on(45),ja(30)...muvanje,signali,a na kraju nista

Poruka
18
Pozz svima...Ovako..
On ima 45,razveden je i samohrani otac tinejdzerke,ja imam 30 i slobodna sam,bez dece.
Upoznali smo se sluzbeno pre nekih godinu dana...polako smo se upoznavali i shvatila sam pre par meseci,tj,letos da mi se dopada.
Ucinilo mi se da se i ja njemu dopadam,ali nisam bila sigurna,a onda su to i drugi poceli da primecuju,tj.da komentarisu da mu se dopadam.
Prelomila sam i pocela da mu saljem signale,da ga pozivam na kafu (ne u kaficu i ne u stanu,vec u sluzb.prostorijama) i on uvek dodje kada ga pozovem,
navrati i sam sluzbeno ponekad,ALI nikad me nije pozvao na pice privatno,nikad nije poslao sms privatno...ponekad kada ja njemu posaljem sms,pa ne odgovori,onda me nazove i ispricamo se.
Moram priznati da ga ne razumem...Shvatila sam da se muskarci odmah jave ako im se dopadnes ili te uglavnom odmah ili posle par poziva ili pica iskuliraju ako im se ne dopadnes,a on ne radi ni jedno ni drugo.
Komunikacija nam je super,kada dodje ispricamo se po sat,dva.Nekad budemo sami,nekad bude i drugih.Sve duze pricamo,ulazimo i u privatnu sferu,salimo se,ali...on nista ne preduzima...Nemoguce je da signale nije shvatio,jer sam bila poprilicno direktna.Npr.pre neki dan smo se culi,imao je slobodan dan,a ja sam mu predlozila da svrati na kafu,kaze on pa predlazes mi da pretvorim slobodan dan u sluzbeni,a ja sam se nasmejala i rekla ne,nego da sluzbenu posetu pretvorite u privatnu (mislim da direktnije ne moze)...
Hvali me kod drugih i tako...sve najlepse,ali ni da se pomerimo s mrtve tacke.

Kakvo je vase misljenje?
-da li sam ja pogresno shvatila da mu se dopadam?
-ili on nije shvatio da se on meni dopada (sto je skoro pa nemoguce)?
-ili je mozda rezervisan jer je nesiguran zato sto je u pitanju velika razlika u godinama,a i zato sto je on razveden i sa detetom,a ja devojka,zatim malo je nezgodno jer smo sluzbeno povezani ...

Volela bih da cujem muskarce one malo starije preko 40...

Pozz svima...Ovako..
On ima 45,razveden je i samohrani otac tinejdzerke,ja imam 30 i slobodna sam,bez dece.
Upoznali smo se sluzbeno pre nekih godinu dana...polako smo se upoznavali i shvatila sam pre par meseci,tj,letos da mi se dopada.
Ucinilo mi se da se i ja njemu dopadam,ali nisam bila sigurna,a onda su to i drugi poceli da primecuju,tj.da komentarisu da mu se dopadam.
Prelomila sam i pocela da mu saljem signale,da ga pozivam na kafu (ne u kaficu i ne u stanu,vec u sluzb.prostorijama) i on uvek dodje kada ga pozovem,
navrati i sam sluzbeno ponekad,ALI nikad me nije pozvao na pice privatno,nikad nije poslao sms privatno...ponekad kada ja njemu posaljem sms,pa ne odgovori,onda me nazove i ispricamo se.
Moram priznati da ga ne razumem...Shvatila sam da se muskarci odmah jave ako im se dopadnes ili te uglavnom odmah ili posle par poziva ili pica iskuliraju ako im se ne dopadnes,a on ne radi ni jedno ni drugo.
Komunikacija nam je super,kada dodje ispricamo se po sat,dva.Nekad budemo sami,nekad bude i drugih.Sve duze pricamo,ulazimo i u privatnu sferu,salimo se,ali...on nista ne preduzima...Nemoguce je da signale nije shvatio,jer sam bila poprilicno direktna.Npr.pre neki dan smo se culi,imao je slobodan dan,a ja sam mu predlozila da svrati na kafu,kaze on pa predlazes mi da pretvorim slobodan dan u sluzbeni,a ja sam se nasmejala i rekla ne,nego da sluzbenu posetu pretvorite u privatnu (mislim da direktnije ne moze)...

Kakvo je vase misljenje?
-ili je mozda rezervisan jer je nesiguran zato sto je u pitanju velika razlika u godinama,a i zato sto je on razveden i sa detetom,a ja devojka,zatim malo je nezgodno jer smo sluzbeno povezani ...
Ovaj... voleo bih i ja da se cujem s tako finom curom, ali ne spadas u moju ciljnu grupu, zanimaju me samo zene koje imaju preko 30 godina.

:lol:

Pa, ovako.... jes` da nisam starija od 40 leta, a još manje sam muškarac, ali bih ti iskusno rekla da nema leba od muškaraca čije ponašanje treba da tumačiš.
U slučaju ovog tvog, ostala bih prijatna koliko to služba zahteva, i to je sve.

Ne bih se slozio u potpunosti, ja bih voleo takvu priliku al ne ide, da mi da nagovestaj kao sto ona njemu daje...treba da batali posle kraceg vremena ali ne odmah. Nek samo pojacava gas pa kako bude...zasad.

Malo mi je tesko da poverujem da je neko od 45 stidljiv...Ipak je on zreo muskarac sa iskustvom.Znam da stidljivost nema puno veze s godinama,ali opet...znamo se vec dugo...svaki put nam vreme proleti,vidim da su drugi vec poceli da se sale na nas racun i moji sa mnom,a vidim da i njega kolega zavitlava.
Mogu da prihvatim da je nesiguran (zbog godina,razlicitog statusa-on razveden,ja devojka,zbog sluzbene povezanosti),ali...upravo iz tog razloga
potrudila sam se da ja saljem neke signale kako bi bio siguran,a on nista.
Jednom je pitao da li sam na poslu,svratio bi,a ja nisam bila u kancelaariji i napisala sam da cu biti od tad i tad,a znala sam da on nece moci tad,pa sam dodala da se mozemo videti na kafi i van kanc.i radnog vremena i nista nije napisao.
Ne razumem.Smatram da sam bila nedvosmislena,pa zar nije logicno da ako nece nista da na neki nacin to saopsti...npr.da se nadoveze i kaze rado,ali zauzet sam ili rado,ali poslepodne idem sa devojkom na pice ili sta god (mislim da je on solo sada),ali to bi po meni bio idealan nacin da se ogradi i stavi do znanja ako ne zeli nista sa mnom.

Mislis li da je taj nagovestaj s moje strane previse?Hm..ne znamm kako zvuci drugima,ali meni se cini da je direktno,a da opet nije previse napadno

- - - - - - - - - -

ne bih da budem napadna,ali...cini mi se da jedino preostaje da mu direktno kazem da mi se dopada ili da ga pozovem na veceru;-) Mada kakav je ,ispasce jos da sam dzaba kuvala;-)
Zbunjuje me to sto on dolazi kada ga pozovem,a ne mora...Pre neki dan je nesto zaboravio,a svratio je kada ja nisam bila tamo,pa ga je kolega zavitlavao ...da je namerno to ostavio da bi se vratio kasnije ili sutra kada budem tu (znaci da i kolega naslucuje )

Ne bih se slozio u potpunosti, ja bih voleo takvu priliku al ne ide, da mi da nagovestaj kao sto ona njemu daje...treba da batali posle kraceg vremena ali ne odmah. Nek samo pojacava gas pa kako bude...zasad.
Kada tip od 45 godina mesecima šalje signale koji ne mogu da se protumače iz njene perspektive, to može da znači sledeće:

- dosadno mi je u životu, pa hajde da malo očijukam bez cilja, a ti si pogodna jer vidim da ti se sviđam
- prijatna si i ok koleginica
- nisi loša, sviđaš mi se, ali ne nešto preterano da bih ja sada stupio u akciju
- nisi loša, sviđaš mi se, ali trenutno imam nekog, pa ću te držati u rezervi

Koji god da je slučaj, nema leba za to što bi postavljačica teme htela, a ja bih rekla da je u pitanju slučaj br. 2, gde je on doživljava kao ok koleginicu i ništa više, jer muškarac koji ima više od 20 god bi stupio u akciju nakon nekoliko meseci, ako mu se neka sviđa - a pogotovo razvedeni muškarac.

Mislis li da je taj nagovestaj s moje strane previse?Hm..ne znamm kako zvuci drugima,ali meni se cini da je direktno,a da opet nije previse napadno

Nemoj time mnogo da se zamaras...to sto nije previse napadno vodi sigurnom neuspehu u ovom slucaju. Daj mu do znanja sta hoces i to tako da bude siguran stoposto "aha, ova nece samo prijateljstvo".

Pa, ovako.... jes` da nisam starija od 40 leta, a još manje sam muškarac, ali bih ti iskusno rekla da nema leba od muškaraca čije ponašanje treba da tumačiš.
U slučaju ovog tvog, ostala bih prijatna koliko to služba zahteva, i to je sve.
Mislim da si u pravu.I mislim da ovog lika treba ozbiljno pitati šta mu fali,a iz iskustva znam da žene umeju da muče sebe i par godina a da ne dobiju ništa.

Malo mi je tesko da poverujem da je neko od 45 stidljiv...Ipak je on zreo muskarac sa iskustvom.Znam da stidljivost nema puno veze s godinama,ali opet...znamo se vec dugo...svaki put nam vreme proleti,vidim da su drugi vec poceli da se sale na nas racun i moji sa mnom,a vidim da i njega kolega zavitlava.
Mogu da prihvatim da je nesiguran (zbog godina,razlicitog statusa-on razveden,ja devojka,zbog sluzbene povezanosti),ali...upravo iz tog razloga
potrudila sam se da ja saljem neke signale kako bi bio siguran,a on nista.
Jednom je pitao da li sam na poslu,svratio bi,a ja nisam bila u kancelaariji i napisala sam da cu biti od tad i tad,a znala sam da on nece moci tad,pa sam dodala da se mozemo videti na kafi i van kanc.i radnog vremena i nista nije napisao.
Ne razumem.Smatram da sam bila nedvosmislena,pa zar nije logicno da ako nece nista da na neki nacin to saopsti...npr.da se nadoveze i kaze rado,ali zauzet sam ili rado,ali poslepodne idem sa devojkom na pice ili sta god (mislim da je on solo sada),ali to bi po meni bio idealan nacin da se ogradi i stavi do znanja ako ne zeli nista sa mnom.

Nema tu pomoci, razliciti su ljudi, neki jednostavno imaju blokadu i bas teze tome da te ostave u neizvesnosti..ne svojom voljom nego tako jednostavno moraju. Ja sam 10 puta izasao sa jednom i nista...neke stvari iz proslosti ostave trag i to treba da imas na umu. Hocu da kazem da ne mora da znaci da mu se ne svidjas. Ti gledas iz pozicije gde je sasvim normalno da ljudi stapaju u veze bez problema a on mozda spada u neku sasvim drugaciju kategoriju i mozda je do tog braka dosao potpunom inicijativom bivse.

to da zene znaju sebe da muce i godinama stoji:-) samo ne bih to vise razvlacila...Dopada mi se,ali nisam ja sad nesto smrtno zaljubljena u njega ,ali mi se bas svidja (cak i nije moj tip fizicki,ni ovako,jer ja vise volim one muskarce koji su malo drugaciji)...Mozda me je zaintrigiralo bas to takvo njegovo ponasanje,ali mi je svakako prijatno sa njim,ali ta situacija me ipak malo koci,jer propustam druge dok se on smisli...a bezveze mi je da sada udjem u neku vezu...a muvam se sa njim

Vidim da ga je taj razvod pogodio i mislim da je njegova bivsa supruga krivac za raspad tog braka,jer koliko sam shvatila,on iz istog ne bi izasao zbog deteta,a vidim da sada nemaju nikakav odnos,tj.uopste ne razgovaraju,ne vidjaju se i sl.,a pored toga rekla bih da je i malo stidljiviji...tj.da mu treba neko vreme da se opusti...Ponudio se da mi donese neko pismo,pa kada je kurirka to spmenula,on se sav zacrveneo;-),ali primetila sam da kada je na svojoj teritoriji ,tj.u svojoj kancelariji deluje mnogo samouverenije

Pozz svima...Ovako..

Kakvo je vase misljenje?

ja ne vidim da si mu direktno dala do znanja sta zelis

direktno bi bilo da mu otvoreno kazes da ti se svidja. jasno, nedvosmisleno, bez prostora za nesporazum. kako pises o njemu ovde, imam blagi utisak ko da mu persiras, niste ni na ti. tako ces da otkrijes sta misli...

a ne da "razgovarate privatno". to moze znaciti svasta. a posto je u godinama covek, normalno je da nece da srlja, vec je strpljiv. vodi racuna da sa 45, za par godina ce da ima 50. za 15 je vec penzioner a ti si mlada. u najboljem slucaju imas nekoliko dobrih godina posle si staratelj gerijatriji. cak i ako to moze da ima buducnost, vodi racuna da mozda ne zeli vise dece...a ti nemas svoje...nije isto gajiti tudje dete, i ono koje je ispalo iz tvog oka. a to ces zeleti pre ili kasnije.

ako zelis samo zabavu, godine nemaju vezu. ako zelis, a zeleces porodicu, ne bih ti preporucio petljanje sa njim.

a mozda ima nekoga skim se vidja, pa tebe ne dira, a ti nisi upoznata sa tim.

itd.

Vertigon,tacno je da persiramo jedno drugom kad su i ostali tu...,a ovako smo skoro presli na ti,ali pred drugima smo na VI ili pola ovako,pola onako:-)
Ne zelim sex sa njim,ni brak,vec normalnu vezu...pa dokle stignemo...Nisam ga nikad direktno pitala da li se vidja sa nekom,nije ni on mene.Ali ako se vidja ili ako mu se ne dopadam,moze da to kaze...Dovoljno je da samo spomene da je zauzet jer ide negde sa devojkom i gotovo.Lako.

Pozz svima...Ovako..

Kakvo je vase misljenje?

Ja mislim da si ti sasvim pogresno protumacila njegove,kako kazes,signale.Coveku si simpaticna,svidjas mu se,ali ne na taj nacin na koji ti mislis.To je sasvim jasno iz onoga sto si navela.Ne zamlacuj se i ne gubi vreme,ne zeli te na taj nacin na koji ti mislis.Jes' malo surovo i jes' da nemam 40 ali eto...Zanimljiv mi je taj fenomen da se devojke najvise lepe za muskarce koji imaju 40+,koji su ozenjeni/razvedeni i koji imaju decu u tinejdzerskom dobu.Sta ucini crna E.L. James...

ja ne vidim da si mu direktno dala do znanja sta zelis

direktno bi bilo da mu otvoreno kazes da ti se svidja. jasno, nedvosmisleno, bez prostora za nesporazum. kako pises o njemu ovde, imam blagi utisak ko da mu persiras, niste ni na ti. tako ces da otkrijes sta misli...

a ne da "razgovarate privatno". to moze znaciti svasta. a posto je u godinama covek, normalno je da nece da srlja, vec je strpljiv. vodi racuna da sa 45, za par godina ce da ima 50. za 15 je vec penzioner a ti si mlada. u najboljem slucaju imas nekoliko dobrih godina posle si staratelj gerijatriji. cak i ako to moze da ima buducnost, vodi racuna da mozda ne zeli vise dece...a ti nemas svoje...nije isto gajiti tudje dete, i ono koje je ispalo iz tvog oka. a to ces zeleti pre ili kasnije.

ako zelis samo zabavu, godine nemaju vezu. ako zelis, a zeleces porodicu, ne bih ti preporucio petljanje sa njim.

a mozda ima nekoga skim se vidja, pa tebe ne dira, a ti nisi upoznata sa tim.

itd.
Odličan post,analiza i savet.Ali žene ne vide svet našim očima,drugačije računaju i ne slušaju naše savete.

moguce je da sam ja pogresno protumacila i da nisam dovoljno objektivna,ali primetili su drugi...Moguce je da smo mi pogresno shvatili njegove signale i da je covek samo prijateljski raspolozen...A to sto se zene lepe za 40+...pa...vidi razgovor sa njim i sa muskarcem mojih godina ili par godina mladjim...nema veze jeedno s drugim...Nekako mi vise prijaju ti stariji muskarci....

Back