naca_cvet
Početnik
- Poruka
- 2
zaista ne mogu da razumem mentalni sklop zena koje trpe nasilje i pristaju da na sebe preuzmu svu krivicu za to sto im se desava. da li je u pitanju mazohizam ili nesto drugo?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To su zene koje vole da vole... one su zavisne od osecaja da nisu dovoljne dobre, da zasluzuju kaznu i potreban im je neko ko ce potvrditi tu sliku koju imaju o sebi.
One cesto "suvise vole", to je bolest, misle da ce biti srecne ako se on promeni i u cekanju te promene im prolazi zivot... nalaze se cesto u ulozi zrtve i neretko postoji neko potajno zadovoljstvo da ih ljudi zale...
Ako je za te zene ljubav = devojacka kuca, a devojacka kuca = nasilje, iz toga proizilazi da je
ljubav = nasilje i onda se udaju za takvog, koji odgovara njihovoj slici ljubavi u podsvesti.
Ne generalizujem, price mogu biti naravno, razlicite.
Au...sudeci po ovoj prognozi,ne pishe mi se dobro....:?To su zene koje vole da vole... one su zavisne od osecaja da nisu dovoljne dobre, da zasluzuju kaznu i potreban im je neko ko ce potvrditi tu sliku koju imaju o sebi.
One cesto "suvise vole", to je bolest, misle da ce biti srecne ako se on promeni i u cekanju te promene im prolazi zivot... nalaze se cesto u ulozi zrtve i neretko postoji neko potajno zadovoljstvo da ih ljudi zale...
Ako je za te zene ljubav = devojacka kuca, a devojacka kuca = nasilje, iz toga proizilazi da je
ljubav = nasilje i onda se udaju za takvog, koji odgovara njihovoj slici ljubavi u podsvesti.
Ne generalizujem, price mogu biti naravno, razlicite.
nashle se poremecen muskarac i mazohista zena , lepo im oboma na neki nachin
...mrzim kad moram da sam ovako iskljuchiva i surova...ali da je ta zena pametna , sama bi se nekako izvukla , ima sada i sigurnih kutja i podrshke zrtvama...samo bih volela da su za njih ostrije kazne...
...moj kaze da bi trebalo svakog takvog po par njih redovno da mlati...a i zene ne bi trebalo da su tako slabe i nezasticene...i one imaju ruke i noge...
@gossca.. devojačka koooća...porodični model koji se prenosi iz primarne porodice u kojoj žrtva odrasla u novu porodicu....mislim da si apsolootno pogodila sooštinu priče...kao i dark lady....
A s druge strane neko kome zelish da pomognesh , a on ne zeli da mu se pomogne. I sta onda?