Ona ga maltretira a on cuti

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
to su ljudi koji nisu nasilni i ne reshavaju probleme na takav nachin..shto one koriste dok mogu..isto vazhi i obrnuto,samo je zastupljenije..zacharani krug..bolesno,kako god okrenesh..meni se desilo,mesecima sam pokushavao da "sredim" situaciju,drgari mi se smejali,roditelji chudili..a ja ko magarence..posle mene je naletela na svoju mushku verziju..to se vuche iz porodice,i zahteva lechenje..

E sad mi vi kazite zasto muskarci to rade i zasto dozvoljavaju sebi da ih zena maltretira, zavrce, dere se na njih, dr.ka u svakom pogledu, izigrava neko ludilo, a oni samo cute i klimaju glavom i kao da traze jos??
Ha??
Jel' to mazohizam???

Zato sto imaju male tuki i losi su u krevetu i znaju da zene uvek mogu time da ih poklope ako dignu usi. Meni bilo koje zensko koje sam provozao na kiti ne sme da zine. A ako se slucajno zezne i krene sa zvocanjem i tako to sacekam je na krivini. Budem fin do kreveta. I u krevetu je odvalim od ***** al ne dam joj da svrsi, dok se ne izvini. Ili je ostavim nedojebanu. Pa nek pazi ubuduce.

Zato sto imaju male tuki i losi su u krevetu i znaju da zene uvek mogu time da ih poklope ako dignu usi. Meni bilo koje zensko koje sam provozao na kiti ne sme da zine. A ako se slucajno zezne i krene sa zvocanjem i tako to sacekam je na krivini. Budem fin do kreveta. I u krevetu je odvalim od ***** al ne dam joj da svrsi, dok se ne izvini. Ili je ostavim nedojebanu. Pa nek pazi ubuduce.

Ma ako nije fina i pocne nesto k*njati uvek takvoj treba usta zapusiti kitom.

Za kosu i kitu u usta, pa nek pusi iako joj se ne pusi kad se ne zna ponasati.

Back