Pacho Herrera
Veoma poznat
- Poruka
- 14.153
Nisam orovalio da je džeg bebara inale bi bio žentlmen.Jaguarka, upravo joj banovali joj 1579-ti nick.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam orovalio da je džeg bebara inale bi bio žentlmen.Jaguarka, upravo joj banovali joj 1579-ti nick.![]()
To su neki tvoji zakljčci iz daleke Kanade koji su od stvarnosti udaljeniji nego što je udaljena i sama Kanada.To nije istina; svi oni danas znaju Acu zvaljavog kao srpskog-ustasu.
Samo senilni penzionerski retardi slusaju praznu pricu a ne gledaju dela; to je odlika izlapelih retarda sto studenti svakako nisu.
To sto placenicki mediji u pricu guraju svoje agente poput neke Marinike i Mile koje su nebitne za proteste je njihova pusta zelja.
Nmg pratim više monitora 100% vremenaE ako nisi provalio treba da se zabrineš![]()
On troluje 24/7.To su neki tvoji zakljčci iz daleke Kanade koji su od stvarnosti udaljeniji nego što je udaljena i sama Kanada.
Kao neko sa terena i kao neko ko ima neuporedivu veću sposobnost uočavanja od tebe reći ću ti još samo da prosečan srpski ustanik ni najmanje ne haje za Srpsku,za Kosovo i Metohiju ni za Srbe u Crnoj Gori.Ako je to i tema razgovora takvih onda se ti pojmovi pojavljuju na način da se smatraju teretom i nečim čime srpska politika ne treba da se bavi ili da se bavi na način da pomogne velikodržavnim i velikonacionalnim projektima naših suseda.
Svi vi botolojalisti koji se osećate uznemireno zbog nepočinstava Dinka Gruhonjića, treba da zatražite od režima tj. ava da ga zakonski sankcioniše.
Ugledajte se na studente. Oni kada uoče da neko krši zakon ili radi loše svoj posao, traže od režima izvršenje sankcija nad njim.
Ne vidim smisao da naričete kao babe, dajte malo akcije.![]()
Pade mi u oci ono,,patrola autonomne Vojvodine".
Lijepo bi bilo da dodju u moje selo da nas upoznaju sa radom.A i blizu smo.20 km od N.Sada.
Sad ne znam on profesor a mi seljaci.Moze li to tako?
Čanak dopunjava platformu, uskoro se može očekivati i Aleksin krik protiv “okupacije Vojvodine”:Sabahudin je duša studentska i cele opozicije.Niko Sabahudina ne sme da kažnjava !
Znam ja dugo Konsija.Lik je ekstremno arogantan ali bez i najmanjeg pokrića baš bez i najmanjeg pokrića.On troluje 24/7.
Simptom visokog (doduše viskokog negativnog) IQ-a.Znam ja dugo Konsija.Lik je ekstremno arogantan ali bez i najmanjeg pokrića baš bez i najmanjeg pokrića.
Najveci problem srpskog naroda je korupcija srpske tzv drzave kojom upravlja mafija na celu sa zvaljavim Vucicem.To su neki tvoji zakljčci iz daleke Kanade koji su od stvarnosti udaljeniji nego što je udaljena i sama Kanada.
Kao neko sa terena i kao neko ko ima neuporedivu veću sposobnost uočavanja od tebe reći ću ti još samo da prosečan srpski ustanik ni najmanje ne haje za Srpsku,za Kosovo i Metohiju ni za Srbe u Crnoj Gori.Ako je to i tema razgovora takvih onda se ti pojmovi pojavljuju na način da se smatraju teretom i nečim čime srpska politika ne treba da se bavi ili da se bavi na način da pomogne velikodržavnim i velikonacionalnim projektima naših suseda.
Ja mislim da ti ne znas znacenje reci “arogantan” i kad se ono koristiZnam ja dugo Konsija.Lik je ekstremno arogantan ali bez i najmanjeg pokrića baš bez i najmanjeg pokrića.
Da si živeo u vreme posle "oslobođenja" 1944 bio bi dobar za izvikivanje parola na skupovima Narodnog Fronta.Najveci problem srpskog naroda je korupcija srpske tzv drzave kojom upravlja mafija na celu sa zvaljavim Vucicem.
Možda je i iz nekog m(j)ešovotog braka, ima ih i takvih, dotični srbuju baš onako kako Sarajevo hoće.Da si živeo u vreme posle "oslobođenja" 1944 bio bi dobar za izvikivanje parola na skupovima Narodnog Fronta.
Pre će biti da ti ne znaš.Ja mislim da ti ne znas znacenje reci “arogantan” i kad se ono koristi![]()
Da sam ziveo tada isto bi zavrsio kao i danas; proteran od crvenih bandita.Da si živeo u vreme posle "oslobođenja" 1944 bio bi dobar za izvikivanje parola na skupovima Narodnog Fronta.
Zato je tvojoj deci Dinko Gruhonjic profesor na fakultetu, Ana Brnabic premijer i Jelena Karleusa ministar kulture.Pre će biti da ti ne znaš.
Značenja arogantan, : (značenje izvedeno preko sinonima) uobražen, pretenciozan, samoljubiv, razmetljiv, dominantan, podignutog nosa, umišljen, fig. nadut fig., bezobziran, hrv. napuhan hrv., filozofski fig., pun sebe, obestan, ret.
I sve to na osnovu toga što se neko iz kanadske administracije smilovao da ti dodeli useljeničku vizu.Nikad ništa pametno od tebe savetniče.Missim kome ti tako tupav možeš biti savetnik
![]()
Cela stvar je mnogo složenija nego što tvoj nerazvijeni mozak može da ukapira,Ali ovo nije ni vreme ni mesto za pokušaje objašnjenja.Do takvog vremena i mesta nikad neće doći.Da sam ziveo tada isto bi zavrsio kao i danas; proteran od crvenih bandita.
Kakve veze monarhisti imaju sa tom bandom i parolama qurcevog fronta; bilo ‘44 ili ‘89.
Kežualko, ja nisam to rekao, nego sam rekao da je sasvim Ok rušiti ava sa Natašom.Aleksa inače kaže i da je Nataša Kandiç “sasvim OK” i tepa joj Nataša. A tvrdi i da je veliki srpski nacionalista i četnik. Kako objasniti ovaj fenomen avnojevskog četništva?
Pogledajte prilog 1666818
Pogledajte prilog 1666819
Eto vas je razvijen; nije vas zayebao samo ko vas nije video.Cela stvar je mnogo složenija nego što tvoj nerazvijeni mozak može da ukapira,Ali ovo nije ni vreme ni mesto za pokušaje objašnjenja.Do takvog vremena i mesta nikad neće doći.
Zato ću ovu našu diskusiju završiti jednim istina netraženim ali dobronamernim savetom savetniče.
Bolje da se ne kačiš sa mnom![]()
on FUKARAPade mi u oci ono,,patrola autonomne Vojvodine".
Lijepo bi bilo da dodju u moje selo da nas upoznaju sa radom.A i blizu smo.20 km od N.Sada.
Sad ne znam on profesor a mi seljaci.Moze li to tako?
Novosadski novinar i profesor Dinko Gruhonjić poslao je u petak pismo predsedniku Vlade Hrvatske Andreju Plenkoviću, predsedniku Republike Zoranu Milanoviću i ministru spoljnih poslova Goranu Grliću Radmanu, tražeći zaštitu za svog sina Davida, koji živi, studira i radi u Zagrebu.
Dinko Gruhonjić poslao je pismo vlastima u Hrvatskoj nakon što je srpska ambasadorka Jelena Milić negativno komentarisala njegov intervju na Facebooku. Njeno komentarisanje izazvalo je mrziteljski napad srpskog tabloida Informer, koji je napao Gruhonjića i, među ostalim, uputio uvrede na njegovog sina Davida. Gruhonjić je reagovao na Facebooku, a potom i poslao pismo hrvatskim vlastima, tražeći zaštitu za svog sina.
U pismu je naveo da je ambasadorka Milić širila laži na njegov račun, što je ugrozilo sigurnost njegove porodice. Gruhonjić je istakao da Milić nije samo komentarisala njegov intervju, već je postala deo kampanje linča koja traje od marta 2024. godine i koja se ponovo intenzivirala početkom 2025. godine.
Ko je tu lud ?
On ipak više za svoje Bošnjane.I Jelena Milic i Dinko Gruhonjic rade za NATO, pa neka se dogovore..