Ona ga maltretira a on cuti

Hehe... meni to do sada znao samo jedan da uradi.... da ne stignem ni da pochnem ono shto sam planirala ( da kazhem,ne da uradim).... saseche me u startu, ja dobrica,ucutim..a onda kad sam sama zamishljam kako ga shamaram da se zacrveni,da mu sve onako tragovi ostanu od prstiju... i smeshkam se zadovoljno.... :lol: ;)

E sad mi vi kazite zasto muskarci to rade i zasto dozvoljavaju sebi da ih zena maltretira, zavrce, dere se na njih, dr.ka u svakom pogledu, izigrava neko ludilo, a oni samo cute i klimaju glavom i kao da traze jos??
Ha??
Jel' to mazohizam???

E Bas ja imam takvog pacijenta!!!
Ona se na njega dere, urla, zabranjuje mu da ode na pivo, da ode na pecanje, ma sve zivo,..
histersie non stop i tako,...a zbog cega je tako,..ne znam...
a trpi zbog deteta...a da li je to razlog ne znam :?:?

Hehe... meni to do sada znao samo jedan da uradi.... da ne stignem ni da pochnem ono shto sam planirala ( da kazhem,ne da uradim).... saseche me u startu, ja dobrica,ucutim..a onda kad sam sama zamishljam kako ga shamaram da se zacrveni,da mu sve onako tragovi ostanu od prstiju... i smeshkam se zadovoljno.... :lol: ;)
Hah, vidi ove...:lol:
Nije kod mene stvar da sam dobrica, nego me je lozilo to kako umije da mi potpuno smireno u dvije rijeci oduzme sve argumente i ostavi me da samo kao riba zijeva na suvom... U skladu sa tim, nisam zamisljala da ga samaram, nego da on mene lupka po guzi jer nisam bila dobra...:razz::lol:8)

...e vidish, ja sam znala bash da se primim..ne kad se posvadjamo,jer ne stignemo to,vec kad ga vidim tako odluchnog,po malo besnog... :lol: :lol: onako ozbiljnog... Ima neshto chudno u njegovim ochima kad se ljuti.... ;) Tako bih ga...mmmmmm.... :lol:

E sad mi vi kazite zasto muskarci to rade i zasto dozvoljavaju sebi da ih zena maltretira, zavrce, dere se na njih, dr.ka u svakom pogledu, izigrava neko ludilo, a oni samo cute i klimaju glavom i kao da traze jos??
Ha??
Jel' to mazohizam???

.........joj poznajem dvoje ,troje koje zene vrte oko prsta i josh ih ka.raju u zdrav mozak,dok smo u mushkom drushtvu ,pijemo kafu ,neki sport oni sasvim normalni,ali kad im se pojave devojke i zene kao omadjijani shto je bilo plavo sada je crveno,valjda neke tipove pali ta zenska dominacija ili su se umorili od ispravljanja krivih drina pa im lakshe da im se povinuju nego da ulaze u raspravu sa njima ............:roll::roll:

Ha??
Jel' to mazohizam???

Ne! To je onaj crtani "Medved odnosi našu pitu, dragi!"....a on joj odgovara "Da, draga..." i tako "dok ih smrt ne rastavi"...tj. dok njoj ne proradi štitasta žlezda od histerisanja ili on ne kupi sekiru i odfikari joj glavu u pola zvocanja.....

Ha??
Jel' to mazohizam???
Stvarno ti je poređenje nema šta :lol:
Muški izgovor za sve zločine - verbalno me izazvala. A nije teško uočiti da ste verbalno od žena još jači nego što ste to fizički.

ja sam svoje izbacila
nenadano i na brzinu
takva sam
i idem dalje
nemam nista da dodam

Generalno, super je tema. Zao mi je sto cesce nisam ovde. Ali deca, muz, posao...bla.bla...
Elem, nisam ni svesna bila da je u velikom broju to maltretiranje muskaraca od zena. Moje je pitanje sledece, kada zena trpi kazu nema izbora, znas deca i tako to, kada muskarac trpi otprilike je isti odgovor, ali da li je iko svestan sta rade toj deci kada ih zadrzavaju u takvoj porodici????

Back