jesta da je lepa i zgodna ali ne mogu da ne primetim i njene zgodne drugarice...nije to dosada, vise prirodni muski nagon..i jos kad sretnem neku od njih..Ej,cao..kako si?...dok nisam krenuo sa curom, drugarice njene mi se nisu javljale,a sad...hehehehehehehe...dodje maca na vratanca,kad tad...

Ovo me podsetilo na situaciju kada sam shetala sa ( sad vec bivshim) dechkom i uzbudjeno mu prichala neshto shto se meni chinilo veoma bitnim,a on me pogledao i rekao "E debela,smara me to.." :lol: :lol:
Valjda svi mi ponekad umemo da budemo dosadni... ucutala sam kao zalivena. Ali neka,on je bar iskren. Nije se pravio da ga zanima i klimao glavom kao papagaj. :lol: :p

Мора да си причала нешто екстремно незанимљиво чим те је ем он прекинуо, ем се ти ниси наљутила. :)

aha..to znaci da kad bih ja tebi sad rekla glupavi(a u stvari mislim da si genijalac) ti se ne bi naljutio?
i ne bi te pogodilo da te neko u sred zustre price o poslu, nogometu ili cemu god vec sto te interesuje, lepo prekine..i kaze ej, davez si..trucas, gusis..i davis...:D
sve sa veeeelikim osmehom na licu?
najlakse je zakucati nekog za zemlju..bez obzira dal je sa osmehom ili bez njega
:neutral:

не капираш, ово је другачије...ваљда је потпуно јасно да се ради о зезању када кажеш дебела/дебелгуза девојци за коју сви виде да је кост и кожа.
...то глупави јесте мало хардкор, али ми не би сметало глупче или тупче...уколико бих имао неки гаф или сл...(а дешава се...:lol:)...могло би да ми смета само ако бих био несигуран у себе и своју памет...
...мислим генерално тако неке ствари могу да сметају само јако несигурним људима...

P.S. ...и мене су звали дебели...и то кад сам био у одличној физичкој форми, баш издефинисан...
...мислиш да је требало да ми смета? :hahaha:

:thumbdown: namerna grubost u ponasanju nema opravdanje..ako te neko i smara postoji lep i normalan nacin da se to da do znanja...a te prose'racine su stvarno nekulturne i vrlo, vrlo odbojne....

...а одакле теби идеја да је било на груб начин...откуд знаш да није било кроз смех све?

...дигле се жене...:mrgreen:

Мора да си причала нешто екстремно незанимљиво чим те је ем он прекинуо, ем се ти ниси наљутила. :)

Pa,chim sam se tako unela u prichu znachi da je bilo neshto shto je meni bilo veoma bitno i shto sam zhelela da podelim sa njim.... Moj zhivot je zanimljiv u globalu :p ... ;)
Nisam se naljutila ne zato shto me nije to dodirnulo, vec zato shto sam visoko tolerantna osoba i ne zhelim da stvaram konflikt tako gde nije neophodan. A i bila sam zaljubljena,tako da je njemu bilo sve* dozvoljeno. ;)

*ovde ne ubrajam psovke , povishen ton i fizichko nasilje

aha..to znaci da kad bih ja tebi sad rekla glupavi(a u stvari mislim da si genijalac) ti se ne bi naljutio?
i ne bi te pogodilo da te neko u sred zustre price o poslu, nogometu ili cemu god vec sto te interesuje, lepo prekine..i kaze ej, davez si..trucas, gusis..i davis...:D
sve sa veeeelikim osmehom na licu?
najlakse je zakucati nekog za zemlju..bez obzira dal je sa osmehom ili bez njega
:neutral:

Mudro zborish dusho... nadam se da cu i ja jednog dana ovako da zvuchim ;)
LM ja sam jedna od onih koja ce saslushati druge UVEK,svaki put kad procenim da je nekom bitno to shto meni pricha...a meni retko kad neko pricha prazne priche,mozhda je do mene,ja u svemu vidim smisao :lol: :lol:
Slazhem se da je najlakshe nekog zakucati za zemlju,treba imati :heart: pa ga saslushati do kraja..pogotovo mene,ja pricham kao navijena :p
Mada poznajem dosta ljudi koji ne umeju ili ne zhele da slushaju ono shto ih ne interesuje,ali ne mogu da im sudim.... mozhda su malo kracih zhivaca ili jednostavno nece da se opterecuju ili tako neshto....

Back