Voleo bih da administrator izbrise ovu temu zbog narusene privatnosti.
vranic_a:verenica, buduca supruga zeli da sa sestrom izadje u grad uvece u provod bez mene, ja sam inace protiv toga, iz razloga sto smo vereni I treba da se uzmemo, pa smatram da treba da izlazimo zajedno I da se zajedno provodimo I zabavljamo.
vranic_a:Ja nikada nisam dobio zelju da izadjem bez nje sa drugovima u provod.
vranic_a:Radi se o tome da mi je jako stalo do nje I da je najiskrenije volim I zelim brak sa njom, a znajuci sta se sve dogadja uvece mene plasi to da me ne prevari,
vranic_a:znaci izasla je sa tipom na pice a rekla mi je da je bila sa drugaricama, ja sam za to saznao I naravno poludeo, navodno nije bilo nicega, samo su popricali I na tome se zavrsilo.
vranic_a:nisam siguran za nju i druge momke opet pa zbog skorasnjih dogadjaja i sto znam kakva je bila dok nije bila samnom.
vranic_a:Da li je pravo resenje da ja PRVI izadjem sa drustvom bez nje a ona da ostane kuci kako bih joj pokazao kako je bedan osecaj a osecace se tako ako me voli
vranic_a:Dakle kako da napravim da ni ona ne zeli da izadje bez mene, kao sto rekoh ona je to vec radila ali samo na kratko na pice ili dva i kuci a ja sam uvek bivao kuci i nigde bez nje, mozda zato ona i hoce da izadje bez mene jer oseca da sam ja na sigurnom a mala avantura cisto da malo osvezi, ljudi pomozite da raskrstim misli i zablude.
vranic_a:Ona je rekla da joj treba ventil samo sam je pitao sta je sa mojim ventilom, gde je on?
Gryphon:Ta ce ti ljubomora mnogo smetati, a sto se tice izlaska vrlo je vazno sta ste to vi popricali i kad se to zbilo.
Ja mislim da treba iskreno da joj kazes da ti to njeno izlazenje (bez tebe) smeta zbog gore navedenih razloga.
Mada ne vidim da ce te imati nekog uspeha sto se tice veze i braka, ako ne raskrstite neke stvari odmah, iskreno i u 4 oka.
A sa druge strane ne znam sta tebe sprecava da izadjes sa svojim drustvom, mozda si je mnogo pritisnuo u zadnje vreme pa hoce malo da se odmori od tebe.
Esperanca kod mene kazu: ne diraj lava dok spava.esperanca137:dobro bre Sinnke,opet si se maskirao u Gryphon-a![]()
![]()
![]()
Gryphon:Esperanca kod mene kazu: ne diraj lava dok spava.![]()
Gryphon:MMMMMMMMMMMM MACOOOOOOOOOOOO.
Nisi :-)teardrop:Već ga vidim kako stoji pored šporeta, a suze mu kaplju u zapršku, i pri tome kuka "kako on sve mora sam, a ona ga nigde ne vodi"Jesam li grozna?
vranic_a:Inace joj se taj svideo, pa smo raskinuli, pa smo se ponovo zajedno i vracamo sve na svoje a tip je ispao iz igre jer imam 3 godine staza kod nje i mnogo drugih kvaliteta koje drugi muskarci u njenom zivotu nisu imali a ja sam ih polako izgubio pa se sada vracaju.
Jedna od prioriteta je kako da prevazidjem ovo i da je ljubomorom ne izgubim i da savladam sebe???