topmodelsica
Elita
- Poruka
- 20.620
...pa, gledaj ovako, kad uvatimo da se sexamo ona uvek uzziva tri puta vishe nego ja, pa reko' daj da vidim shta je tu tako dobro...ops:
Sta me briga za nju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...pa, gledaj ovako, kad uvatimo da se sexamo ona uvek uzziva tri puta vishe nego ja, pa reko' daj da vidim shta je tu tako dobro...ops:
...ma, samo 'otju da kazzem da ako ti je lepo treba to da podelish sa njim...Sta me briga za nju.
...ma, samo 'otju da kazzem da ako ti je lepo treba to da podelish sa njim...
...ma ne kazzem ja to zbog tebe, u tebe jedino ne sumnjam, ali mozzda nekom bude savet od koristi znash...A ti mislis ja to nisam znala dok mi nisi rekao?

...ma ne kazzem ja to zbog tebe, u tebe jedino ne sumnjam, ali mozzda nekom bude savet od koristi znash...![]()
...ma, nije bre to moj savet, to sam prochitao i pokushao da prenesem na mladje forumashe...Tvoj savet je nekome do sada bio od koristi?
...ma, nije bre to moj savet, to sam prochitao i pokushao da prenesem na mladje forumashe...![]()
evo......ma, nije bre to moj savet, to sam prochitao i pokushao da prenesem na mladje forumashe...:grin:Pokusaj opet.
evo......ma, nije bre to moj savet, to sam prochitao i pokushao da prenesem na mladje forumashe...:grin:

...dzaba ti trud batice......tretja sretja......ma, nije bre to moj savet, to sam prochitao i pokushao da prenesem na mladje forumashe...![]()

Muskarci,da li ste se nekad stavili u ulogu zene tj. da zamenite uloge sa partnerkom..vi da budete zenka,a zena muzjak sa opasanim dildom na njoj i da vas jebbe u guzu..da li je neko uopste i probao sa partnerkom da zameni uloge???da li vas privlaci ovakva razmena uloga u sexu???
Za dame isto pitanje...da li se neka stavila u poziciju muskarca tokom sexa i dildom,prstima ili necim drugim zadovoljavala analno svog partnera...???

:shock:@Tema-ne,nikad,ne lozi nas to,mene i mog sadasnjeg ( bar koliko znam za njega jel) ,ni najmanje... Fantazija,ne mo's reci da je bolesno...diskutabilno...Al taj muskarac koji se bas prima na to je gay zar ne?:-o Ili prikriveni gay? Ili gay u razvoju... Neki gay sigurno...
![]()

A ti si bas sigurna da ga to ne lozi?
A da li je gay i muskarac koji voli da yebe ribu u guzu, ili je on samo slobodan muskarac koji je spreman da zadovolji svoje i partnerkine zelje i fantaziije?
Ne,nije gay...
A kad prima...to je vec...O boze...
Pa dobro,davao on u jednu il drugu rupicu isto mu se 'vataA kad prima...to je vec...
...ili u rupicu nekog praseta ili neke druge zzivuljke to je sve isto dok ne pochne da prima...O boze...
Pa dobro,davao on u jednu il drugu rupicu isto mu se 'vataA kad prima...to je vec...