On je Ona je

Muskarci,da li ste se nekad stavili u ulogu zene tj. da zamenite uloge sa partnerkom..vi da budete zenka,a zena muzjak sa opasanim dildom na njoj i da vas jebbe u guzu..da li je neko uopste i probao sa partnerkom da zameni uloge???da li vas privlaci ovakva razmena uloga u sexu???
Za dame isto pitanje...da li se neka stavila u poziciju muskarca tokom sexa i dildom,prstima ili necim drugim zadovoljavala analno svog partnera...???

????:shock::arrow::?::shock:

@Tema-ne,nikad,ne lozi nas to,mene i mog sadasnjeg ( bar koliko znam za njega jel:lol:) ,ni najmanje... Fantazija,ne mo's reci da je bolesno...diskutabilno...Al taj muskarac koji se bas prima na to je gay zar ne?:-o Ili prikriveni gay? Ili gay u razvoju... Neki gay sigurno...:roll:

A ti si bas sigurna da ga to ne lozi?:lol:

A da li je gay i muskarac koji voli da yebe ribu u guzu, ili je on samo slobodan muskarac koji je spreman da zadovolji svoje i partnerkine zelje i fantaziije?

A ti si bas sigurna da ga to ne lozi?:lol:

A da li je gay i muskarac koji voli da yebe ribu u guzu, ili je on samo slobodan muskarac koji je spreman da zadovolji svoje i partnerkine zelje i fantaziije?

ne lozi nas to,mene i mog sadasnjeg ( bar koliko znam za njega jel) To sam napisala.Koliko mi je poznato,a prilichno mi poznato,ne lozi ga... Mada,prikrivene fantazije ovo ono...nista nije 100% :-|

A neeee...takav je ovaj moj :mrgreen: Ne,nije gay...
Al onaj sto voli da prima ,koliko sam shvatila u temi je rech o zameni uloga,da ga zena hebe u goozu,i ono,uziva u tome...to je da ti ja kazem-latentni gayic :roll:

Hoces reci da onaj koji daje nije gay, ali zato onaj koji prima jeste!
Hehe, zanimljivo!

Muskarci sebe, iz straha, predrasuda, lisavaju, kako mi je jedan decko rekao, nevidjeno dobrog iskustva, kao sto je stimulacija prostate od strane partnerke!
Osjecaj je fenomenalan, bar je njemu bio!
Samo, za to je potrebno da oboje budu ipak malo mastovitiji i slobodniji......................a ne kao nasi forumasi!

O boze...

Pa dobro,davao on u jednu il drugu rupicu isto mu se 'vata:neutral: A kad prima...to je vec...

Ако га пали да му то ради искључиво жена, а не мушкарац, онда је највероватније само настран. Не мора бити никакав притајени тигар, скривени змај...

Back