Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.614
Ajmo sad da vas čujem!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajmo sad da vas čujem!
Ne znam koliko je to tačno s obzirom na to da se razgovor dvoje ljudi, odnosno dijalog, uvek vodi na nivou glupljeg jeri drugačije nije izvodljivo.Uvek je sve do zena u vezama cak i u braku..
Pametniji uvek vode glavnu rec.
Glavnu rec vode zene jer su pametnije od nas.Pametniji popustaju, kad vidi razumniji saputnik da ne ide,jednostavno ostavi sve.tako je.Ne znam koliko je to tačno s obzirom na to da se razgovor dvoje ljudi, odnosno dijalog, uvek vodi na nivou glupljeg jeri drugačije nije izvodljivo.
A jače zavijeli?Glavnu rec vode zene jer su pametnije od nas.Pametniji popustaju, kad vidi razumniji saputnik da ne ide,jednostavno ostavi sve.tako je.
Sve mi je jasno, baš ti hvala!Na maternjem, ako govoriš maternji uključi se. Ako pak ne onda imaš duolingo, napraviš nalog, odabereš opciju "learn mothertongue" i lagano. Ne moraš da žuriš, tema polako postaje viralna, kapiram da će uskoro i da je zalepe.
Dobro je, mislio sam da samo ja ne kapiram o čemu se radiFina tema. A na kom je to jeziku da se i ja uključim?![]()
Tesko je izmeriti ko je vise ulozio.Pa uvek više pati onaj ko je više uložio, emocija, svega, nema veze sa polom.
A koliko je ko uložio zavisi od početnih pretpostavki (čemu ta veza služi) i od same osobe je li ozbiljna ili površna. Vidi se to odmah prvih meseci.
znam da kuvam, odličanoTreca sreca. Aj srecno.
To ti je samo plus u očima neke buduće, znači da umeš da se uneseš, da zavoliš.to je tako, vecina muskarca lako preboli, ode na basket, al ne i ja , ja sam svaku oplakao
nemoj da raskidam sa sadasnjom molim te, zaljubio sam se do usiju, hocu decuTo ti je samo plus u očima neke buduće, znači da umeš da se uneseš, da zavoliš.