ONA I NJEGOV DRUG

• Začetnik teme Začetnik teme trony
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
moj bivši ima tako jednu najbolju drugaricu, ko sestra mu je, njena četkica za zube je kod njega, pored moje
al ona je muškarača i ne šminka se i nije lepa, i grokće
i imaju ortački odnos, znaju se od malena
tako da ne brinem preterano
imam i ja druga koji mi je kao brat
i sad je navato krmeći grip :(

Pljunuo bih joj u facu.

Da iskoristim ovu temu da postavim jedno pitanje devojkama. Kako se osecate kada vas decko ima najbolju drugaricu sa kojom provodi dosta vremena?

Ja imam najbolju drugaricu i stalno je ona problem mojoj devojci i nasoj vezi...

moj bivši ima tako jednu najbolju drugaricu, ko sestra mu je, njena četkica za zube je kod njega, pored moje
al ona je muškarača i ne šminka se i nije lepa, i grokće
i imaju ortački odnos, znaju se od malena
tako da ne brinem preterano
imam i ja druga koji mi je kao brat
i sad je navato krmeći grip :(

E i ja imam takav odnos sa drugaricom. I spavamo u istom krevetu i prdimo zajedno, kao sestra. Samo sto za razliku od drugarice tvojeg bivseg, moja drugarica je bomba, svi je zele koliko je dobra riba, to najvise smeta mojoj devojci...

Pljunuo bih joj u facu.

Da iskoristim ovu temu da postavim jedno pitanje devojkama. Kako se osecate kada vas decko ima najbolju drugaricu sa kojom provodi dosta vremena?

Ja imam najbolju drugaricu i stalno je ona problem mojoj devojci i nasoj vezi...

ja imam dosta drugova i cesto izlazim sa njima... i svakom decku stavim do znanja da to ne treba da mu smeta jer su mi to stvarno drugovi, neki od njih i najbolji drugovi koje nikad nisam i nikad necu pogledati kao muskarce.. oni su mi kao braca..

jednostavno moraju to da prihvate.. jer ja necu da menjam svoj zivot ni zbog koga ni niko ne moze da mi kaze "ne smes ovo, ne smes ono..."

sadasnji decko je upoznao jednog od mojih drugova i rekao mi je da bi me sa njim pustio i gola u krevetu da spavam.. :D

I dalje mi niste odgovorile... :) KAKO SE VI OSECATE, kada (sada cu u pitanju da opisem svoju situaciju), da vas decko ima najbolju drugaricu sa kojom provodi mnooooogo vremena i ona izgleda kao mislica. Jel bi ste bile ljubomorne?

I dalje mi niste odgovorile... :) KAKO SE VI OSECATE, kada (sada cu u pitanju da opisem svoju situaciju), da vas decko ima najbolju drugaricu sa kojom provodi mnooooogo vremena i ona izgleda kao mislica. Jel bi ste bile ljubomorne?

Ne verujem u musko-zenska prijateljstva..pogotovu ako dobro izgledaju i kapiraju se...lose bi se osecala ali ne zbog svoje nesigurnosti, jer kao sto rekoh ne verujem u mzp... gde ima dima ima i vatre...
A sta bi uradila povodom toga ne znam..ne bih da se stavljam u nepoznatu situaciju...mrzi me da razmisljam trenutno..

Back